• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Negru Alice
15 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Negru Alice

Dr. Negru Alice medic specialist, competenta in ecografie obstetricala si ginecologica si colposcopie.

Dr. Negru Alice medic specialist, competenta in ecografie obstetricala si ginecologica si colposcopie.

competenta in ecografie obstetricala si ginecologica si colposcopie

sectia clinica obstetrica - ginecologie I

Spitalul Universitar Bucuresti

Opinii utilizatori

Nerespectuoasa
De Mito281 pe 13 Iulie 2019

Am fost la o consultatie la doamna doctor, tin sa mentionez ca pur si simplu doream o verificare sa stiu ca totul este in regula. Doamna doctor m-a luat in deradere, raspunzandu-mi la intrebari intr-un mod jignitor, pe un ton injositor. O intrebam lucruri pentru a ma informa, dar ori imi raspundea oribil, ori nu raspundea. Nu recomand absolut deloc. Sper in doctori care respecta pacientul. Toata consultatia plus test Papanicolau si o ecografie au fost 370, dar simt ca nu s-a meritat niciun banut. Totul s-a intamplat la o clinica privata din Targoviste.

Dezamagitor
De Cristina pe 01 Iulie 2017

Am avut pana acum un medic gicolog din targu jiu pe doamna popescu dana unde totul a decurs normal foarte comunicativa explicita in consultatiile facute, conjunctura precara si hilara ca nu am mai reusit sa ajung la dumneaei, eu fiind in targoviste, iar intr.o saptamana trebuie sa plec in anglia, a facut sa ajung la negru alice doamna ginecolog ce are un caracter flegmatic: povestindu-i ca am avut probleme la inceputul sarcinii neavand un raspus apoi am continuat intrebnd.o ce as putea lua ca tratament pentru mancarimi vaginale in conditiile in care am folosit macmiror dar efectele se duc imediat dupa ce intrerup tratamentul dat din targu jiu au dat din umeri uitandu.se la cealalta doamna probabil asistenta ei.. iau un repaus observand ca nu aunt bagata in seama apoi sec : "ce vrei de la noi? Tu ai prea putine "analize in dosar"; pentru asta am venit, logic, pentru analizele de trebuie sa le am apoi consultandu-se cu asistenta zice pai daca pleci oricum acolo nu se fac asa complexe.. m.am lamurit i.am dat un alt raspuns i-am zis ecografie si din asta nu m.am ales decat cu 3 poze neclare indescifrabile iar fiind singura nu am vazut decat tavanul pentru ca la monitor nu aveam vizibilitate fiind indreptat exact cu spatele la mine.. ele notau se uitau indrumau aparatul pe burta stomacul abdomenul meu fara sa reprezinte, fara sa stiu, fara sa am acces si fara sa zica dansele nimic. O experienta nereusita. Dezamagitor in profunzime :) Fatul este in regula zicandu.mi la final. Spor tuturor, daca te duci cu entuziasm si pleci cu nelamuriri iar consultatia a fost 250 pentru absolut nimic :) in targu jiu am dat 150 ps: banii i.am dat manarimile raman chiar nu stiu daca este normal si ce ar fi indicat sa folosesc in perioada sarcinii. Pot exista anumite creme pentru ameliorare? Nu este indicat sa folosesc ovulele macmiror pe toata perioada sarcinii mai ales ca este total contraindicat pe prospect a le folosi, datul din umeri nu ajuta... Nu recomand.

groaznica experienta
De Ele pe 10 Iunie 2017

Dna doctor Alice Negru probabil este buna doar in cazul nasterilor..la un control de rutina, explicandu-i ce problema am avut in trecut(o cauterizare si o rana ce probabil inca mai este acolo) m a tratat cu o indiferenta absoluta. Nu stie sa explice ce se vede la ecografie si ce vede la consult..sa ma faca si pe mine sa inteleg ce se intampla cu corpul meu.. mai ales ca eu simt ca nu m am vindecat si ca rana inca este acolo + ca am si o secretie ciudatica. Mi a facut testul papanicolau iar la interpretare mi a zis doar ca e bine..sincer preferam sa mi explice ca la prosti, daca se putea sa si deseneze ca sa inteleg ce scrie pe foaia aia.Nu mi a dat niciun fel de tratament pentru secretia pe care o am. Foarte seaca in cuvinte si mi a lasat impresia ca nu si da interesul. Pot sa zic ca am dat niste bani degeaba.. nu m as mai intoarce nici daca ar fi ultimul medic din oras.

medic foarte bun, deosebit
De Florina pe 02 Iulie 2016

Un om MINUNAT! Implicat 100% în relația pacient/medic. Cu o răbdare uimitoare. Un medic cum rar mai găsești.

intrebare despre consult si nastere
De Madalina pe 21 Aprilie 2016

Mamicile care au nascut cu dna Alice Negru, ati fost chemate in Buc, daca nu erati de acolo? Si ce cost a implicat nasterea? Multumesc

Despre doamna doctor Alice Negru
De Potirniche Mira pe 30 Octombrie 2015

Eu am nascut cu dna dr. Alice Negru anul acesta,in mai.Este un om deosebit,o profesionista in adevaratul sens al cuvantul,este un medic care mi-a intrat la suflet.Daca as mai face un copil,tot cu dansa as naste.o recomand cu draga inima!

parere despre d-na doctor
De Adina pe 02 Iulie 2015

Eu am nascut si am urmat cu d-na Dr.Alice Negru acum 3ani si 4luni am fost foarte multumita si daca as mai face un bebe tot cu dansa as urma!

Despre doamna doctor Alice Negru
De Flory pe 30 Mai 2014

Si eu sunt pacienta dansei la Targoviste, sunt insarcinata in 20 de saptamani. Pana acum sunt multumita, totul a fost ok ! M-ar interesa cum se comporta la nastere, cum sunt conditiile in Spitalul Universitar, care este onorariul pt. d-na doctor si restul echipei ?

Sunt pacienta doamnei Alice Negru
De Dinu Alexandra pe 14 Martie 2014

Sunt din Targoviste si eu sunt pacienta Doamnei Alice Negru si sunt foarte multumita de felul in care am fost tratata pana acum, mai ales ca urmeaza sa nasc in aprilie. Mi-a fost recomandata de o prietena si nu regret ca am mers la ea.

Contact doamna doctor Negru
De Felicia pe 06 Octombrie 2012

Stiti cumva unde poate fi gasita doamna doctor Alice Negru, ma refer la o clinica / cabinet particular? Aveti un nr. de tel pentru programari?

Contact Dr. Negru Alice

Adresa

Splaiul Independentei, 169, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.suub.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.