• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr.  Mihalache Florina Maria
19 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Mihalache Florina Maria

Dr. Mihalache Florina Maria medic specialist obstetrica - ginecologie.

Dr. Mihalache Florina Maria medic specialist obstetrica - ginecologie.

colposcopie;
obstetrica - ginecologie;

Ambulatoriul de specialitate - C.F.R nr. 2

Spitalul Universitar Cfr Nr. 2

Opinii utilizatori

Dr. Mihalache Florina Maria
De Valy pe 30 Ianuarie 2011

Primul copil l-am adus pe lume cu ajutorul doamnei doctor, in prima faza mi-a placut enorm de dumneaei, dar toate au un pret. Am recomandat-o si verisoarei mele si ea tot cu aceasta doctorita a nascut. Copilele ne sunt bine, sanatoase. Am mai recomandat-o unei prietene, numai ca doamna dr. intre timp a avut un accident foarte grav de masina in care si-a pierdut mobilitatea, dupa multe tratamente banuiesc ca intr-un final a reusit sa mearga iar. Bine asta nu-i da dreptul sa se comporte urat si sa jigneasca. A doua nastere am avut-o tot la Cf2, dar am fost lasata de doamna dr. pe mana unei colege de-a dumneaei, Margaritescu parca nu mai stiu sigur numele, un om interesat doar de bani. Mi-a cerut bani de la obraz si mi-a spus de fata cu o sora medicala "ce tu crezi ca nasti tot cu doamna Mihalache? Am ramas marcata si cu o impresie deosebit de urata. Sunt putini dr. care au inclinatie spre meseria pe care o practica. Sunt prea putini oameni, printre oameni, pentru a concepe oameni.

Dr. Mihalache Florina Maria
De Deea pe 14 Ianuarie 2011

Evitati-o! Nu este om si mi-a stricat experienta nasterii si cunoasterii copilului meu! Jigneste foarte mult.

Dr. Mihalache Florina Maria
De Ioana pe 04 Decembrie 2010

Eu nu o cunosc pe dr. Mihalache, dar cu catva timp in urma, cand incercam sa raman gravida si imi cautam un medic care sa ma urmareasca pe parcursul sarcinii am oscilat intre dr. Mihalache si dr. Ursuleanu Alina de la Spitalul Cantacuzino. Citisem toate comentariile extraordinar de laudative la adresa celor doua doctorite, care sunt scrise pe toate forumurile. Am ales-o pe dr. Ursuleanu, dar am renuntat la dumneaei. Motivele: este extrem de aglomerata si nu mi-a acordat atentie (am mers la dumneaei pana la 4 luni de sarcina, iar in acest rastimp nu cred ca am discutat, puse cap la cap 30 de minute; consultatiile se faceau la viteza maxima, imi scria niste analize acolo si pa-pa), de fiecare data cand o sunam imi spunea sa vin la spital la consultatie, in ziua Z,la ora H, iar cand ajungeam acolo se facea ca a uitat ca m-a chemat si o asteptam 3-4 ore pentru o ecografie care dura 5 minut(minute in care mai mult barfea cu dna Dora, asistenta, sau cu cei care mai asistau la ecografia mea- pentru ca tin sa mentionez ca tot timpul in cabinetul in care se fac ecografii la Cantacuzino erau, pe langa dr Ursuleanu, inca 3-4 medici, rezidenti etc), tot timpul imi dadea impresia ca o deranjez, desi niciodata n-am sunat-o s-o bat la cap ca mi-a rau, ca vomit, desi am avut un prim trimestru de sarcina cumplit; pe parcursul celor 4 luni, cat am fost pacienta dumneaei am sunat-o numai atunci cand imi spunea sa revin cu telefoanele (respectiv pentru consultatii la 6, 12 si 16 saptamani si atunci cand am avut rezultatul analizelor de prim trimestru si rezultatul bitestului). Nu mai vorbesc ca nu mi-a dat tot setul complet de analize pe care ar trebui sa il faca orice gravida, nu mi-a spus ca trebuie sa iau acid folic etc. Am hotarat sa renunt la dumneaei si am mers la un alt medic, mai putin faimos, cu care am nascut si totul a fost ok.

Dr. Mihalache Florina Maria
De Mihaela pe 08 August 2010

Eu personal sunt foarte multumita de ea. Este cea mai buna doctorita.

Dr. Mihalache Florina Maria
De Lavyis pe 05 August 2010

Cum ati ajuns la doamna doctor? Trebuie trimitere de la medicul de familie? Ati nascut cu doamna doctor? Are si cabinet particular?

Dr. Mihalache Florina Maria
De Gabi Braila pe 04 Iunie 2010

Este o super doctorita.

Dr. Mihalache Florina Maria
De Alina pe 10 Mai 2010

Eu am nascut cu doamna doctor Mihalache si am fost foarte multumita. Multumesc.

Nu merita sa mai profeseze Mihalache
De Gabriela pe 08 Mai 2010

Mie a incercat sa imi declanseze nasterea cu 5 zile inainte, intr-o zi libera de-a ei. Aveam tensiune 16 cu 10, nasterea nu se declansa dar timp de 12 ore a incercat orice. Aveam apa rupta de la 11 dimineata. A fost un cosmar. A fost nevoie de putina valva ca sa ma bage in cezariana, dar ne-a facut nesimtiti si pe mine si pe ai mei(parinti si sot). Nu-si merita numele de doctor!

Profesionalim 0
De CATANA ANISOARA pe 03 Mai 2010

Impresia generala este ca nu poti comunica cu ea deoarece are multe paciente si isi facre treaba la norma. Disponibilitate 0 daca ai probleme suni si ti se spune sa suni la cabinet. Cat am fost gravida nu am comunicat prea mult pentru ca era mereu full la cabinet si nu ti se explica prea multe. Foarte eficenta consulta pacientii din sfert in sfert de ora. Atata timp cat nu comunici nu prea se pune problema increderii. Tarife 100 RON de consultatie ceea ce nu este foarte putin. Si acum sa va spun povestea, am fost urmarita in sarcina de aceasa femeie ca doctor nu pot sa o numesc, la 34 de saptamani mi s-a declansat nasterea si in momentul in care am sunat-o mi-a zis ca nu ma poate primi la spitalul unde este angajata CF2 deoarece ei nu interneza decat dupa 36 de saptamani (fapt care nu mi-a fost spus pe parcursul sarcinii sa imi pot lua masuri de precautie) si am spus atunci ok si eu ce fac ca era 02:20 noaptea si ea a zis ca nu stie, cand am intrebat daca poate sa ma trimita in alta parte a zis ca pana la ora 8 nu poate sa sune pe nimeni iar eu pot sa va spun ca la 08:25 am nascut. Am fost la camera de garda din Oltenita unde locuiesc si am fost trimisa de urgenta pentru prematuritatea copilului la Cantacuzino unde am si nascut si unde copilul meu a avut o sansa, sansa la viata asa ca ii multumesc "dnei doctor" pentru ajutorul dat ca dupa ce m-a stors de bani si nu mi-a dat prea multe explicatii mai imi omora si copilul. Acum voi cele care vreti va puteti duce la ea dar rugati-va sa nu aveti probleme ca atunci " dna doctor" nu se mai implica.

Contact Dr. Mihalache Florina Maria

Adresa

Bd. Marasti, 63, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.spitalulcliniccf2.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.