• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Nemescu Dragos
20 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Nemescu Dragos

Dr. Nemescu Dragos medic primar, obstetrica - ginecologie, doctor in Stiinte Medicale, sef lucrari, Universitatea de Medicina si Farmacie "Gr.T.Popa" Iasi. Cabinet propriu - IMAGYN, dotat cu ecograf de ultima generatie Voluson E8 expert, 3D/4D.

Dr. Nemescu Dragos medic primar, obstetrica - ginecologie, doctor in Stiinte Medicale, sef lucrari, Universitatea de Medicina si Farmacie "Gr.T.Popa" Iasi. Cabinet propriu - IMAGYN, dotat cu ecograf de ultima generatie Voluson E8 expert, 3D/4D.

urmarire sarcina cu risc crescut, medicina materno - fetala;
ginecologie, chirurgie laparoscopica, histeroscopie;
infertilitate de cuplu;

obstetrica - ginecologie

Clinica I Obstetrica Ginecologie, Spitalul Cuza Voda Iasi;
Cabinet propriu - IMAGYN, dotat cu ecograf de ultima generatie Voluson E8 expert, 3D/4D;
Spital Arcadia Iasi - colaborator;

Opinii utilizatori

Un medic foarte bun
De Ela2882 pe 13 Aprilie 2015

Am nascut pentru a doua oara cu dr. Nemescu si am fost foarte multumita, nu m-a lasat balta in spital cum mai fac alti doctori, raspuns la telefon de fiecare data cand am avut nevoie de el, este un medic foarte bun, atent, partea mai urata este ca e din ce in ce mai aglomerat si fizic ca om nu stiu cat mai rezista.

Un gust amar
De Ali pe 04 Decembrie 2014

Azi am facut eco la domnul dr. Cea mai proasta impresie pe care as putea sa o am despre un dr., din pacate.

Dr. Nemescu Dragos
De Flory pe 14 Ianuarie 2013

As vrea sa stiu daca imi poate spune cineva cam ce tarife are domnul doctor pentru ecografii si consultatii in timpul sarcinii. Va multumesc.

Un bun specialist
De Miha_212004 pe 12 Decembrie 2012

Am fost urmarita in timpul sarcinii de dl. dr. Nemescu. Am avut o sarcina usoara si o nastere naturala foarte usoara la care a asistat. A fost disponibil in orice moment atat pe perioada sarcinii cat si dupa nastere. Il recomand.

Apreciez
De Niculeasa petronela daniela pe 16 Februarie 2012

Si eu sunt o pacienta a dl dr Nemescu; am doi baietei si mi-a spus din primul semestrul de sarcina ca-i baiat si n-o sa fie probleme, este un medic foarte bun!

Medic extraordianr!
De Maria pe 08 Noiembrie 2011

Am fost la dl dr atat inainte de a ramane gravida cat si pe sarcina, pot spune ca e un medic cu adevarat profesional, iar pe mie ca mamica ma intereseaza sa stiu daca bebe e sanatos! Iar el ca medic mi-a dat toata increderea de care are nevoie o burtica! Mergeti cu incredere, recomand tuturor!

Dr. Nemescu Dragos
De Alex pe 18 Aprilie 2011

Mie tot la 12 saptamani mi-a zis si asa este baietel. El a lucrat in srainatate si e altfel decat medicii de la noi

Dr. Nemescu Dragos
De Ionela pe 31 Martie 2011

La 12 sapt mi-a spus si mie ca voi avea fata, si fetita am. Sunt curioasa pana la urma ce vei avea si daca e asa de bun dr. Nemescu cum se spune.

@cristina
De Jasmine pe 27 Martie 2011

@cristina. Unde ai auzit tu sa ti se spuna 100% sigur sexul copilului la 12 saptamani? La varsta asta de sarcina se evalueaza riscul de sindrom Down, malformatii si multe altele. Dupa ce copilul mai creste, la 18 saptamani cum spui tu, sexul se vede mult mai usor. Dar sigur este numai la nastere. Asa ca mai asteapta putin, sa nu ai surprize.

Dr. Nemescu Dragos
De Cristina pe 24 Martie 2011

Sunt gravida in 18 saptamani, la 12 saptamani domnul dr. Nemescu mi-a spus la eco ca voi avea un baietel. La 18 saptamani ma vazut alt dr. Carauleanu si mi-a garantat ca e fetita. Sunt total dezamagita mai ales ca domnul dr. Nemescu mi-a si scris pe foaia de observatii sexul copilului, parea foarte sigur pe el.

Contact Dr. Nemescu Dragos

Adresa

Grigore Ghica, 7, Iasi, Iasi

Reper Langa Universitatea "Petre Andrei"
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.