• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Muresan Daniel
6 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
clinica

Dr. Muresan Daniel

Dr. Muresan Daniel, medic primar, competenta in ecografie si chirurgie laparoscopica, doctor in stiinte medicale, conferentiar la UMF Cluj-Napoca.

Dr. Muresan Daniel, medic primar, competenta in ecografie si chirurgie laparoscopica, doctor in stiinte medicale, conferentiar la UMF Cluj-Napoca.

ginecologie

ginecologie

Centrul Medical Medstar

luni: 15:00 - 20:00;
miercuri: 15:00 - 20:00;
joi: 13:00 - 16:00 ecografie 4D;

Opinii utilizatori

Un doctor extraordinar!
De Muresan pe 12 August 2016

Anul acesta am nascut un baietel sanatos sub supravegherea lui. Foarte multumita sunt! Urmatorul meu bebe sper sa fie tot sub indrumarea lui.

jenant
De Alina pe 12 Iulie 2015

Eu nu pot sa schimb parerea nimanui cu privire la acest dr insa pot sa povestesc pe scurt mini experienta mea cu acest dr. Mi s-au rupt membranele la 34 de sapt si am ajuns de urgenta la gine 1 fara dr ca stimata dr bartok ma abandonat. Dr Muredan era de garda si l am rugat sa ma asiste la nastere si sa ma monitorieze. Toate bune si frumoase pana ce m am trezit ca nasc si el nu apare. Am nascut doar cu moasa si cu o rezidenta(era prima ei nastere). Dupa ce am nascut a aparut hop si dr Muresan sa ma felicite ai sa mi sp ca nu a foat asa greu. O colega de salon cu mine a nascut cu el, bebe nu era intors s a vaUt clar la eco insa dr a refuzat cu vehementa sa ii faca cezariana. Din pacate pe langa faptul ca bebe nu era intors mai avea si cordul ombilical in jurul gatului. Din nefericire bebe a ramas fara oxigen pret de cateva sec poate chiar un min. Au trecut doua luni pline de emotii si sperante pt copilas insa din pacate nu a rezistat. Stau si ma gandesc in ce lume traim, ce trebuie sa faci ca sa primesti ingrijire fara ca medicul sa te fi vazut inainte fara sa i dai "prima". Cum poate dormi oare noapte stiind ca din cauza lui o mama si a pierdut copilasul. Domnule dr sunteti o rusine ordinara care nu merita nimic si care provoaca foar sila si dispret. Dumnezeu e sus si nu doarme. Fetelor ganditi va mai bine inainte sa aplelati la acest dr "honotius cauza" . Rusine sa va fie si rusine deasemenea tuturor dr cu acelasi caracter deplorabil si infect

Mii de multumiri
De Simu Irina pe 12 Mai 2015

Acestui om extraordinar ii datorez existenta fiicelor mele . Nu am suficiente cuvinte sa le multumesc dansului si medicului Pop Dorin de la Blaj, care au facut posibila viata fiicelor mele.Doi medici de exceptie!! Le multumesc si le doresc multa sanatate!

Dr. Muresan Daniel
De Erika pe 09 August 2014

Ii multumim dr. Muresan Daniel ca a actionat din timp si cu profesionalism. La controlul de 29 de saptamani, sarcina a decurs relativ bine pana atunci, a constantat ca nu a mai luat in greutate copilasul nostru de la 26 de saptamani, m-a internat de urgenta si a depus toate eforturile sa mai ia in greutate puiutul meu, care s-a nascut prin cezariana la 30/31 saptamani cu 970 de grame.

Acum avem 3 ani, suntem sanatasi si frumosi. Multumim si echipei de la neonatologie Gine 1 pentru toata implicarea de care a dat dovada.

Iar referitor la toate comentariile de pe alte site-uri privind neprezentarea lui la nasterile normale si fara probleme pot sa spun un singur lucru: mamici bucurati-va ca nu a fost nevoie de prezenta lui, ati dus la capat cu bine o sarcina monitorizata de el!

Multumesc, domnule doctor
De Pop sergiu pe 21 Mai 2014

Mii de multumiri D-le Doctor Muresan Daniel. Suntem Sergiu si Monica Pop din Bistrita. Sotia a fost urmarita pe parcursul sarcinii si a nascut cu Dl DR Muresan. Un specialist adevarat cu o echipa minunata, care si-au dat tot interesul si au facut tot posibilul. Datorita acestui om noi ne bucuram de un baietel frumos si sanatos. Multumim domnului dr. Muresan Daniel.

Ok
De COCA RALUCA pe 06 Februarie 2012

Puteti merge la dansul cu mare incredere.

Contact Dr. Muresan Daniel

Adresa

Mehedinti, 1-3, Cluj, Cluj Napoca

Site www.medstar.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.