• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Muller Carmen
9 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; maternitate

Dr. Muller Carmen

Dr. Muller Carmen, medic primar obstetrica-ginecologie la Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Prof. Dr. Panait Sarbu - Maternitatea Giulesti.

Dr. Muller Carmen, medic primar obstetrica-ginecologie la Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Prof. Dr. Panait Sarbu - Maternitatea Giulesti.

obstetrica-ginecologie

Sectia Obstetrica-Ginecologie I

Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Prof. Dr. Panait Sarbu - Maternitatea Giulesti

Opinii utilizatori

Dr. Muller Carmen
De Carmen pe 11 Mai 2014

Inainte de toate, aceasta doamna are un suflet de aur! Este de o blandete extraordinara, este de un profesionalism extraordinar! Am nascut cu dansa cu multi ani in urma, practic mi-a salvat copilul! De curand, am fost internata la Giulesti si mi-a facut un chiuretaj biopsic. Nu stiu cum a reusit, dar n-am simtit nimic, nicio urma de durere.

Dupa chiuretaj a venit in salon si a stat cu mine aproape o ora. Am plecat acasa dupa trei ore de la chiuretaj. Este un medic de exceptie. Foarte important: raspunde oricand ai nevoie la telefon, vorbeste foarte frumos si nu iti reproseaza niciodata ca ai deranjat-o.! Cineva a scris despre dumneaei ca o intereseaza numai banii. Nu este adevarat!

Dr. Muller Carmen
De Alexandra pe 28 Noiembrie 2012

Imi pare rau, dar nu pot sa fiu de acord cu ce spune domnul de mai sus, despre dna dr. Sunt pacienta dnei dr. si sunt la a II-a sarcina, si sunt multumita de dansa. O recomand cu mare placere.

Dr. Muller Carmen
De Ion pe 22 Iunie 2011

Din pacate nu am ceeasi parere. Am fost internata la Giulesti si a venit de cateva ori la o pacienta pe care o avea sub observatie. Are un comportament inuman cu pacientii. Nu vorbea decat despre faptul ca sarcinile se pierd foarte usor, tipa la pacienta, o jignea. dpdv al profesionalismului nu ma pot pronunta, pt ca nu am avut ocazia sa vad ce poate dar latura umana lasa de dorit, ce sa mai, comportament de mahala. Decat sa nasc cu un asemenea dr. mai bine singura acasa.

Dr. Muller Carmen
De Mirela pe 20 August 2010

Mie mi se pare o draguta si foarte comunicativa. E o super doctora.

Dr. Muller Carmen
De Mirela pe 05 Aprilie 2010

Este o doctora de milioane, m-a salvat de la cancer.

E o doctorita super
De Rodica pe 20 Ianuarie 2010

Ii raman recunoscatoare d-nei dr. Muller, deoarece acum cativa ani ma salvat de la moarte, am numai laude pentru dansa.

Dr. Muller Carmen
De Stefan mihaela pe 19 Ianuarie 2010

E super doctorita!Eu am nascut cu dansa acum doi ani si a fost totul ok si in ziua de azi la control tot la dansa merg!
PS. datorita dansei am tinut sarcina si am o fetita frumoasa si sanatoasa si nu i-am umplut buzunarele de bani!
Parerile sunt impartite!

O doctora de nota 100
De Anonim pe 18 Noiembrie 2009

Doctora Muller este extaordinara. Eu am nascut cu ea si totul a fost ok. Am nascut un baietel foarte sanatos, a avut grija de mine pe timpul sarcini e de milioane.
Putini doctorii ca ea.

Dr. Muller Carmen
De Eu pe 12 Octombrie 2009

Total neprofesionista. O intereseaza numai banii, atat, nimic altceva.

Contact Dr. Muller Carmen

Adresa

Giulesti , 5, Bucuresti, Sectorul 6

Telefon 021.316.12.81;
021.316.12.83;
021.316.12.87;
021.316.12.88
Site www.spitalpsarbu.ro
Email fiv@spitalpsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.