• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Nedelea Stefan
5 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Nedelea Stefan

Dr. Nedelea Stefan medic primar obstetrica - ginecologie, Spitalul Judetean de Urgenta Slatina.

Dr. Nedelea Stefan medic primar obstetrica - ginecologie, Spitalul Judetean de Urgenta Slatina.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie II

Spitalul Judetean de Urgenta Slatina

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0249.431703 / 0249.431764 / 0249.436139

Opinii utilizatori

Pentru Preda Getuta
De Kiddo pe 06 Iunie 2017

Aceasta pagina este dedicata opiniilor despre medicul Nedelea Stefan. Pentru a primi un raspuns la solicitarea dvs de la dl. dr. va recomand sa il contactati telefonic sau sa mergeti la o alta consultatie.
Pana atunci, daca doriti inca o opinie, puteti adauga intrebarea dvs in pagina https://www.copilul.ro/raspunsuri/adauga-intrebare/. Va va raspunde un medic ginecolog.
Multa sanatate!
Simona - admin Copilul.ro

Problema medicala
De Preda Getuta pe 31 Mai 2017

Buna ziua! Va contactez in legatura cu o problema.Am fost in control la dumneavoastra cu o ecografie mamara, in luna aprilie si mi-ati dat un tratament cu anticonceptionale, Belara se numesc.Mi-ati zis sa le iau trei luni, dar eu am incetat sa mai iau tratamentul, deoarece am avut dureri puternice de cap si ameteli, ca atare am citit si prospectul medicamentului si mi-a confirmat acelasi lucru: sa opresc tratamentul daca am simptome precum durereri de cap, ameteli etc.Si am considerat ca este normal sa va spun si dvs.acest lucru , ca sa imi spuneti ce trebuie sa fac ? Pot inlocui aceste contraceptive cu altele care nu sunt asa periculoase ?
Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra! O zi buna va doresc! Numai bine!

Dr. Nedelea Stefan
De OCHENATU SILVIA pe 30 Ianuarie 2012

Va multumesc din suflet pentru tot ce ati facut pentru mine! Sunteti un medic care face cinste spitalului prin meseria pe care o practicati! Recomand pe dr. Nedelea Stefan celor care au probleme ginecologice, sa apeleze cu incredere la serviciile dansului!

Dr. Nedelea Stefan
De Maria horonceanu pe 20 Noiembrie 2011

La multi ani domnule doctor! Visul dvs. era cardiologia. Sunt convinsa ca oricum, cu dvs, medicina romaneasca, si nu numai, are de castigat! Sunt 30 ani, de cariera medicala! Din nou: la mai mare!

Dr. Nedelea Stefan
De TOPORAN F. pe 02 Ianuarie 2011

Am inteles ca e un om deosebit, eu nu am ajuns la dumnealui dar faptul ca poti comunica cu dansul este un lucru extraordinar. Cred ca are dreptate cunostinta mea care vorbeste frumos despre dl dr. Daca e asa e de admirat pentru ca in Slatina nu sunt prea multi specialisti. Toata stima!

Contact Dr. Nedelea Stefan

Adresa

Crisan, 9-11, Olt, Slatina

Telefon 0249.431703 / 0249.431764 / 0249.436139
Site www.spjslatina.ro
Email spjslatina1@rdslink.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.