• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Neumann Oana
48 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
clinica

Dr. Neumann Oana

Dr. Neumann Oana medic primar obstetrica - ginecologie, Medcenter Iasi.

Dr. Neumann Oana medic primar obstetrica - ginecologie, Medcenter Iasi.

ginecologie

ginecologie

Medcenter Iasi

vineri: 17:00 - 19:00;
sambata: 09:00 - 11:00

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0332.405.266 / 0232.213.931

Opinii utilizatori

Dr. Neumann Oana
De Catalina ichim pe 11 Ianuarie 2011

Un doctor care pune mult suflet si este foarte atenta cu pacientii.

Dr. Neumann Oana
De Cristina pe 10 Ianuarie 2011

Eu sunt multumita de doamna doctor. Am nascut o fetita superba cu ea si doamna doctor mi-a supravegheat toata sarcina. Un om de nota 10 si un profesionist adevarat!

Dr. Neumann Oana
De Alina pe 08 Ianuarie 2011

Tocmai avusesem un avort spontan in a 7-a saptamana de sarcina (mi s-a intamplat acasa, noaptea),m-am speriat foarte tare, m-am dus imediat la spital, iar "doctorita" asta care era de garda, cand mi-a venit randul la ecograf, fara sa ma asculte si sa stie ce-i cu mine, m-a luat peste picior intrebandu-ma superior daca sunt sigura ca am fost insarcinata!

Dr. Neumann Oana
De Andreea pe 20 Decembrie 2010

Multe multumiri si sanatate.

Dr. Neumann Oana
De Mihaela pe 20 Decembrie 2010

O doctorita de nota 10!

Dr. Neumann Oana
De Laura pe 18 Decembrie 2010

Recomand!

Dr. Neumann Oana
De Alina pe 13 Decembrie 2010

Sa-i dea Dumnezeu sanatate. Super buna si draguta doamna doctor.

Contact Dr. Neumann Oana

Adresa

Gari, 22, Iasi, Iasi

Telefon 0332.405.266 / 0232.213.931
Site www.medcenter.ro
Email iasi@medcenter.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.