• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Nicula Renata
4 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Nicula Renata

Dr. Nicula Renata, medic obstetrica ginecologie, Cabinetul de planificare familiala Gine T, Cluj Napoca.

Dr. Nicula Renata, medic obstetrica ginecologie, Cabinetul de planificare familiala Gine T, Cluj Napoca.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

Cabinetul de planificare familiala Gine T

0264.434.364

Opinii utilizatori

pro
De Ancamit pe 04 Noiembrie 2012

Este un doctor super bun, aveti incredere in dansa, am nascut ceu dansa in 2011, un caz de cezariana -urgenta, a fost extrem de buna la situatia mea, toata stima pentru dansa!

Dr. Nicula Renata
De Ovidia pe 15 Aprilie 2011

Sunt o viitoare mamica si m-ar interesata mai multe detali despre aceasta doamna doctor. Va rog daca imi puteti spune doamna mihapro si irina daca ati nascut normal sau prin cezariana?

Dr. Nicula Renata
De MIHAPRO pe 08 Aprilie 2011

Si eu am nascut cu dansa in mai 2008 si pot spune ca e un om deosebit si un medic profesionist. Cu siguranta la al doilea copil voi fi tot pacienta dansei.

Numai cuvinte de lauda!
De Irina pe 12 Aprilie 2010

Eu am nascut cu Dr. Nicula Renata acum un an si sunt foarte mltumita. S-a purtat foarte frumos cu mine, a venit in fiecare zi sa ma vada, m-a pansat in fiecare zi, numai cuvinte de lauda.

Contact Dr. Nicula Renata

Adresa

I.P.Voitesti, 2-4, Cluj, Cluj Napoca

Telefon 0264.434.364
Email aniborchi.2007@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.