• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Muntean Romeo
4 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular
; clinica

Dr. Muntean Romeo

Dr. Muntean Romeo medic primar obstetrica ginecologie in cadrul Clinicii President din Timisoara.

Dr. Muntean Romeo medic primar obstetrica ginecologie in cadrul Clinicii President din Timisoara.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

Clinica President din Timisoara

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0723.357.621

Opinii utilizatori

cam lipsit de interes
De Estera pe 09 Decembrie 2015

Medic priceput dar dupa ce am nascat a fost cam dezinteresat de recuperarea mea

Lipsa de comunicare si de interes
De Maria pe 29 Octombrie 2014

Din pacate, eu am avut o experienta neplacuta cu domnul doctor in ceea ce priveste comunicarea si implicarea in cazul meu. Nu are deschiderea de a asculta intrebarile pacientei si nu se implica deloc, nu monitorizeaza problema pana la capat.

Ca si chirurg este ok chiar daca dupa operatie nici macar nu vine sa discute cu pacienta, ci trimite un rezident care in general este depasit de situatie si de intrebarile pacientei.

Ca si medic curant, eu nu l-as recomanda in special daca aveti probleme.

Un medic profesionist!
De Alexandra pe 10 Ianuarie 2014

Stie sa isi faca treaba, se ocupa cu atentie de paciente si e un foarte bun diagnostician. De asemenea, timpul de asteptare aproape nu exista, primeste pacientele la ora programata.

Daca vreti un medic de calitate, vi-l recomand cu drag. Pentru detalii:

www.dr-muntean.ro
www.clinica-dr-muntean.ro

Medic excelent!
De Laura pe 05 Februarie 2012

Un medic deosebit, cu mult bun simt si foarte profi! Recomand cu caldura!

Contact Dr. Muntean Romeo

Adresa

Franyo Zoltan, 6, Timis, Timisoara

Telefon 0723.357.621
Site www.maternitate-privata.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.