• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Mihalcea Dan
16 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Mihalcea Dan

Dr. Mihalcea Dan medic primar obstetrica ginecologie, Centrul Medical Cardiomed Iasi.

Dr. Mihalcea Dan medic primar obstetrica ginecologie, Centrul Medical Cardiomed Iasi.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

Centrul Medical Cardiomed Iasi

Opinii utilizatori

Un doctor foarte bun!
De Daniela Buga pe 23 Septembrie 2019

Am nascut cu domnul Dr Mihalcea Dan prin cezariana pe 20 august 2019 si totul a decurs foarte bine!Este in primul rand un om minunat apoi un doctor exceptional! Recomand cu toata increderea!

Un medic de excepție
De Tudose Maria pe 31 Octombrie 2017

Un medic calm, profesionist, un medic cum ar trebui toti sa fie! Recomand cu drag!

Captcha
De Damaschin pe 21 Septembrie 2017

Am nascut prin cezariana cu dl dr.Mihalcea un om extraordinar calm si comunicativ.cand iam spus ca nu mai pot lucra mia dat medical fara sa astepte atentii.dupa cezariana a venit in fiecare zi sa ma panseze chiar si sambata.

Dr.Mihalcea Dan
De Timofte pe 21 Noiembrie 2016

Un medic foarte bun și bine pregătit.Are o răbdare și un calm nemaiîntâlnit pe lângă faptul ca e profesionist.Nu am cuvinte sa îi mulțumesc...Am nascut natural și a venit în toiul nopții sa mă asiste !!! Recomand tutor mămicilor 🙄

Un medic extraordinar
De Mari pe 21 Noiembrie 2015

Mai rar medici ca dansul. Recomand tuturor viitoarelor mămici. Este foarte profesionist! Eu locuiesc la 300 km distanta de Iasi si am născut în luna octombrie prin cezariană. Domnul Dan Mihalcea a fost cel care a efectuat intervenția si totul a decurs perfect. Știam deja ca vreau ca dansul să ma asiste la naștere încă de la primul consult. Este de un calm extraordinar și iti explică în amănunt orice detaliu al unei ecografii.

nr tel
De Oana pe 12 Martie 2015

Buna Laura. Stii cumva si ce program are la cabinet? La acest numar de tel. se fac programari si pentru dr. Ciupilan. Au aceeasi asistenta? Multumesc!

nr tel
De Laura pe 02 Martie 2015

Cabinetul d-lui Dan Mihalcea se afla la parter in galeriile Stefan cel Mare .
Nr de tel este 0724/673516 la care se poate face programare.

cum il pot gasi ?
De Larisa pe 02 Martie 2015

Buna. Ma poate ajuta cineva cu un numar de telefon valabil de-al domnului dr Mihalcea ? Am cautat pe mai multe site-uri un dr ginecolog bun si aici vad numai pareri bune despre acest dr si as vrea sa merg la un control la dumnealui insa numerele de contact afisate pe aceasta pagina nu mai sunt valabile. Va multumesc anticipat !

este un medic de nota10
De Ramona pe 16 Februarie 2015

Domnul doctor mihalcea Dan este in medic foarte bun ,mai rar gasesti ca dansul ,iti explica,te asculta ,este rabdator,dansul imi urmareste sarcina si sunt multumita de dansul.o prietena dea mea a nascut cu dansul si a fost totul ok.

Stiti cumva unde are cabinet?
De Svetlana pe 23 Octombrie 2014

Nu mai e la Cardiomed. Stie cineva unde il gasesc?

Contact Dr. Mihalcea Dan

Adresa

Aleea Tudor Neculai, Iasi, Iasi

Site www.cardiomediasi.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.