• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Neacsu Dorin
19 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Neacsu Dorin

Dr. Neacsu Dorin, medic primar in obstetrica-ginecologie este seful sectiei de Obstetrica-Ginecologie II a Spitalului Judetean de Urgenta Buzau.

Dr. Neacsu Dorin, medic primar in obstetrica-ginecologie este seful sectiei de Obstetrica-Ginecologie II a Spitalului Judetean de Urgenta Buzau.

obstetrica-ginecologie

Obstetrica-Ginecologie II

Spitalului Judetean de Urgenta Buzau;

Cabinetul nostru de ginecologie va ofera intr-un spatiu dotat cu aparatura moderna, la preturi foarte accesibile, urmatoarele servicii medicale:

consultatii obstetrica-ginecologie;
ecografii, avort la cerere;
mici interventii chirurgicale;
montare si extragere sterilet;
planing familial;
contraceptie;
colposcopie;
recoltare-interpretare citologie;
examen Papanicolau.

Pentru detalii si programari nu ezitati sa ne contactati!

Luni: 16:00-20:00;
Marti; 16:00-20:00;
Miercuri: 16:00-20:00;
Joi: 16:00-20:00;
Vineri: 16:00-20:00;

Opinii utilizatori

Un medic foarte bun
De Nenciu camelia pe 06 Octombrie 2016

Un medic foarte bun. Am nascut cu dansul prin cezariana acum 4 ani. Operatia este foarte fina,abia se vede. Acum sunt din nou insarcinata si voi naste tot cu dansul. Iti respecta dorintele, iti explica cu calm tot ce intrebi si te asculta. Un profesionist. Nota 10+

Respect pentru un om de valoare
De Mirela pe 28 Iunie 2014

Sunt pacienta dumnealui de 10 ani. Am nascut un baietel acum 9 ani, nastere care daca nu beneficia de prezenta, atentia si implicarea dumnealui nu era cu putinta.

Un om care pe langa faptul ca isi face meseria cu mult profesionalism, iti da increderea si puterea de care ai nevoie, ca viitoare mamica, in acele momente. Sa ii dea Domnul multa sanatate si putere de munca! Va multumesc din suflet!

Super
De Perian pe 19 Martie 2013

Am nascut cu dumnealui, pe langa un copil de nota 10 am avut si o operatie de milioane, nu am avut nicio problema si in plus abia se observa! Il recomand din suflet!

Dr. Neacsu Dorin
De Roxana pe 18 Octombrie 2012

Am nascut 2 copii cu dl. doctor [2 cezariene]. Super om, super specialist. Sa aiba D-zeu grija de el.

Dr Neacsu Dorin
De Angelica pe 16 Decembrie 2011

Este un medic foarte bine pregatit, un chirurg genial, un om deosebit, calm, politicos, bland. Il recomand cu caldura.

Un medic foarte bun
De Mirela pe 17 Octombrie 2011

Un medic foarte bun. Eu am nascut cu domnul doctor in decembrie 2010 prin cezariana un baietel. S-a purtat impecabil cu toate ca nu ma vazuse niciodata pana atunci pentru ca eu am mers la alt medic pe perioada sarcinii care din pacate a murit cand eu eram aproape de luna a 8-a de sarcina. Un medic si un om minunat. Il recomand cu toata increderea.

Dr. Neacsu Dorin
De Marius pe 06 Iunie 2011

Buna ziua tuturor mamicilor, sotia-mi este insarcinata. Imi puteti spune ce tarife sunt la domnul doctor Neacsu? Astept raspunsurile voastre.

Dr. Neacsu Dorin
De Miki pe 12 Aprilie 2011

Ii multumesc pentru atentia aratata!

Dr. Neacsu Dorin
De Calin Iuliana pe 09 Martie 2011

M-a ajutat sa aduc pe lume un baitel frumos de 3.800 kg, sarcina pe care un alt doctor ma punea sa nu o tin. Tot respectul pentru domnul doctor. Un adevarat profesionist care te asculta, te consulta si apoi isi spune opinia!

Dr. Neacsu Dorin
De Alexandra pe 19 Februarie 2011

Sunt pacienta domnului doctor de peste un an. Eu mai am 2 luni si o sa nasc, ma monitorizat pana in momentul de fata. Nu am ce sa ii reprosez doar ca eu nu prea mai am incredere in medici deoarece am mai pierdut doua sarcini in lunile sase -sapte, numai ca atunci eram la doctorul Suteu.

Contact Dr. Neacsu Dorin

Adresa

Aleea Trandafirilor, Buzau, Buzau

Reper In spatele hotelului Coroana, vizavi de Tribunal, Centrul vechi
Site www.spitalulbuzau.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.