• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Mihaila Radu Catalin
12 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual

Dr. Mihaila Radu Catalin

Dr. Mihaila Radu Catalin, medic primar obstetrica - ginecologie, Maternitatea "Cuza-Voda" Iasi.

Dr. Mihaila Radu Catalin, medic primar obstetrica - ginecologie, Maternitatea "Cuza-Voda" Iasi.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Maternitatea "Cuza-Voda" Iasi

Opinii utilizatori

Dr mihaila catalin
De Iuli pe 30 Noiembrie 2016

Buna fetelor!vreau si eu o parere despre dr mihaila catalin...sunt inscrisa la un alt medic dar e ft costisitor si expeditiv

DR. MIHAILA RADU CATALIN
De Nicoleta pe 24 Martie 2016

Sunt pacienta domnului doctor de 8 ani.Am avut 2 sarcini cu probleme si datorita lui am reusit sa aduc pe lume 2 copii sanatosi. Am doar cuvinte de lauda in privinta lui. Un medic care isi face datoria cu multa responsabilitate. Bunul Dumnezeu sa-i daruiasca multa sanatate si sa-l ocroteasca de toate cele rele.

Dr. Mihaila Radu Catalin
De Manuela pe 11 Martie 2013

Este un profesionist din toate punctele de vedere.

Minunat
De Cozma ioana pe 01 Februarie 2013

Este un doctor de milioane. Ma bucur nespus de mult ca l-am intalnit si am putut naste cu el. Ii multumesc din tot sufletul.

Un bun medic si un om atent
De MI pe 12 Octombrie 2012

Acum 5 ani m-a ajutat sa duc la capat o sarcina dificila, pe care, dupa alti medici, nu aveam nici 1% certitudine ca as pute sa o duc. M-a incurajat, m-a tratat, a facut tot ce a putut sa fie bine. Si, cu ajutorul lui Dumnezeu, am nascut cu bine si ma bucur acum de o fetita minunata.

Dr. Mihaila Radu Catalin
De Musteata diana pe 18 Mai 2011

Mi se pare un om extraordinar!Din toate punctele de vedere sunt foarte multumita de dumnealui am avut un mare noroc ca l-am intalnit.

Dr. Mihaila Radu Catalin
De MIHAELA pe 18 Aprilie 2011

Cel mai bun medic pe care l-am intalnit. Am nascut acum 7 ani si nu uit niciodata sa ma rog sa fie sanatos. Este un om extraordinar.

Dr. Mihaila Radu Catalin
De Carmen pe 05 Ianuarie 2011

Am nascut in 2008, si am fost foarte multumita de serviciile dumnealui.

Dr. Mihaila Radu Catalin
De Luminita oiste pe 26 August 2010

Am nascut in 2008 cu domnul dr. si nu am avut probleme. Depinde de fiecare, este un bun chirurg.

Dr. Mihaila Radu Catalin
De Loredana pe 26 Iunie 2010

Un medic foarte bun si deschis.

Contact Dr. Mihaila Radu Catalin

Adresa

Cuza Voda, 34, Iasi, Iasi

Site www.obstetrics.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.