• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Nitescu Vasile
6 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Nitescu Vasile

Dr. Nitescu Vasile medic primar obstetrica - ginecologie, sexolog, la Maternitatea Polizu.

Dr. Nitescu Vasile medic primar obstetrica - ginecologie, sexolog, la Maternitatea Polizu.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Maternitatea Polizu

pentru detalii si programari puteti suna la nr. de telefon 021.6502.047 / 021.6507.095 / 021.2125.635

Opinii utilizatori

Un doctor extraordinar
De Ana pe 22 Mai 2012

Cabinetul d-lui Dr.Nitescu se afla in piata Victoriei ,strada Washington Nr.9 - sector 1 Bucuresti, telefon: 0723.151.804.

Dr. Nitescu Vasile
De Doina pe 16 Martie 2011

Buna ziua, as dori sa stiu si eu mai multe despre domnul doctor urmeaza sa merg si la dansul dupa multe incercari de a avea un bebe. Va rog mult astept ras. sunt disperata.

doctor exceptional
De Ana-maria pe 28 Septembrie 2010

buna ziua, datorita profesionalismului dansului am reusit sa raman gravida(avand diagnosticul de sterilitate primara). nr de tel la care poate fi contactat este 0723151804, numai bine va doresc

Dr. Nitescu Vasile
De Magda pe 30 August 2010

Mi-a salvat viata mea si a copilului. Am tot respectul si toata dragostea pentru acest doctor. Va multumesc.

Contact Dr. Nitescu Vasile

Adresa

Gheorghe Polizu, 38-52, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.6502.047 / 021.6507.095 021.2125.635
Email sala_nasteri@polizu.ro
neonatologie@polizu.ro
office@polizu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.