• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Negulescu Traian
2 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Negulescu Traian

Dr. Negulescu Traian medic ginecolog, Cabinet Dr. Negulescu Galati.

Dr. Negulescu Traian medic ginecolog, Cabinet Dr. Negulescu Galati.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Cabinet Dr. Negulescu Galati

luni: 16:00 – 19:00;
marti: 17:00 – 19:00;
miercuri: 17:00 – 19:00;
joi: 18:00 – 19:00;
vineri: 17:00 – 19:00;
consultatii gravide luni: 16:00 – 17:00

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0236.414.448

Opinii utilizatori

Un medic extraordinar!
De Nicoleta pe 18 Iunie 2013

La fel ca si doamna de mai sus, il apreciez foarte mult pe doctorul Negulescu pentru profesionalism. A fost singurul medic ginecolog care lucreaza mai intai cu psihicul pacientului si, desi nu am nascut asistata de dumnealui(la momentul respectiv locuiam in alta localitate), am ales intotdeauna sa tratez orice problema la dansul si nu mi-a parut rau de alegerea facuta. La fel as face si acum daca nu as locui la 7000km departare de Romania. Cunosc persoane care au avut copii datorita dansului. As putea spune ca, dumnealui are foarte multi copii (indirect). Daca aveti aceasta problema, nu ezitati sa mergeti la acest medic extraordinar.

Un adevarat profesionist
De LUMINIȚA LUPAȘCU pe 11 Ianuarie 2012

Doctorul Negulescu este un adevarat profesionist! Il cunosc de 33 de ani, de cand aveam 11 ani si am fost internata la domnul doctor cu probleme legate de prima menstruatie. Am apelat la domnul doctor, in diferite momente ale vietii mele, in timpul celor doua sarcini, si, desi locuiesc in Constanta, tot la dansul merg, pentru ca am incredere in integritatea sa profesionala. Cred ca este important sa apreciem experienta medicului la care mergem si sa nu cautam doar doctorii la moda, cu cabinete cool! Profesionismul si experienta medicala nu se gasesc pe toate drumurile, de aceea, avem nevoie de doctori ca domnul doctor Negulescu!

Contact Dr. Negulescu Traian

Adresa

Traian, 11, Galati, Galati

Telefon 0236.414.448
Site www.cabinetdrnegulescu.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.