• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Niculescu Nicolae
10 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Niculescu Nicolae

Dr. Niculescu Nicolae medic primar obstetrica - ginecologie, competenta eh. laparoscopica gin., histeroscopie.

Dr. Niculescu Nicolae medic primar obstetrica - ginecologie, competenta eh. laparoscopica gin., histeroscopie.

obstetrica - ginecologie

ginecologie

Spitalul Clinic de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila

Opinii utilizatori

Dr. Niculescu Nicolae
De Oncescu aura pe 17 Noiembrie 2013

Mii de multumiri pentru cel mai bun medic, am fost operata de dansul de chisturi ovariene si tratata de sterilitate primara acum 8 ani. Sunt foarte bine si datorita dumnealui astazi cresc 2 baieti frumosi la care nu speram vreodata sa-i am. L-am recomandat tuturor prietenelor, femeilor cu probleme inclusiv mamei mele pe care la 2 saptamani, dupa mine a fost operata de dansul. Sa va tina Dumnezeu sanatos sa va ajute in tot ceea ce va propuneti. Mii de multumiri.

Recunostinta
De Irina pe 29 Aprilie 2013

Ii multumesc din suflet domnului doctor N. Niculescu, m-a operat pe data de 08.01.2013, probleme grave, dar datorita dansului, astazi traiesc, sunt foarte bine din punct de vedere al sanatatii si ma rog lui Dumnezeu, sa-i dea multa sanatate. Il recomand cu toata increderea.

Dr. Niculescu Nicolae
De Theodora pe 08 Aprilie 2013

Va multumesc domnule doctor Niculescu Nicolae ca existati! Cel mai bun medic! Daca toti medicii din tara aceasta ar fi ca dansul. Il recomand cu toata increderea pe domnul doctor Niculescu.

Dr. Niculescu Nicolae
De Valentina ditoiu pe 23 Ianuarie 2013

Multumesc dr. Niculescu, deoarece, m-a ajutat in mai multe probleme: am avut dereglari menstruale, am avut un chist ovarian, dar in 3 luni de tratament de la dansul, am scapat de operatie de chist pentru ca mi-a dat inapoi, am ciclu regulat si poate voi face si bebe in curand. Am mers la dansu acum 3 zile in spital, mi-a zis ca sunt bine. Multumesc mult, aveti incredere in dumnelui.

Minunat
De Ina pe 28 Iunie 2012

Cu adevarat un medic de exceptie! De maine sunt pe mana dumnealui si imi doresc ca totul sa se termine cu bine! Sper sa-mi poata salva copilul, de la primul contact nu a facut altceva decat sa ma incurajeze! Multumesc!

Dr. Niculescu Nicolae
De Madalina pe 20 Iunie 2011

Multumesc din tot sufletul domnului dr. Niculescu si dr. Parvulescu care m-au operat pe data de 17.06.2011, sunt doi doctori profesionisti pe care vi recomand cu toata increderea, datorita lor acum sunt bine chiar daca au fost complicati.

Dr. Niculescu Nicolae
De Obrocea gabrtela simona pe 26 Februarie 2011

Pentru mine este cel mai bun doctor! M-a salvat in urma unei histerectomii in 2008. Multumiri si respect.

Dr. Niculescu Nicolae
De Dana Andreea pe 27 Ianuarie 2011

Cum pot sa fac o programare la domnul dr Niculescu Nicolae?

Dr. Niculescu Nicolae
De Cecilia pe 06 Decembrie 2010

Multumesc din tot sufletul pentru ce a facut pentru mine. Un medic si un om exceptional.

Dr. Niculescu Nicolae
De Dana pe 01 Iunie 2010

Nu credeam sa mai existe astfel de medici in ziua de azi, dar pot spune ca este un profesionist exceptional in adevaratul sens al cuvantului, ma bucur ca am ajuns la el, pentru ca nu stiu daca alt medic ma putea ajuta atat de mult ca dansul. Numai cuvinte de lauda!

Contact Dr. Niculescu Nicolae

Adresa

Mircea Vulcanescu, 88, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.scumc.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.