• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Mitranovici Melinda Ildico
15 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Mitranovici Melinda Ildico

Dr. Mitranovici Melinda Ildico medic specialist obstetrica - ginecologie, Spitalul Municipal Brad, Hunedoara.

Dr. Mitranovici Melinda Ildico medic specialist obstetrica - ginecologie, Spitalul Municipal Brad, Hunedoara.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Municipal Brad, Hunedoara

Opinii utilizatori

Mii de multumiri d-nei Dr. Mitranovici!
De Oancea Emilia pe 07 Aprilie 2016

Doar din sapt. 30 de sarcina dna doctor mi-a urmarit sarcina pt atunci ne-am mutat in apropiere de Hunedoara! Am fost la un consult la dansa si apoi am hotarat impreuna cu sotul ca voi naste cu dansa prin cezariana din cauza unor motive medicale! Singura problema a fost ca trebuia sa astept mult pana intram in cabinet, dar asta sn inteles pt ca era foarte cautata, ceea ce a fost un lucru bun, am simtit ca sunt unde trebuie:) Aveam programata cezariana dar bebe a venit mai repede, tocmai duminica seara. Doamna doctor nu a fost de garda dar am spus la spital( Alexandru Simionescu) ca sunt pacienta ei, iar cand contractiile au fost suficient de dese + alte semne care indicau nasterea, colegul de garda a sunat-o si ea a venit negresit! Atmosfera din sala de operatie a fost una calda, ca in familie, lucrau foarte bine in echipa, fiecare stia ce avea de facut!!! Dl anestezist , un OM jos palaria, doamnele asistente atat din sala de nasteri cat si de la nou-nascuti au fost foarte cumsecade, totul foarte curat si mancarea buna! A fost pentru prima data cand am fost internata in vre-un spital dar experienta mea a fost una care merita sa fie citita si de altii/ altele pt ca pt psihic conteaza toate aceste aspecte( omenie, curatenie, caldura)! Copilasii au si ei conditii de igiena, personal dedicat, riguros( intra doar mama la alaptat intr-o sala special amenajata, fiecare mama are halatul ei pt alaptat( primit de la spital)si se intra doar dupa ce te-ai spalat iar puiutul ti-l cantareste inainte si dupa fiecare masa sa urmareasca daca a papat, daca s-a adaptat la viata extrauterina! Copilasul nu il ptimeam in sala unde eu dormeam dar asta a fost un lucru bun pt ca reuseam sa ma odihnesc iar el , puiutul atat de mic a fost macar ferit de contactil cu germeni, microbi, virusi! Recunosc ca ot familie nu a fost usor, toti vor sa ouoe cooilul dar la imunitatea lui neformata inca nu se mai gandeste nimeni!Dr. Neonatoloaga Mihaela Rosu ( cea la care a fost baietelul meu) este o doamna si un om nemaipomenit! Ce sa zic...cand m-am intors la vaccinul de 7 zile i-am dpus sotului meu ca spitalul a fost a doua mea casa pt cat am fost internata! Multumesc si sarut cu drag si imbratisez pe toata lumea! Iar pentru voi viitoare mamici nu pot decat sa va doresc nastere usoara, copii sanatosi si gandul cel bun sa il aveti!

Am fost foarte mulțumită de doamna doctor
De Ramona pe 31 Decembrie 2015

Îi mulțumesc doamnei. doctor pentru tot sprijinul, am născut la a treia cezariana cu dansa și am o fetita de trei ani, un îngeraș.

Dr. Mitranovici Melinda Ildico
De Eduard pe 23 Martie 2013

A fost sotia mea la spitalul de Urgenta din Deva si din intamplare s-a nimerit d-na Mitranovici de garda. Cuvantul "de garda" e prea mult spus, pentru ca in jurul orei 21.00 d-na Doctor isi facea somnul de frumusete. Nu au inmuiat-o nici scuzele sotiei mele, pentru ca a indraznit sa o deranjeze din somn si nici cuvintele, ca este pacienta ei, si ca a avut o urgenta si trebuia sa vina astazi. Sotia mea a fost tratata cu un comportament batjocoritor. Cat timp o sa rabdam noi,pacientii, cand te duci la cabinetul privat te trateaza ca pe un om, dar cand ajungi tot la acelasi medic, dar de garda la spital, esti cel mai nesuferit pacient? Din cauza acestui medic a ajuns sotia mea acasa cu lacrimi in ochi si traumata pshihic. Nu contest profesionalismul ei, dar pun la indoiala respectul fata de pacienti. Atunci d-na Doctor lasati-i pe alti medici tineri sa vina si sa-si faca treaba bine, ca nu va mai intereseaza nici pacientii si nici banii lor Sau poate v-ati facut plinul de bani?

Multumesc!
De Hanches Ana Livia pe 29 Noiembrie 2012

Sunt Mama! Cand toti mi-au spus ca nu se poate, am reusit!

Super
De Tiris(crisan) giorgiana pe 23 Mai 2012

Intradevar un medic care merita toate laudele, doamna Mitranovici, o femeie exceptionala, o femeie la care mergi cu drag si abia astepti sa iti vina programarea, o recomand tuturor!

Super doctor
De Larisa pe 13 Mai 2012

Sunt foarte multumita de dr. Mitranovici. Profesionista, sufletista si dedicata pacientelor. Sunt la al 2-lea bebe si o recomand calduros.

Dr. Mitranovici Melinda Ildico
De NEAG MONICA pe 09 Aprilie 2012

Am nascut la brad prin cezariana un baietel in decembrie 2011 atunci "perfect sanatos", la trei saptamani doamna doctor ma suna si ma trimite cu bebe la eco pentru ca il suspecteaza de displazie de sold, merg la eco si adevarat baietelul meu are displazie de sold. Nu m-am suparat atunci am zis asta e se reface e mic, acum are 3 luni si a fost depistat cu agenezie partiala o malformatie a creierului pe care d-na doctor nu a vazut-o la ecograf luna de luna. Tin sa mentionez ca m-a trimis si la clinica Bega Timisoara, dar nici acolo nu au vazut ca bebe nu e bine. I-am dat o gramada de bani si ea nu mai vede la eco, ar trebui sa schimbe ecograful poate e stricat.

Dr. Mitranovici Melinda Ildico
De Ioana pe 29 Martie 2012

Un medic exceptional, si inainte de toate un Om. Disponibila, pregatita si mai ales foarte implicata in meseria pe care o practica. Probabil cel mai bun medic ginecolog din judetul Hunedoara.

Dr. Mitranovici Melinda Ildico
De ALINA pe 05 Aprilie 2011

Este un om minunat inainte de a fi un medic foarte bine pregatit profesional. Multumim pentru tot ce a facut pentru noi.

Dr. Mitranovici Melinda Ildico
De Nicoleta pe 15 Martie 2011

Este un medic foarte bine pregatit. Aveti toata increderea in ea. Datorita ei avem o draguta de fetita.

Contact Dr. Mitranovici Melinda Ildico

Adresa

Spitalului , 10, Hunedoara, Brad

Site web.clicknet.ro/spitalbrad/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.