• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Munteanu Daniela
21 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
clinica
; cabinet individual

Dr. Munteanu Daniela

Dr. Munteanu Daniela, medic primar obstetrica-ginecologie, Ploiesti.

Dr. Munteanu Daniela, medic primar obstetrica-ginecologie, Ploiesti.

Ginecologie;

Obstetrica-ginecologie;

CMI Dr. Munteanu Daniela, Ploiesti;
Clinica Medsana Ploiesti;

Sambata 08.30 - 12.00 ;

Opinii utilizatori

Cel mai bun Medic !!!!!
De ELENA pe 02 Mai 2018

Este singurul Medica la care am fost si mi-a mai dat sanse si sperante ca pot ramane insarcinata pe cale naturala!!!! Am o luna de la interventia laporoscopica pentru a inbunatatii starea trompelor uterine si ma simt foarte bine, Doamna Doctor a reusit sa imi desfunde o trimpa si mi-a spus ca am sanse . S-a purtat cu mine exemplar, foarte uman. Eu nu am mai intalnit asa Medic Ginecolog de grijuliu si de atent si pot spune ca am fost la multi Medici(Timisoara, Cluj, Sibiu, Viena, Szeghed.. etc) II multumesc mult Bunului Dumnezeu ca mi-a scos-o in cale. Dumnezeu sa ii dea multa sanatate Doamnei Doctor Munteanu Daniela!!!!!

Dr Munteanu Daniela
De Flavia pe 27 Februarie 2018

De obicei aleg sa trec cu vederea peste multe lucruri nepotrivite.
Dna Munteanu a fost o experienta foarte proasta pentru mine. A fi medic nu este echivalent cu doar a pune un diagnostic. Este foarte important sa tratezi omul cu respect si tact! Mai ales in contextul in care un consult ginecologic poate fi un moment ‘vulnerabil’

Dr Munteanu Daniela
De Flavia pe 27 Februarie 2018

De obicei aleg sa trec cu vederea peste multe lucruri nepotrivite.
Dna Munteanu a fost o experienta foarte proasta pentru mine. A fi medic nu este echivalent cu doar a pune un diagnostic. Este foarte important sa tratezi omul cu respect si tact! Mai ales in contextul in care un consult ginecologic poate fi un moment ‘vulnerabil’

Profesionalism
De Roxana pe 07 Noiembrie 2016

Depasita de nr. pacientilor,lipsita de timp pt. a comunica cu cei a caror stare de sanatate este buna dar atenta cu cei care au probleme.dupa lungi cautari a fost singura care a stiut ce are de facut fara a pierde timpul si fara a.mi irosi banii.e singura cu care ma simt in siguranta dupa ce 10 ani am avut medic in strainatate.

O mizerie de doctor !!
De Preda pe 16 August 2016

O astfel de persoana nu are ce cauta sa profeseze!! O lipsa totala de umanitate ,bun simt ..

nr mare de paciente dauneaza atentiei actului medical
De Ionescu Silvia pe 08 August 2016

Este un medic bun dar nu face fata nr. mare de paciente si ajunge sa trateze cu grabă pacienta. Mi-au displacut profund schimbările de atitudine de la un consult la altul. Nu urmareste setul de analize recomandat gravidei, trebuie sa întrebi tu ce analize ai de facut in trim 3???!!! Inacceptabil din pct meu de vedere.

Munteanu daniela de la Polizu
De Veronica pe 09 Iunie 2016

Eram in mai 2015 cand am ajuns la polizu cu apele rupte pentru ca acolo era doctorita care mia monitorizat sarcina doamna L.Ionescu. Cum dumneaei era ocupata si eu nu am fost deacord cu administrarea niciunui medicament "nu am fost nascuta pana la ora 13" cand trebuia sa plece dumneaei din tura, au mai trecut cateva ore si sa facut ora 17 cand apare doamna Munteanu in peisaj care mea verificat dilatatia si mea spus: felicitari o sa nasteti dupa care a plecat. Toata ziua a stat cu mine o moasa foarte de treaba Luminita Smaradescu o doamna de nota 2000 care ma inteles cum vreau sa nasc si a fost foarte de treaba. au mai trecut cateva zeci de minute si o vad pe doamna Luminita ca se roaga prin semne de doamna Munteanu sa-mi primesca nasterea, pentru ca nu vroia pe motiv ca nu am perfuzie intr-un final a intrat si am facut o intelegere eu sa-mi pun perfuzie si dumneaei sa nu-mi faca epiziotomie. Eu mi-am pus perfuzie dar dumneaei nu prea s-a tinut de cuvant pentru ca mia zis ca am facut ruptura periniala ca mai apoi sa vad in fisa de externare ca am transa de epiziotomie si dupa cateva zile de externare sa vad ca mi taiat si labia in momentul cand mea facut epiziotomia. Nu mi sa parut o profesionista o intereseaza sa scape cat mai repede de pacienti. Dupa ce am fost adusa in salon nici nu a venit sa ma vada a doua zi chiar daca nu am fost pacienta dumneaei dar dansa mia primit sarcina.

Dr. Munteanu Daniela
De MARIA pe 01 Mai 2014

Am nascut la dna doctor si am fost multumita!

Medic foarte bun
De Albertina pe 06 Decembrie 2013

Cine a fost recent la dr. Munteanu Daniela, unde o pot gasi in Ploiesti si un nr. telefon. Va rog mult!

O doamna
De Matei mihaela pe 03 Decembrie 2013

Eu pot spune ca am avut noroc sa ajung la dansa. Am avut sarcina pelviana si s-a purtat exceptional si dupa cezariana. Multumiri. Un om minunat!

Contact Dr. Munteanu Daniela

Adresa

Praga, 1, Prahova, Ploiesti

Site www.medsana.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.