• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Muntean Nicolae Corneliu
3 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Muntean Nicolae Corneliu

Dr. Muntean Nicolae Corneliu medic primar obstetrica ginecologie, Spitalul Municipal "Dr. Al. Simionescu" Hunedoara.

Dr. Muntean Nicolae Corneliu medic primar obstetrica ginecologie, Spitalul Municipal "Dr. Al. Simionescu" Hunedoara.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

Spitalul Municipal "Dr. Al. Simionescu" Hunedoara

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0254.711.305

Opinii utilizatori

Un doctor bun
De Cecilia Schulleri pe 04 Octombrie 2015

Da am folosit serviciile dr Munean N si sunt ff multumita.
Am fost operata de el si sunt f multumita. Vorbeste frumos iti da incredere in ceea ce face, are rabdare si-ti explica tot ceea ce vrei sa stii.
Si pe langa toate astea este si un profesionist desavarsit.
Apelati la el cu incredere.

ingerul meu
De Deac dana pe 10 Septembrie 2015

dupa parerea mea este cel mai bun medic.Am fost operata de el si pt.mine a fost ingerul meu pazitor

Dr. Muntean Nicolae Corneliu
De Pop pe 26 Mai 2011

Ok.

Contact Dr. Muntean Nicolae Corneliu

Adresa

Piata Victoriei, 14, Hunedoara, Hunedoara

Telefon 0254.711.305
Site www.spitalul-mun-hunedoara.info
Email smsecretariat@rdslink.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.