• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Murariu Alin Ovidiu
8 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Murariu Alin Ovidiu

Dr. Murariu Alin Ovidiu - medic specialist obstetrica - ginecologie.

Dr. Murariu Alin Ovidiu - medic specialist obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

laborator cercetare fertilizare

Spitalul Clinic de Obstetrica Ginecologie Timisoara

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0256.191.707 / 0256.191.708 / 0256.191.709

Opinii utilizatori

Dr. Murariu Alin Ovidiu
De Narcy pe 27 August 2012

Imi trimiti, te rog o adresa de mess, sa vorbim putin despre dr. Murariu, mersi, te pup.

Un medic extraordinar
De Stancioiu Alexandra pe 14 Septembrie 2011

Dr Alin Murariu ne-a fost alaturi timp de 41 de saptamani..ne-a incurajat si ne-a ridicat moralul ori de cate ori a fost nevoie...Pe data de 3.09.2011 a venit pe lume Amalia Maria, printesa noastra a avut 3100 grame si a primit nota 10. Am reusit sa nasc pe cale naturala datorita d-lui doctor, deoarece a stiut ce trebuie sa zica si sa faca la momentul potrivit..desi orele de travaliu au fost un real chin (pentru mine, cel putin), am reusit sa duc la bun sfarsit ceea ce mi-am propus. Recomand tuturor acest medic extraordinar, atent si intelegator. Pe langa faptul ca este un profesionist desavarsit, este si un om adevarat! Ii voi ramane vesnic recunoscatoare, deoarece sunt constienta ca traim intr-o lume in care medicii buni "dispar" pe zi ce trece.

Dr. Murariu Alin Ovidiu
De IVANIC CODREANU CODRUTA pe 27 Ianuarie 2011

In vara anului 2009 am nascut un baietel cu dr. Murariu. Mi-a fost tare frica de nastere, dar datorita domnului doctor care a fost tare intelegator si rabdator cu mine, nasterea a fost frumoasa si usoara. De asemenea medici au nevoie viitoarele mamici. Auzisem ca e tare "de treaba" si adevarat asa a fost. Viitoare mamici, din propria experienta, ca una care mi-a fost tare teama de momentul nasterii, apelati cu incredere la domnul doctor.

Dr. Murariu Alin Ovidiu
De Niko pe 02 Decembrie 2010

The best, profesionalism, seriozitate, perseverenta! Trei cuvinte ce-l caracterizeaza!

Dr. Murariu Alin Ovidiu
De Lulu40 pe 19 Aprilie 2010

Este un om sensibil si bun, altruist si atent la nevoile pacientilor lui, un om muncitor si ambitios care considera ca nimic nu este imposibil.

Dr. Murariu Alin Ovidiu
De FERENT TEODORA pe 12 Aprilie 2010

Unul dintre cei mai buni doctori, calm, respectuos, rabdator, merita toata stima mamicilor dar si taticilor. Un dr. de nota 20+.

Dr. Murariu Alin Ovidiu
De Andreea ungurean pe 08 Martie 2010

E un doctor profesionist.

Generozitate, seriozitate, responsabilitate
De Lulu 40 pe 27 Ianuarie 2010

Rar mi-a fost dat sa intalnesc un asemenea medic. Este foarte bine pregatit profesional si extrem de responsabil. E atat de calm si intelegator incat iti castiga increderea din prima clipa.

Contact Dr. Murariu Alin Ovidiu

Adresa

Bd. 16 Decembrie 1989, 22-24, Timis, Timisoara

Telefon 0256.191.707 / 0256.191.708 / 0256.191.709
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.