• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Mihailescu Doina
7 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Mihailescu Doina

Dr. Mihailescu Doina medic specialist obstetrica - ginecologie.

Dr. Mihailescu Doina medic specialist obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Centrul Medical Unirea

Opinii utilizatori

Neprofesionalism si indiferenta
De Iulia pe 30 Decembrie 2016

Am ales acest medic citind si auzind pareri foarte bune. in cazul meu, s-a dovedit a fi o alegere foarte proasta si sper sa nu mai treaca nimeni prin emotiile pe care le-am trait. Desi mi-a urmarit sarcina inca de la inceput, doamna MIhailescu parea la fiecare consultatie plictisita si mult prea obosita sa ofere detalii. Am sperat ca atitudinea de indiferenta este legata de faptul ca sarcina evolua fara probleme. Spre final, am avut dureri cumplite si am revenit zilnic la Spitatul Regina Maria pentru a-i spune ca as vrea o consultatie mai atenta si pentru a-i atrage atentia ca ceva este in neregula. Am fost trimisa de fiecare data acasa, fara a-mi pune macar ecograful. dupa o saptamana dureri teribil, am cerut la receptie un alt medic. la consultatie s-a dovedit ca depasisem cu mult termenul, nu mai aveam lichid amiotic si bebelusul se sufoca. Am fost programata de urgenta la o nastere prin cezariana de catre doctorul Rahimian. Datorita acestuia si echipei de neonatologi fetita mea a supravietuit. Nu riscati sa va lasati pe mana unui medic indiferent cum este doamna Mihailescu. Indiferenta ei poate avea consecinte grave. O sarcina nesupravegheata corespunzator poate cauza moartea unui copil care s-a dezvoltat normal timp noua luni. Nu stiu despre cunostintele si abilitatile de medic, dar interesul fata de pacient si responsabilitatea sunt esentiale in aceasta meserie. Alegeti-va un medic empatic pentru care copilul vostru si voi nu sunteti un client care deranjeaza.

medic excelent
De Serbanescu Adelina pe 09 Februarie 2016

eu o recomand cu toata sinceritatea! am nascut prin cezariana cu dansa pt ca am trombofilie si nu s-a putut altfel, dar as fi avut curaj sa nasc si natural cu dansa...este tanara, desteapta, relaxata, atenta...mai jos scrie cineva ca e neindemanatica...respect parerea tuturor, dar sa stiti ca face echo mai exacte decat f multi medici imagisti cunoscuti.acum sunt insarcinata cu al doilea copil si nu m-am mai putut duce dansa din cauza locatiei, lucra mult mai putin pt ca abia nascuse...si o regret enorm...am intrat in operatie mai relaxata ca la o manechiura, doar bazandu-ma pe ea.o recomand pt ca am colaborat mult cu dansa si am fost si un caz dificil, deci stiu ce zic...

Părerea mea
De Delia pe 27 Aprilie 2015

Experimenta mea cu ea a fost neplăcuta. Vreau doar sa mergeți la un consult si sa vedeți cu câta neindanare folosește instrumentele, chiar si o sonda vaginala. Dupa asta sa decideți singure daca vreți sa fie medicul dv sau daca vreți sa nașteti cu ea. Eu am ales o pe ultima suta de metri fiindca m am mutat in bucuresti cu câteva luni inainte sa nasc si nu am avut timp sa imi dau seama. A avut si părți bune e destul de atenta si monitorizează f detaliat sarcina cu multe tocografii, analize ceea ce mi se pare ok. Nu a fost prea incantata cand am spus ca vreau sa nasc natural (am 1.53 si aveam 59kg la sfârșitul sarcinii) a spus ca sunt prea mica si ca e greu dar eu am susținut ca vreau natural si s a putut chiar daca bebelușul a avut 3600 g. Ea era insarcinata in perioada acea si a zis ca ea alege sa nască prin cezarina. Probabil ii era m ai comod sa nasc prin cezariana fiindca era programa. Nasterea a fost ok doar ca atunci cand a facut epiziotomia m a tăiat ca la abator (doar ca acolo sunt moarte animalele) si a cusut intr o maniera grosolana plus ca a pus ate neresorbabile in exterior si s a inflamat țesutul de am luat antibiotic, Ketonal si multe altele(dureri insuportabile 5 sapt) si medicamentel le am luat cu greu fiindca m au speriat farmacistele ca nu e ok pt lapte. Reacția mea alergică la fire nu ii poate fi imputată. Vreau sa spun doar ca in domeniul acesta îți trebuie finețe si atenție si ea nu o are. Va puteți convinge singure la un consult! Finetea si elegantă nu se dobândește e ceva nativ, iar in ginecologie sunt obligatorii, asa ca analizat cu atenție acest lucru cand va alegeți medicul!

O recomand, sa aveti incredere in dansa
De Cristina Pavel pe 17 August 2012

Am nascut in octombrie 2011 cu Dr. Mihailescu Doina si pot spune ca am avut o nastere neasteptat de usoara. Se simte ca este o profesionista in ceea ce face. I-am urmat indicatiile si nu am avut niciun fel de problema in timpul sarcinii, nasterii sau dupa.

Dr. Mihailescu Doina
De Marieta pe 13 Mai 2011

Buna,l a ce spital de stat este? Ai nascut cu dansa? Multumesc.

Dr. Mihailescu Doina
De Corina pe 18 Februarie 2011

O recomand din tot sufletul. Este o femeie foarte desteapta, care iti da incredere si siguranta in tot ce face.

Dr. Mihailescu Doina
De Luca Mihaela pe 31 August 2010

As dori s-o recomand cu mare incredere pe doamna doctor Mihailescu Doina, care s-a dovedit a fi un medic foarte bun, este o doamna foarte prietenoasa, sufletista si de incredere. Eu una am avut mare incredere in toate tratamentele prescrise inainte si in timpul sarcinii.

Contact Dr. Mihailescu Doina

Adresa

Bulevardul Unirii, 57, Bucuresti, Sectorul 3

Site www.cmu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.