• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Nicolae Vlad
7 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Nicolae Vlad

Dr. Nicolae Vlad medic primar obstetrica - ginecologie.

Dr. Nicolae Vlad medic primar obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

sectia obstetrica - ginecologie III

Spitalul Clinic de Obstetrica - Ginecologie Dr. Panait Sarbu

Opinii utilizatori

Dr. Nicolae Vlad
De Mary pe 08 Iulie 2011

Cam cat costa o cezariana cu dr. Vlad?

Dr. Nicolae Vlad
De Lyly_papusa pe 09 Mai 2011

Eu am nascut la Giulesti doctorii asistentele s-au comportat foarte frumos in afara de doctorul meu cu care trebuia sa nasc Dr. Nicolae Vlad el are un cabinet particular dar toate gravidele lui nasc la Giulesti cu el am nascut normal fara cezariana cred ca asta nu i-a placut sa stea dupa mn oricum nu a stat deloc pleca in vacanta de vara si m-a programat sa imi forteze nasterea ca el atunci cand trebuia sa nasc dupa saptamani nu era. In ziua aceea a venit de dimineata a stat o jumatate de ora si apoi a plecat m-a lasat cu ceilalti doctori spunand ca el are treaba m-am chinuit sa nasc 18 ore in care el nu a venit de cat pe la 11 seara si pana am nascut eu. El tipa in continuu la mn sa tac ca il streseaza familia mea cu telefoanele. Apa m-i se rupsese de 4 ore si nu ma dilatam deloc dar pe el il interesa ca a doua zi cum se duce el ca cabinet ca are pacienti uite cat este ceasul tu nu mai nasti odata nu il interesa deloc de mine stai linistita draga ca nu te doare deloc astea sunt cuvintele lui. Nsterea o platisem 700 ron + epidurala 350 ron. Dupa 18 ore de chin am nascut cu alta doctora ca el a iesit sa bea cafea si mi-a zis sa ma pregatesc de cazariana. Era ora 3 noaptea iar eu avusesem dureri de la 8 dimineata statusem in chinuri doctora care era pe tura m-a ajutat foarte mult practic cu ea am nascut ea ma ajutat cel mai mult mi-a zis ca nu o sa fac cezariana dupa ce mult ma chinuisem asa ca sa mai incerc odata si am nascut normal cu ea! Fetita am nascut-o la 3:20 noaptea nu respira deloc a luat nota 6 iar despre mn ce sa mai zic sunt prea multe de povestit prin ce chin am trecut iar doctorul in care aveam incredere nu a fost deloc langa mine si fetita era sa moara din cauza lui. Asa ca Dr. Nicolae Vlad sa va fie rusine pt tot ce am patit eu!

Dr. Nicolae Vlad
De Andreea pe 04 Aprilie 2011

Buna fetelor, si eu am nascut cu domnul Dr. Vlad in iunie 2009 prin cezariana. Parerea mea sincera e ca e super ok si intr-adevar e alaturi de tine. Eu am fost foarte multumita de serviciile dansului.

Dr. Nicolae Vlad
De Bratu catalina pe 07 Decembrie 2010

Am nascut cu dr. Vlad pe 1 aprilie 2008, parerea mea este ca acest doctor lucreaza foarte bine, inainte de a merge la dansul am fost si la alti medici ginecologi, insa niciunul ca el. Acum sunt iarasi insarcinata si o sa merg tot la dr. Vlad pentru ca este cel mai bun medic ginecolog si am apreciat cel mai mult la dansul ca este foarte calm si stie sa si trateze pacientii.

Dr. Nicolae Vlad
De Andreea pe 17 Septembrie 2010

Buna, sunt pacienta domnului dr. Vlad Nicolae din ianuarie 2010, atunci cand mi-a dat frumoasa veste ca sunt insarcinata. Acum am 39 de saptamani, pe data de 21 septembrie urmeaza sa nasc cu el natural. Voi ce parere aveti? Cum a decurs nasterea voastra? Eu am mare incredere in el si sunt multumita de serviciile lui pana acum, dar as vrea sa cunosc si alte opinii. Multumesc frumos.

Dr. Nicolae Vlad
De Adriana pe 03 Mai 2010

L-am cunoscut in urma cu 5 ani. Am nascut( prin cezariana) cu el. Am fost ok si eu si copilul. Acum un an, mi-a facut o interventie chirurgicala pentru un chist ovarian. De fiecare data cand am ocazia sa merg la biserica, atunci cand ma rog pentru familia mea, ma rog si pentru domnul Dr. Vlad. Merita din plin. In clipele grele (cand esti bolnav), sau fericite (cand trebuie sa dai nastere puiului tau), credeti-ma, e un noroc sa-l aveti alaturi pe domnul Dr. Vlad. Tot respectul si toata stima, pentru dv. domnule doctor!

Dr Nicolae Vlad
De Carmen pe 27 Aprilie 2010

Eeste un doctor ok, super bun eu apelez la el la fiecare problema gineco care apare sau la fiecare suspiciune, durere. L-am cunoscut in urma cu 5 luni cand am facut o intrerupere de sarcina din cauza iubitului meu care nu si-a dorit copilul dupa 5 ani de relatie. Dansul mi-a spus ca o sa fie ok, sa nu imi fac probleme ca nu o sa am probleme medicale dupa intrerupere, dar este posibil sa nu mai pot ramane insarcinata, mi-a mai zis ca este alegerea mea si ca dansul nu actioneaza pana ce eu nu zic da. Este un doctor foarte intelegator si bun. Este de admirat si mergeti cu incredere la el.

Contact Dr. Nicolae Vlad

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Site www.spitalpsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.