• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Mendez Guzman Luis Arturo
13 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Mendez Guzman Luis Arturo

Dr. Mendez Guzman Luis Arturo medic specialist obstetrica-ginecologie

Dr. Mendez Guzman Luis Arturo medic specialist obstetrica-ginecologie

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Cabinet medical individual Mendez Guzman Luis Arturo

Opinii utilizatori

Medicul ideal
De Loredana pe 27 Februarie 2012

Nu a mai existat pana acum asa un medic,care sa iti dea curaj ca poti trece peste orice si totul va fi perfect - a fost omul care m-a facut sa privesc sarcina si nasterea foarte usor,chiar daca pentru orice femeie prima sarcina este cu emotii. Toti medicii sau asa zisi medici ar trebuie sa ia exemplu de la domnul doctor, care a fost si este singurul medic in care am incredere si in tot ceea ce face pune, pe langa profesionalismul care il caracterizeaza, mult suflet. Va multumesc domnule doctor ca existati pentru noi! Iar baietelul meu va va vizita in fiecare an sa va multumeasca pentru faptul ca ati fost primul om care l-a vazut cand a aparut el pe lume!

Dr. Mendez Guzman Luis Arturo
De Carmen canacheu pe 20 Aprilie 2011

Un medic exceptional, devotat. Un foarte bun specialist.

Dr. Mendez Guzman Luis Arturo
De Helena_loredana pe 04 Ianuarie 2011

Un medic bun care imi monitorizeaza sarcina, insa nu cred ca mai sunt multe paciente care sa poate da nastere unui copil cu dansul, pretul fiind unul destul de mare acolo unde profeseaza. CMU, Maternitatea Regina Maria si atat.

Dr. Mendez Guzman Luis Arturo
De Stoian Valentina pe 28 Septembrie 2010

Dr. Luis Mendez mi-a supravegheat sarcina in urma cu aproximativ 4 ani. Este un super doctor. A dat dovada de multa rabdare, raspunzandu-mi la toate intrebarile si era disponibil la orice ora. Pot spune ca l-am contactat telefonic si am fost de nenumarate ori la consult pentru ca am avut o sarcina cu foarte mari probleme ce a necesitat lipsa oricarui efort, chiar si a ridicatului din pat. Din pacate, nu a putut sa ma asiste la nastere pentru ca nu era in localitate, fiind de altfel si in week-end. In cazul in care voi fi binecuvantata sa mai raman inca o data insarcinata, cu siguranta voi dori ca si aceasta sarcina sa-mi fie supravegheata tot de acest doctor, despre care nu am decat cuvinte de lauda. Super, super doctor.

Dr. Mendez Guzman Luis Arturo
De Cristina pe 25 Mai 2010

Eu am nascut cu dansul acum 8 ani, nastere normala. foarte atent, si disponibil, oricand am avut nevoie a avut grija de mine si la nastere. Nota 10.

Dr. Mendez Guzman Luis Arturo
De Ina Brat pe 25 Mai 2010

Am fost foarte multumita de atitudinea, profesionalismul, disponibilitatea, gentiletea si omenia d-lui dr. Mendez de-a lungul primei sarcini, a nasterii si a controalelor ulterioare. Acum ma pregatesc pentru a doua nastere care sper ca va fi asistata tot de dumnealui. Experientele sunt personale, iar relatiile se configureaza diferit in functie de cei care stabilesc relatia. De aici varietatea de opinii si impresii. Il recomand pe domnul doctor Mendez cu multa caldura si confidenta viitoarelor mame si posibilelor paciente.

Nu comunica
De Ditu anca silvia pe 10 Mai 2010

Am nascut cu dl. doctor acum 5 ani si pe toata durata sarcinii si in timpul nasterii nu am auzit de la dansul decat "e bine", parca niciodata nu avea nimic de explicat. Mi-a lasat o impresie mai putin buna.auzisem ca e un bun profesionist, dar eu nu am mai mers niciodata la dumnealui.

Multumita
De Corina pe 10 Mai 2010

Chiar este un medic profesionist. Am trecut cu dansul peste o nastere si mi-a explicat totul cu rabdare. A fost alaturi de mine si mi-a dat incredere.

Medic profesionist
De Gianina pe 10 Mai 2010

Eu l-am terorizat cat timp am fost insarcinata, il sunam sa il intreb orice lucru minor si imi raspundea cu calm la toate intrebarile. Cu siguranta daca voi mai face un bebe, tot la dansul ma voi duce.

Dr. Mendez Guzman Luis Arturo
De Andreea pe 10 Mai 2010

Sunt o fosta pacienta a dansului si am fost foarte multumita de cum m-a tratat. Este foarte bine pregatit si face fata tuturor situatiilor.

Contact Dr. Mendez Guzman Luis Arturo

Adresa

Bulevardul Regiei, 8, Bucuresti, Sectorul 6

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.