• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Neamtu Levai Antonia
10 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Neamtu Levai Antonia

Dr. Neamtu Levai Antonia medic specialist obstetrica - ginecologie, Centrul Medical Medstar.

Dr. Neamtu Levai Antonia medic specialist obstetrica - ginecologie, Centrul Medical Medstar.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Centrul Medical Medstar

marti: 15:00 - 20:00;

Opinii utilizatori

Dr. Levai Antonia
De Mony15maria pe 19 Februarie 2019

Buna ziua, stiti cumva daca doamna doctor lucreaza la Gine 1 sau Stanca? Va multumesc anticipat!

Un Om si Doctor extraordinar
De Sinziana pe 20 Iunie 2016

Dansa a supravegheat sarcina de la 2 la 35 saptamani. Mi-a inspirat incredere, calm si bunatate de cand am cunoscut-o si nu regret o clipa alegerea facuta. Am adus pe lume gemene. O luna inainte de nastere am fost internata pentru monitorizare. Nu este moment in care sa sa nu fi fost acolo fie si pentru o discutie despre sarcina. Si dupa nastere, timp de 2 saptamani, trecea zilnic sa vada cum ma simt atat eu, cat si fetitele. Mi-a placut obiectivismul dansei si dreptul la opinie acordat pacientului. Doar respect si drag fata de dansa!

Este un medic foarte bun
De Cristurean florina pe 23 Ianuarie 2014

Sunt foarte multumita de d-na doctor, am nascut un baietel de 4200kg la prima nastere si a fost foarte bine. Tot timpul travaliului a stat langa mine, ma monotoriza tot timpul si este un om deosebit. Este atenta la toate detaliile. Eu o recomand din suflet la toata lumea cu incredere. Ii multumesc din suflet pentru ca datorita ei si binenteles lui Dumnezeu am un copil sanatos.

Un medic de nota 100!
De Brindusa Scrob pe 15 Mai 2013

Am nascut primul meu copil cu aceasta Dr. si impartasesc cu mare drag din experienta mea. D-na Dr. este o femeie deosebita; este implicata, interesata, disponibila, super draguta si de incredere. Are mereu raspunsuri la intrebari si isi face timp pentru pacientele ei oricand e nevoie. Eu am nascut relativ greu si ea a stat langa mine in tot timpul travaliului. In cele din urma am fost nevoita sa nasc cu cezariana si sa stiti ce, ea mi-a facut o operatie foarte finuta, aproape invizibila. E o profesionista si o draguta. Inca tinem legatura si merg la ea ori de cate ori am nevoie. E un ginecolog dedicat in timpul sarcinii, dupa o nastere si nu numai.

O recomand cu incredere oricui si ii multumesc din suflet ca mi-a fost mereu alaturi!

Medic bun si femeie sufletista
De Cristina pe 28 Ianuarie 2013

Disponibila, comunicativa pe tot parcursul sarcinii si fara orgoliul de a le sti ea pe toate tot timpul; o data a cerut parerea unui coleg de-al ei cu experienta mai indelungata cand nu era sigura pe o imagine a cordonului ombilical al bebelusului. Cand am nascut prima data era si ea insarcinata destul de avansat, dar a fost acolo langa mine pana la sfarsit. Medic exceptional!

O buna profesionista si o persoana sufletista
De Baba Cristina pe 19 Septembrie 2012

Am nascut cu doamna Doctor Antonia Levai un baietel in decembrie 2010. O recomand cu incredere, este o profesionista, o persoana sufletista, care se implica foarte mult la fiecare caz al dansei. M-a monitorizat in primele 3 luni ale sarcinii si de 2 ori pe saptamana si cand am fost la sfarsitul lunii a treia mi-a zis ca acum este multumita si ca putem sta linistiti ca totul va fi bine. Si asa a si fost. Am avut dupa ce am nascut ceva probleme de sanatate, pe care multumita lui Dumnezeu si D-nului Doctor Traian Mihai Neamtu ( tatal doamnei doctor ), le-am depasit, si acum ma pot bucura de un copilas sanatos, destept, frumos si dulce. Eu nu am decat cuvinte de lauda, apreciere si multumire fata de acesti oameni.

Cel mai bun medic
De Seliscan anca pe 21 Iunie 2012

Multumesc mult pentru ca m-ati ajuat sa aduc pe lume un inger pe nume Luca! Va doresc multa sanatate si numai bucurii alaturi de cei dragi. Pupici

Super doctor, super om
De Carmen pe 15 Martie 2012

Am nascut doi copii cu d-na doctor si am fost foarte multumita de toata colaborarea; E deschisa, comunicativa, profesionista si chiar simteai ca isi doreste sa fii ok; La nasteri a venit, si la prima nastere era si dansa insarcinata si era dupa o garda, dar tot a venit si a fost prezenta si implicata, chiar i-a permis sotului meu sa stea cu mine cate putin. O recomand din inima!

Dr Levai Antonia
De Karina pe 13 Noiembrie 2011

Ati fost monitorizata de dr. Levai Antonia? Ati nascut cu ea?

Un medic foarte bun
De Lacri pe 18 Martie 2011

Sunt foarte multumita de d-na dr.Are foarte multa rabdare si trateaza fiecare problema cu multa atentie, ceea ce mi se pare extrem de important!

Contact Dr. Neamtu Levai Antonia

Adresa

Mehedinti, 1-3, Cluj, Cluj Napoca

Site www.medstar.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.