• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Mohamed Kasmo
13 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Mohamed Kasmo

Dr. Mohamed Kasmo, medic primar obstetrica - ginecologie.

Dr. Mohamed Kasmo, medic primar obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

sectia obstetrica - ginecologie I

Spitalul Clinic de Obstetrica - Ginecologie Dr. Panait Sarbu

Opinii utilizatori

Un doctor foarte bun
De Petruta Florescu pe 11 Mai 2017

Dr Kasmo Mohamed este un doctor nemaipomenit de bun ,eu am nascut cu dansul de doua ori ,doi baieteii frumosi si sanatosi ,nasterile au fost naturale.Va multumesc dombul doctor ca astazi am doi baieteii sanatosi de 6 si 3 ani.

Im medic de nota 10
De Meianu Florentina pe 25 Noiembrie 2016

Am nascut acum.9 ani cu dansul ce este adevarat prim cezariana este un medic fff bun care sta de vorba i ti explica !!eu chiar il recomand un medic extraordinar!

The Best
De Ivan pe 02 Ianuarie 2015

Cel mai bun dintre toti. Merita tot binele din lume. Este medicul mamei mele de 15 ani si am nascut cu dansul si eu si sora mea! Foarte bun pe ce pune el mana se cunoaste!!

Un medic foarte bun
De Anamyt pe 23 August 2012

Este medicul meu de vreo 14 ani. Am si nascut prin cezariana cu dansul o data. Si la al doilea copil tot la dansul voi merge. Intotdeauna mi-a dat tratamente eficiente si a fost disponibil si telefonic oricand. Cat am fost gravida, chiar daca pleca in vacanta din tara, m-a rugat sa il sun daca am vreo problema. Intradevar, la cabinetul dansului, de multe ori astepti mai mult, daca ai ghinionul sa apara vreo urgenta la spital. Dar, merita! Este un om cald si foarte bun profesionist. In toti acesti ani, nu mi-a creat nicio neplacere. Doamne ajuta ca nici sa nu apara!

Dr. Kasmo Mohamed
De Alina pe 02 Mai 2011

Eu am auzit numai de bine, a fost doctorul soacrei mele si a fost ff multumita de el. Am fost si eu la vreo 3 controale...a fost ok. Acum insa sunt insarcinata si am tot cautat opinii despre el ptr ca urmeaza sa merg la control...sa-mi aleg un doctor pentru toata perioada...sincer chiar nu mai stiu ce sa cred...oricum sa fiti sigure ca dupa prima vizita la dansul o sa va informez ;)

Dr. Mohamed Kasmo
De Mihaela pe 02 Mai 2011

Buna ziua, incep prin a spune ca am citit pe mai multe forumuri despre domnul doctor opinii pro si contra, am ales sa imi spun si eu parerea deoarece a fost si este doctorul meu ginecolog de vreo 6 ani si din punctul meu de vedere este un medic bun( tin sa mentionez ca nu am avut nici o nastere doar probleme ginecologice nu grave). Dar am doua surori si o cumnata care a nascut cu el (una cezariana si doua nasterii normale) si au fost super multumite de domnul doctor Mohamed Kasmo.

Dr. Mohamed Kasmo
De Alina micu pe 04 Aprilie 2011

Ai fost la dr. Kasmo? As dori sa stiu daca se merita sa vin pana la Bucuresti pt el! Ai idee cum are programul(m-ar interesa daca are program sambata) si cam cat costa consultatia? Multumesc.

Dr. Mohamed Kasmo
De ELY pe 28 Martie 2011

Fetelor pot sa va spun ca aceest doctor este foarte bun, este ginecologul meu de 5 ani dar de cate ori am avut o problema el a rezolvat-o fara sa mai revin la el este un medic exceptional chiar il recomand si nu o sa va para rau. Duceti-va la cabinetul lui particular si nu o sa regretati va rezolva problemele imediat este renumit ca doctor, putini medici sunt ca el.

Dr. Mohamed Kasmo contact
De Irina pe 17 Februarie 2011

Cal. Crangasi, nr.12, Bl.26, Sc.2, Et.1, ap.35, interfon 12C programare la tel: 021.221.16.83 Tramvai: 41; metrou - Crangasi.

Dr. Mohamed Kasmo contact
De Maria pe 17 Februarie 2011

Din cate am citit pe site de dl. dr. cred ca este un dr. bun de aceea vreau sa va spun ca m-am programat la cabinetul sau particular pt o consultatie, sper sa fie bine si sa fiu multumita si sa nu mai fiu nevoita sa caut alt dr. ca m-am saturat de toti la care am fost pana acum. Adresa cabinetului: Cal. Crangasi, nr.12, Bl.26, Sc.2, Et.1, ap.35, interfon 12C
Tel: 021.221.16.83 Tramvai: 41; metrou - Crangasi.

Contact Dr. Mohamed Kasmo

Adresa

Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Site www.spitalpsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.