• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Neustadter Dieter
8 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Neustadter Dieter

Dr. Neustadter Dieter medic primar obstetrica - ginecologie, Spitalul Judetean de Urgenta "Dr. Constantin Opris" Baia Mare.

Dr. Neustadter Dieter medic primar obstetrica - ginecologie, Spitalul Judetean de Urgenta "Dr. Constantin Opris" Baia Mare.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie II

Spitalul Judetean de Urgenta "Dr. Constantin Opris" Baia Mare

Opinii utilizatori

Dr. Neustadter Dieter
De Ioana Alb pe 14 Noiembrie 2017

Un om deosebit !
L-am nimerit de garda , a decis sa ma opereze de urgenta , mi-a salvat viața ! Pe toată durata spitalizării s-a ocupat de mine.
Eu sunt contra ,,MITEI” . Nu i-am dat niciun plic pentru ca nu mi se pare normal. Am fost plăcut surprinsă sa îl văd cum se dedica și cum se ocupa de mine . Asta înseamnă sa fi medic adevărat. Miiiiii de recomandări și mulțumiri

doctor de nota 10
De Banta maria pe 20 Septembrie 2017

buna sun inaarcinata in 23de saptamani am foarte mari dureri de cap dar mai tare ma doare partea dreapta cu tot cu gura ce poate sa fie

Medic de nota 20
De POP CRISTINA pe 14 Mai 2014

Vreau sa va impartasesc experienta mea cu domnul doctor. Am ajuns din Sighet la Baia Mare pentru ca aveam dureri si copilul nu era intors, pozitie pelviana, nu puteam sa nasc la Sighet ca in caz de cezariana nu aveau anestezist, ca era luni si anestezist au doar marti, miercuri, joi.

Intamplator de garda era domnul doctor, n-am crezut in viata mea sa am asa noroc, m-a examinat, m-a tratat omeneste, am tot sperat sa se intoarce bebe in timpul travaliului, dar nu a fost asa, m-a bagat in cezariana noaptea la 2, la 3 si un sfert s-a nascut fetita mea Sofia Gabriela 3kg.710, nota 9.

Am uitat sa va spun ca in timpul sarcinii eu am avut o problema cu piciorul stang, nu puteam sa calc pe el, dupa ce am nascut problema a ramas, ma taram prin salon cu un stativ de la perfuzii, greu.

Domnul doctor a facut mai mult decat imposibilul pentru mine, a chemat toti medicii posibili, neurolog, ortoped, traumatolog, m-a trimis la radiografie ecograf, nu m-a lasat pana n-am descoperit problema, abia cand m-am refacut dupa tratament am plecat acasa.

N-am sa ii pot multumi niciodata pentru tot ce a facut. Mi-ar face placere daca ar citi aceste randuri. As vrea sa ii dea Dumnezeu inzecit inapoi. Este in primul rand om si apoi medic, daca nu ajungeam la el nu stiu ce s-ar fi intamplat cu mine, plus ca in timpul operatiei au aparut complicatii cu un chist, fibrom, hemoragie, nu mai stiu exact. Mi-a spus dansul ca fost complicat. Mainile domniei sale m-au salvat si mi-au adus pe lume minunea asta mica. Multumesc, domnule doctor. Am sa va fiu recunoscatoare cate zile imi raman de trait. Dumnezeu sa va ajute!

Dr. Neustadter Dieter
De Simina pe 26 Septembrie 2013

Unul dintre cei mai buni medici si extrem de corect. Cu respect!

Cel mai bun doctor
De Buda marilena pe 30 Iulie 2011

Sunt sigura ca multe femei va apreciaza pentru ceea ce faceti, eu vreau sa va multumesc inca o data pentru ceea ce ati facut pentru mine si bebelusul meu. Sa va dea Dumnezeu tot binele din lume si sa va fereasca de tot raul.

Dr. Neustadter Dieter
De Dora pe 11 Iulie 2011

Sunteti cel mai deosebit doctor care exista in Romania. Va doresc multa multa sanatate!

Dr. Neustadter Dieter
De Dradean adita pe 01 Martie 2011

Multa sanatate.

Dr. Neustadter Dieter
De Haidu valerica pe 01 Martie 2011

Sa va dea bunul Dumnezeu multa sanatate.

Contact Dr. Neustadter Dieter

Adresa

George Cosbuc, 31, Maramures, Baia Mare

Site www.spitaljbm.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.