• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Mogos Magdalena
16 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Mogos Magdalena

Dr. Mogos Magdalena

Dr. Mogos Magdalena

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Institutul pentru ocrotirea mamei si copilului Alfred D. Rusescu - departament de obstetrica - ginecologie maternitatea Polizu

Opinii utilizatori

un doctor dezinteresat si neatent
De Renata pe 28 Decembrie 2017

Desi in ecografie endometrul mi-a iesit crescut la 7,7cm, dr Mogos nu a tras niciun semnal de alarma si m-a tratat cu un total dezinteres, fara sa imi explice despre ce este vorba. Nu recomand!!

Extraordinar doctor,comunicativă,profesionistă si un om de nota 1000
De Duta Andreea pe 10 Martie 2017

Este un om excelent si un medic foarte ,foarte profesinoist

m-a nenorocit
De Nistor12345 pe 27 Iulie 2016

dna doctor, daca se poate numi doctor m a cauterizat de cervicita, dupa care mi-a zis k in urma cauterizarii (ca am facut prea mult sex), am endometrioza si nu mai pot avea copii, au trecut 10 ani de atunci am fost la alti medici care mi au spus ca dna doctor m-a nenorocit, inainte sa merg la dansa aveam doar o cervicita de 2cm si de 5 ani incerc sa am copii iar singura var ar fi in vitro, bani pe care nu ii am si sper sa-i ajute si doamnei doctor Dumnezeu asa cum m-a nenorocit ea pe mine, mentionez ca sora mea a fost in celasi timp cu mine si de 4 ani incearca si ea sa ramana insarcinata, dar la fel fara rezultat ,ma intreb oare de ce.

Dezamagita total
De Raluca pe 26 Ianuarie 2015

La recomandarea unor cunostine, am mers la d-na doctor Mogos Magdalena, care la inceput s-a aratat destul de deschisa si foarte binevoitoare.

Totul bine si frumos, pana in luna a 7-a, cand dupa ce am facut ecografia 4D, am sunat-o (intr-o zi de duminica) pentru ca sangeram si nu mai simteam copilul miscand; doamna doctor s-a aratat foarte ofensata ca "am indraznit s-o deranjez in ziua ei libera", tinand sa mentioneze ca "are si ea zi libera si ca nu e la dispozitia mea....".

Dupa ce mi-am cerut scuze ca am deranjat-o mi-a zis sa merg la orice spital, ceea ce am si facut.

Din acea zi nu mi-a mai raspuns la telefon, imi da ocupat, iar cand sun la cabinet si ma recomand, asistenta spune ca nu este doamna doctor si ca nu stie cand vine.

In concluzie sunt foarte dezamagita pentru ca nu mi se pare normal sa nu iti poti suna doctorul ginecolog (doctor care a fost cinstit de fiecare data asa cum se cuvine) atunci cand intr-adevar ai nevoie de el.

Extraordinar Doctor, mamoasa, comunicariva, profesionista
De Avram Simona Elena pe 29 Decembrie 2014

Doamnei Dr Mogos ii multumesc din suflet pentru tot ceea cu afacut dansa ptr mine, si nu numai! Datorita dansei am avut o pe mama langa mine, ptr ca altfel o pierdeam demult, ptr ca a avut grija de mine pe tot parcursul sarcinii, cat si dupa! Dna dr Mogos m a ajutat fffff mut si cu fetita, s a implicat ffff mult! Am mers la Bucuresti la o dna dr care printre alte mi a spus, dar cu ? ,ca fetita are malformatie vulvala! Dna dr Mogos m a trimis la Marie Currie la dna dr Bratu Niculina, unde aceas aceasta din urma mi aspus:" dna ce a vazut dna dr lipit nu sunt labile ci clitorisul! Vreau sa multumesc celor 2 doamne si sa le dea Dumnezeu multa sanatate!

Dr. Mogos Magdalena
De Xxl pe 26 Martie 2014

Sunt dezamagita de comportamentul dumneaei. Eram insarcinata in 39 de saptamani si nu stiam ce nastere voi avea. Normala sau cezariana. Dupa parerea altor medici, se impunea cezariana (ceea ce s-a si efectuat) dar dna dr. era indecisa fara sa-mi dea un argument clar. A fost cumplit sa nu fiu pregatita psihic in ceea ce urma sa mi se intample.

Dr. Mogos Magdalena
De Georgeta NEGREA pe 15 Martie 2012

Dr. Mogos Magdalena este un medic cum putini sunt in Romania. Eu am nascut cu dansa pe 10 decembrie 2011 prin cezariana o fetita superba. Am ajuns la d-na dr. fara sa stu nimic despre dansa, pur si simplu aveam un test de sarcina pozitiv si m-am programat la un medic disponibil in ziua cand am facut testul. Din clipa in care mi-a confirmat sarcina si pana am nascut dansa a fost un inger care m-a vegheat, m-a indrumat si mi-a dat incredere in mine ca totul va fi bine. Tot respectul pentru dansa, este o persoana deosebita, competenta. Merita toate laudele.

Dr. Mogos Magdalena
De Jercan Petronela Cristina pe 06 Ianuarie 2012

Am nascut pe 15.02.2006 cu doamna doctor Mogos, este dedicata total meseriei si o apreciez enorm pentru acest lucru(in zilele noastre nu multi medici fac acest lucru). Desi sunt din Ploiesti, acest lucru nu a impiedicat-o pe dansa sa-mi fie alaturi la nastere (asa cum sunt pareri pe diverse forumuri) - sa nu uitam ca si medicii sunt oameni (pot fii la diverse evenimente cand ne vine "sorocul"), dar sunt convinsa ca, daca d-na doctor urmareste sarcina de la inceput pana la sfarsit te lasa in grija vreunui coleg. Personal am toata stima pentru dansa pentru ceea cea a facut pentru mine. Multumesc bunului Dumnezeu si "emisarului" sau pentru baiatelul meu, care nu peste mult timp implineste 6 ani. Apropo La multi ani si d-nei doctor si un an bun!

Dr. Mogos Magdalena
De Mmm pe 14 Aprilie 2011

Ma poate ajuta cineva cu un nr. de mobil al dnei dr. Mogos Magdalena, va rog. Pe fix nu reusesc sa dau de ea.

Dr. Mogos Magdalena
De Cristina pe 09 Aprilie 2011

Sunt pacienta dansei din 2006 cand mi-a facut un ERAD. Sunt foarte mutumita de dansa.

Contact Dr. Mogos Magdalena

Adresa

Gheorghe Polizu, 38-52, Bucuresti, Sectorul 1

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.