• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Muraru Emilia
14 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Muraru Emilia

Dr. Muraru Emilia medic specialist obstetrica - ginecologie.

Dr. Muraru Emilia medic specialist obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Medicover Pipera

orar consultatii:
luni - vineri: 08:00 - 20:30;
sambata: 08:00 - 14:00;

orar recoltari:
luni - vineri: 08:00 - 13:30;
sambata: 08:00 - 12:00;

orar recoltari analize ginecologice (in afara consultatiei):
luni: 08:00 - 12:30

Opinii utilizatori

Arogantă și lipsită de interes
De SilviaIrina pe 13 Septembrie 2019

Am fost o singura data la consultație, nu voi repeta experiența. O abordare cu un aer superior, se comporta de parca eram pe strada și ii ceream bani de pâine. Relația pacient - doctor ii este straina rău ! Își permite sa judece pacienții , ceea ce nu este profesional și sa-și dea cu părerea despre oameni pe care ii cunoaște doar in cele 10 minute , in care se simte Dumnezeul ginecologiei. Ma bucur ca este in etate și sper sa iad axat mai repede la pensie . Acră și de evitat!!

Recomand cu drag
De Vasilescu.Deea996 pe 13 August 2019

O doamna dr f draguta, sigura pe ea si cu o atitudine f ok.nu inteleg de unde atatea comentarii rautacioase! O recomand cu drag o experienta placuta in cabinetul dansei!

Nu mergeți la Muraru Emilia
De Daniela pe 16 Mai 2018

Va rog mult nu apelați la dr. Muraru Emilia. Pentru mine a fost o experiență îngrozitoare. O persoană lipsită de orice bun simt si profesionalism. Faptul că am venit la clinica sub acoperirea unei asigurări medicale si nu cu banii jos ia permis doamnei sa imi ignore absolut total prezența în cabinetul dansei.Dupa consultul facut cu mare lehamite nu am primit nici un cuvant, doar tacere. La solicitările mele am primit niste răspunsuri ironice, date in batjocura, cu pufaituri si ochi dati peste cap. Dupa ce ca nu m-a ajutat absolut deloc cu problemele pentru care venisem si-a batut si joc de mine.

Recomand cu mare drag
De Cristina pe 11 Aprilie 2018

Recunosc ca am fost speriata de toate aceste review-uri, dar totusi m-am programat la dansa si a fost totul perfect. Ce e drept am intrat mai tarziu in cabinet dar se intampla peste tot sa fie mici intarzieri, suntem oameni si complicatii pot sa apara la oricine. Daca unii cred ca li se cuvine totul, exista clar o problema.. la ei! Cu alte cuvinte, o recomand pe dr. doctor. A vorbit foarte calm si frumos!£

Nu recomand
De Ioana pe 12 Octombrie 2017

Am fost primita si tratata cu cea mai mare plictiseala pe care am vazut-o la un medic..m-a chemat cu intarziere la programare si a fost sictirita ca am anuntat la receptie ca desi a trecut ora de programare, eu inca asteptam in afara cabinetului destul de mult timp. Vorbeste cu superioritate si parca o deranjeaza ca trebuie sa isi faca treaba. Nu voi mai merge la aceasta dr.

dna.
De Carmen pe 02 Mai 2017

Mi-am permis sa intarzii 8 minute fata de ora la care eram programata si dna.Muraru nu m-a mai primit. Nici nu am vazut-o la fata iar eu nu doream decat o trimitere pt.Babes-Papanicolau si o echografie. Din Receptia Medicover mi s-a propus sa-mi fac o noua programare. Asa o lipsa de intelegere si respect fata de pacient, nu am mai intalnit!

Dr. Muraru Emilia
De Jbgdrtl pe 21 Septembrie 2016

Prima si ultima data cand apelez la Dr. Muraru Emilia. Nu stiu cat de mult a ajutat alte paciente dar pentru un simplu control de rutina, mi s-a pur si simplu inacceptabil, comparativ cu alti doctori la care am fost. Nu are pic de finete la consult iar atitudinea a fost la fel de grosolana, lipsita de empatie si respect.

Dr. Muraru Emilia
De Ana-Maria pe 08 Ianuarie 2016

Nu m-as mai duce la ea in veci, nu stiu de ce mai profeseaza. Este aroganta, sictirita, judeca pacientele aiurea si este foarte brutala la consult.

Dr.Muraru Emilia
De Dorina pe 30 Noiembrie 2013

Mie mi-a lasat o parere exceptionala; nu inteleg de ce sunt unele exceptii care isi permit sa o denigreze; probabil ca fac parte din categoria care nu se pricep la numic dar sunt cu nasul pe sus si se asteapta sa fie toata lumea la picioarele lor; e plina lumea de oameni superficiali ,ingamfati si cu pretentii nejustificate.
M-am interesat special si este cea mai apreciata si eficienta doctorita ginecoloaga din clinica si nu numai.

Dr. Muraru Emilia
De Dana pe 30 Noiembrie 2013

Este un doctor exceptional. Numai pacientele care se cred ca stiu totul de pe internet au o parere proast. Sunt atatea paciente care habar nu au ce trebuie sa faca, dar cred ca daca au citit ceva pe internet sunt chiar doctorite. Sa le fie rusine ca pot pune la indoiala pregatirea si vocatia unui medic, care intamplator este foarte bun!

Contact Dr. Muraru Emilia

Adresa

Bulevardul Dimitrie Pompei, 6, Bucuresti, Sectorul 2

Site www.medicover.com/roro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.