• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Militaru Dumitra
24 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Militaru Dumitra

Dr. Militaru Dumitra medic primar obstetrica - ginecologie.

Dr. Militaru Dumitra medic primar obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica

Spitalul Clinic Filantropia

Opinii utilizatori

Spagara
De Andreea pe 21 Februarie 2017

Am fost de vreo doua ori si de fiecare data dupa ce ii bagam bani isi schimba atitudinea, in bine, evidet. La al doilea consult ne a bagat in cabibetul de garda pe mine si inca o fata ce statea la rand. Dupa ce si a comandat covrigi si apoi i a impartit colegelor a binevoit sa ne intrebe de sanatate. Si tocmai ce intrase in tura :)))

Extrem de multumita
De Lupu pe 28 Decembrie 2016

Eu ii sunt profund recunoscatoare doamnei dr Militaru pentru ca a stat alaturi de mine in timpul travaliului desi era racita cobza, mi-a ridicat moralul, m-a linistit si a fost alaturi de mine pan am iesit cu puiutul meu din spital, m-am recuperat foarte repede si am sa ii fiu recunoscatoare toata viata ca a insistat sa fac toate analizele si ca ne-a adus pe lume baiatul.

Medic de 2 lei
De Alexandra pe 09 Noiembrie 2016

Din fericire eu nu am ajuns sa nasc cu aceasta " doamna dr." pentru ca in luna a 8- a mi- a transmis telefonic sa imi gasesc alt medic cu care sa nasc. Asta doar din cauza ca m-am revoltat pentru ca dr. nu a fost la cabinet in ziua cand m-a chemat pentru cele mai importante investigatii(analize sange, secretii, eco). Precizez ca a doua zi pleca in concediu vreo 10 zile, iar eu eram in sapt 34. Cand a raspuns intrun final la telefon, tot ea era irascibila ca insist cu telefoane si imi transimite cu nesimtire " sa fiu sanatoasa ca ea nu mai e la spital" ( precizez ca i-am trimis mesaj cu o zi inainte si am sunat o in dimineata cand aveam vizita, insa nu am primit niciun raspuns, iar la apel mi a dat ocupat.). Nici macar nu s-a scuzat, sau sa mi ofere alta alternativa, alt medic sa ma consulte....nimic, la sf conversatiei imi transmite sa mi caut alt medic si imi inchide telefonul in nas. Asta e atitudine de medic????? Pe mine nu ma intereseaza ca e plina de experienta,daca mie nu mi-a aratat nici 10% din potentialul ei, insa ca sa fie si om cu pacientele cred ca trebuie sa cotizezi fff mult in buzunarul ei. M-a luat in evidenta de la 2 luni, si nu am sarit peste nicio vizita sau investigatie ce mi- a cerut, insa de fiecare data era nervoasa, grabita si nesuferita. Am zis k daca " fac cunostinta" cu buzunarul ei isi schimba atitudinea si devine mai implicata, insa nicio sansa :))). Cred ca asa a vrut Dzeu sa se intample, pentru ca devenisem speriata sa mai nasc cu ea,din cauza atitudinii ei, a celor citite pe net si din relatarile altei paciente care era la al 2 lea copil si nastea cu alt doctor, pentru ca la prima nastere a terminat o psihic pe biata femeie aceasta doctora militaru dumitra.

Producator TV
De Alexandru ion pe 23 Ianuarie 2016

Da, toare fetele din familia mea adica mama, surorile, nepaota si cumnata mea au fost la D.na Dr. Militaru si au foat super multumite de serviciile domniei sale. Ii multumesc pe aceasta cale si semnez cu drag Alexandru Ion

