• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Miculita Marius Traian
3 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Miculita Marius Traian

Dr. Miculita Marius Traian medic ginecolog, Spitalul Clinic de Obstetrica Ginecologie Dr. Dumitru Popescu.

Dr. Miculita Marius Traian medic ginecolog, Spitalul Clinic de Obstetrica Ginecologie Dr. Dumitru Popescu.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Clinic de Obstetrica Ginecologie Dr. Dumitru Popescu

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon 0256.491.708

Opinii utilizatori

Recomand cu mare drag acest doctor.
De Elena Beatrice Popescu pe 26 Februarie 2016

Servicii foarte bune, un doctor excelent !

Un om deosebit
De Cristina pe 08 Iunie 2013

Am nascut cu dr. Marius Miculita si a fost foarte de treaba: deschis, chiar am simtit ca pot sa vorbesc fara jena cu dumnealui, mi-am facut probleme de experienta ca e mai tanar ca mine, dar temerile nu au fost justificate dupa cum mi-am dat seama la prima discutie. Il recomand oricui, este om in primul rand si apoi medic.

Dr. Miculita Marius Traian
De Oana pe 08 Aprilie 2011

Dr. Marius Miculita este unul dintre cei mai buni medici din vestul tarii.

Contact Dr. Miculita Marius Traian

Adresa

Bulevardul 16 Decembrie 1989, 22-24, Timis, Timisoara

Telefon 0256.491.708
Site www.spitaldpopescu.ro
Email spitaldpopescu@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.