• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Muresan Olimpiu
7 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Muresan Olimpiu

Dr. Muresan Olimpiu medic primar obstetrica - ginecologie, Cabinet Individual de obstetrica - ginecologie Doctor Olimpiu Muresan, Sibiu.

Dr. Muresan Olimpiu medic primar obstetrica - ginecologie, Cabinet Individual de obstetrica - ginecologie Doctor Olimpiu Muresan, Sibiu.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Cabinet Individual de obstetrica - ginecologie Doctor Olimpiu Muresan, Sibiu

Opinii utilizatori

Un medic cum putini mai exista
De Muntean Catalina pe 07 Mai 2017

Este un om de nota 1000. Un foarte bun profesionist. Mie mi-a dat curaj cand credeam cel mai putin in mine si datorita lui vom avea un puiut sanatos.

Cel mai bun medic ginecolog
De Zalinescu Vasilica pe 06 Martie 2017

Cel mai bun medic,cel mai corect om,sunt pacienta lui de 5 ani de zile si sunt foarte mulțumita,apelati cu toata încrederea la dânsul.

Intradevar este un doctor bun
De Diana pe 14 Aprilie 2014

Eu am nascut acum o luna, pe 17 martie 2014 cu moasa si o rezidenta care era de garda pentru ca doctora care imi monitorizase sarcina nu mai lucreaza in spital si nu a asistat. Din pacate, dupa epiziotomie nu am fost cusuta corect si in 15 minute dupa am facut un hematom de toata frumusetea, am avut dureri groaznice (nu se compara cu nasterea si travaliul - deci mult mai mari), am avut norocul sa se intample luni dimineata, dar eu de la 6:45 pana la 10:00 am indurat durerile pentru ca asistentele ziceau ca este normal sa ma doara dupa anestezia aia locala.

In fine, a venit o infirmiera si m-a intrebat daca ma doare chiar asa tare, pentru ca eu faceam mai urat decat cele care trebuiau sa nasca si mi-a zis ca nu e normal, s-a uitat si a chemat doctorii de urgenta, m-au vazut 2 doctori, dr Popescu Dragos si Dr Muresan, care m-a si operat.

Aveam hemoragie foarte mare si am fost bagata de urgenta in sala de operatie, am fost redeschisa si curatata. In fine, asta a fost povestea dar esentialul care vreau sa-l spun e ca am avut norocul sa am parte de dr. Muresan, care este un om extraordinar, dupa operatie venea la mine din ora in ora sa vada cum ma simt, apoi seara pe la 9 m-am trezit cu el in haine de strada, a venit sa vada cum ma simt si mentionez - nu am fost monitorizata de el pe timpul sarcinii, plus ca sotul meu a vrut sa-i dea o mica atentie si nici n-a vrut sa auda de asa ceva. Acum sunt foarte bine, asteptam sa treaca 6 saptamani sa mergem la control. Deci si eu il recomand cu mare drag pe dr. Muresan.

Un om deosebit
De Sorina pe 24 Decembrie 2011

Este un medic foarte bun, un profesionist, un om deosebit, apelati cu incredere la el.

Dr. Muresan Olimpiu
De Andreeamaxi pe 02 Mai 2011

Sunt pacienta domnului doctor de 5 ani si credeti-ma e cel mai bun, se spune ca cel mai bun dr. e cel mai in varsta pentru ca are experienta, dar va spun eu ca nu este adevarat intotdeauna. Pe langa faptul ca dr. Muresean Olimpiu este un medic bun, este si om bun cu suflet mare, sincer si corect. Aceste calitati multi le-au pierdut Aveti incredere si mergeti cu incredere la dr. Muresean nu veti fi dezamagite niciodata.

Dr. Muresan Olimpiu
De Tatiana pe 25 Februarie 2011

Am ajuns la d-nul doctor la recomandarea unei cunostinte. Eu sunt din alt judet. Am 46 de ani deci am cunoscut destui medici din diverse specialitati. Am ramas uimita, mai sunt medici care stiu sa zambeasca sincer, sa asculte si mai ales sa ajute. Am fost diagnosticata si tratata corect, ma simt foarte bine si ce-i mai important, mi-am recapatat increderea in medici. Multumesc d-lui doctor Muresan. Si eu care credeam ca astazi nu mai exista asemenea oameni si medici, pentru ca este om.

Dr. Muresan Olimpiu
De Ristea mariana pe 24 Februarie 2011

Am fost si sunt pacienta d-nului doctor. Este un medic extraordinar. Are foarte multe atribute dar primeaza competenta, eficienta, comunicarea si increderea pe care o insufla. Am trecut cu ajutorul d-nealui printr-o operatie dificila, in urma cu doi ani, fara emotii. Sunt bine, revin la control periodic si ii multumesc foarte mult. Aveti incredere.

Contact Dr. Muresan Olimpiu

Adresa

9 Mai, 83, Sibiu, Sibiu

Site ginecologmuresan.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.