Ingerul meu pazitor
De VIŞAN RALUCA pe 31 Decembrie 2013

Ma intriga foarte mult comentariile anumitor persoane in ce o priveste pe d-na dr. Militaru Dumitra. Sunt foarte mandra sa spun ca datorita si cu ajutorul dansei am adus pe lume doi copii (un baietel de 3 kg 700 si o fetita de 4kg) frumosi si sanatosi care au intre ei o diferenta de varsta de 11 luni. Am nascut normal ambii copii fara dureri si m-am refacut foarte repede dupa nastere. Este medicul meu de aproape 10 ani (de cand sunt casatorita) si stiu sigur ca este o persoana care se implica total in ceea ce face fara a fi "materialista" cum sustin anumite persoane. Mergeti, dragele mele, la alti doctori, daca nu sunteti multumite si nu acuzati pe nedrept. Eu am mers la dansa pe tot parcursul ambelor sarcini si au fost si consultatii la care nu mi-a luat un ban, iar la nastere am dat cat am considerat noi. Iar cabinetul este foarte curat si steril. Este un doctor cum rar mai gasesti, m-a sustinut, mi-a ridicat moralul si m-a incurajat atunci cand nu ramaneam insarcinata. Ii multumesc din tot sufletul si pot spune ca azi sunt o femeie si o mama fericita datorita dumneaiei. O recomand din tot sufletul!

Doctora de exceptie
De Simionescu sanda pe 06 Februarie 2013

Am nascut in ianuarie 2012 la spitalul Filantropia cu doamna doctor Militaru. La inceput mi s-a parut mai severa. Am facut toate ecografiile pe care mi le-a cerut, altfel a spus ca nu ma asista la nastere. Am nascut cu dansa un baietel de 4300 kg pe cale naturala cu epidurala. Nasterea a decurs normal, nu am avut dureri si dupa doua zile am plecat. Mi s-a parut o doctora cu experienta care munceste foarte mult si se dedica pacientelor. O recomand.

Va rog da-mi si mie o adresa
De Oana_24 pe 28 Ianuarie 2013

Buna seara! Are cineva idee daca o mai poat gasi pe doamna doctor Militaru la Sateni? Are cineva vreun nr. de telefon? Va multumesc!

Multumesc pentru copiii sanatosi pe care ii am
De Gabor Violeta pe 09 Ianuarie 2013

Ii multumesc dnei Doctor pentru curajul pe care mi l-a insuflat sa nasc natural (as fi pierdut cele mai importante experiente din viata) si pentru faptul ca m-a ajutat in sarcina extrauterina. Inca o data va multumim: Violeta, Cristian si fetitele Sonia (7 ani) si Irina (4 ani). Speram sa aveti aceeasi putere de munca in continuare pentru a ajuta si alte familii!

Pentru Paraschiv Andreea
De Diana pe 26 Iunie 2012

Pentru Paraschiv Andreea

- in primul rand ai bunul simt si multumeste-i doamnei doctor pentru baietul (sanatos) pe care ti l-a adus pe lume si pentru nepotelul sanatos pe care alti medici il diagnosticau cu hidrocefalie, in al doilea rand nu denigra prestigiul cabinetului doamnei in care iti reamintesc (pentru ca vad ca ai uitat) ai urmat 9 luni de zile si ai beneficiat de servicii de calitate in conditii deosebit de sterile.

- referitor la nepotica ta tin sa precizez ca nu doamna doctor a tinut mortis ca toate ecografiile sa se faca la cabinet, ci mama purtatoare a pierdut programarea la ecografia de malformatie de la Bucuresti lucru care se si poate dovedi si nu o data, ci chiar de doua ori. In plus, iti reamintesc ca doamna doctor s-a si implicat dupa nastere in aceasta problema.

Si inca ceva, ar trebui sa-i multumiti doamnei doctor pentru confidentialitatea de care a dat dovada in toata aceasta poveste (si stiti la ce ma refer)

Dr. Militaru Dumitra
De Paraschiv Andreea pe 06 Iunie 2012

Poate ca acum 1 an as fi fost de aceeasi parere, ca este un medic bun. Intre timp ni s-a nascut o nepoata cu o grava malformatie de inima pe care doamna doctor nu a vazut-o. Problema a pornit de la faptul ca toate ecografiile a tinut mortis sa le facem la Sateni la dansa unde are amplasata o imitatie de cabinet. Daca ne-ar fi recomandat un cabinet unde se fac ecografii adevarate poate situatia ar fi fost alta! Are si parti pozitive, vorbeste foarte frumos cu pacientul, este pro nastere naturala ceea ce pentru societatea in care traim este o raritate si a venit de acasa pentru nastere! Este foarte materialista! A, si daca ajungeti la Sateni aveti grija sa foloseasca foarfeci sterile pentru ca altfel patiti ca mine:)

Contact Dr. Militaru Dumitra

Adresa

Bulevardul Ion Mihalache, 11, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.SpitalulFilantropia.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.