• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Niculescu Ana
11 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Niculescu Ana

Dr. Niculescu Ana - medic specialist obstetrica - ginecologie.

Dr. Niculescu Ana - medic specialist obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Clinic Cfr 2

Opinii utilizatori

Un super om
De Nicolae daniela pe 12 Septembrie 2016

Am scris în 2012,am făcut tratamente,am pierdut si sarcini iar doamna doctor a fost lîngă mine....dar am reușit am un băiețel de doi ani jumătate,sint cea mai fericită iar doamna doctor a fost lîngă mine,a râs si a plîns cu mine,s-a chinuit cu mine 16-17 ani cu tot felul de tratamente si da am reușit...Să îi dea dumnezeu sănătate si viață lungă si fericită...o recomand cu tot sufletul,E Un Super OM

Da, e un medic bun.
De Ana pe 28 Februarie 2016

Eu nasc anul acesta, 2016, cu dna Ana Niculescu la CF 2. E foarte atenta la sarcina. Analizele si ecografiile mi le-a dat la Medlife. Sunt cam scumpe, dar macar au ecograf bun. Nu are pretentii financiare, eu am avut toate consultatiile cu ea gratuite, desi am vazut ca alte paciente mai dau atentii doctorilor de acolo. Eu nu am facut asta si nici nu am avut probleme. Am considerat ca si asa analizele si ecografiile sunt scumpe si ca eu platesc o asigurare la stat, prin urmare de ce sa platesc de doua ori pentru aceleasi servicii. O recomand pe dna Niculescu cu tot dragul. Abia astept nasterea.

Doar cuvinte de lauda
De Georgiana pe 29 Martie 2013

Am nascut cu dumneaei in februarie anul acesta si ma declar foarte multumita. Este foarte amabila si atenta la detalii.

Mii de multumiri
De Daniela pe 28 Octombrie 2012

Este unicul doctor care mi-a pus un diagnostic corect in douazeci de ani, care s-a ocupat de mine cu mult interes, este un super om, mii de multumiri, inca nu am reusit sa am un copil, cu tot efortul depus de dansa, si dupa o serie de tratamente.

Super dragutza
De Elena pe 01 Iunie 2012

Am nascut in 2008 cu ea. Mi-a urmarit toata sarcina. E atenta la detalii, vobeste frumos, a avut grija de mine in spital dupa nastere.

Doctor foarte bun!
De Fghzdr pe 03 Februarie 2012

Am nascut cu dansa in 2011, o recomand cu mare caldura!

Dr. Niculescu Ana
De Laura pe 03 Ianuarie 2012

Eu am nascut in 2009 cu dansa si e foarte de treaba si foarte atenta la detalii si a venit mai tot timpul sa vada cum ma simt daca pot sa merg pentru ca am facut cezariana. Acum sunt la a doua sarcina si voi naste din nou cu dansa.

Dr. Niculescu Ana
De Adi_eva pe 15 Aprilie 2011

Merg la d-na doctor din acest an si sunt foarte multumita de dansa; am probleme de infertilitate si merg la dansa pentru monitorizarea ovulatiei; Mi-a vazut la ecografie ceva ce nu mi-a fost vazut de alti 4 doctori. Este foarte eficienta, abordabila, singurul doctor care s-a uitat peste dosarul meu de analize cap-coada si a avut rabdare sa ma asculte. Raspunde la telefoane, respecta pacientii, se implica si vrea rezultate. O recomand cu incredere!

Dr. Ana Niculescu CF2 Bucuresti
De Alina pe 13 Decembrie 2010

Am nascut cu dr. Ana Niculescu in iunie 2010 si am fost foarte multumita de dansa si pe parcursul sarcinii si la nastere. Sa-i dea Dumnezeu sanatate!

Dr. Niculescu Ana
De Raluca pe 05 Noiembrie 2010

Eu sunt foarte multumita de dansa, isi da tot interesul si se vede ca ii pasa. Este primul medic care mi-a dat un tratament eficient pentru problema mea.

Contact Dr. Niculescu Ana

Adresa

Bulevardul Marasti, 63, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.spitalulcliniccf2.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.