• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Maxim Remus
9 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Maxim Remus

Dr. Maxim Remus medic ginecolog, Cabinet Ginecologie / Spitalul Militar de Urgenta Sibiu.

Dr. Maxim Remus medic ginecolog, Cabinet Ginecologie / Spitalul Militar de Urgenta Sibiu.

ginecologie

ginecologie

Cabinet Ginecologie / Spitalul Militar de Urgenta Sibiu

Opinii utilizatori

Parere
De Tuță Elena pe 13 Decembrie 2017

Un medic extraordinar,dând dovada de profesionalism si amabilitate.Il recomand cu caldura.

Parere
De Andreea pe 17 Noiembrie 2016

Un medic extraordinar!Il recomand cu multa caldura!

Doctor foarte bun
De Crenguta pe 14 August 2014

Il recomand cu caldura pe acest medic, e amabil si inspira incredere profesional, am apelat mai mult decat o data la dansul si am fost foarte multumita de tratamentele recomandate.

Multumire
De Vlad eufrosina pe 19 Mai 2014

Mama mea s-a nascut a doua oara pe 25 nov. 2013. Datorita interventiei promte a d-lui dr. MAXIM REMUS de la Spitalul Militar Sibiu. Ii multumesc din sufet! Dumnezeu sa-l aiba in paza ca sa ajute mai departe.

Maxim Remus
De Roxana pe 06 Septembrie 2013

Cel mai bun medic din Sibiu a fost singuru medic care m-a ajutat sa raman gravida, am fost la foarte multi medici si nu imi dadeau sanse sa raman natural, numai prin inseminari. Am facut si doua inseminari si degeaba si am fost la domnul doctor Maxim Remus si a doua luna am ramas gravida (normal). Din pacate, am pierdut sarcina la 4 luni. Mi s-a rupt apa nu aveau ce sa imi mai faca, dar sunt optimista stiu ca o sa raman iar gravida cu ajutorul lui Dumnezeu si a domnului doctor. L-am recomandat la toate cunostintele mele si toate au fost multumite de dansul.

Un medic extraordinar
De Ramona pe 31 Mai 2012

https://www.gynepro.ro/contact.php
Asta e link-ul de la o clinica privata din Sibiu,unde isi desfasoara o mica parte din activitate. Numai miercurea dupa amiza e acolo, in rest e la Spitalul Militar. Pe mine m-a ajutat sa pot ramane insarcinata si acum fetita mea are aproape 9 luni. Numai de bine despre acest medic. Ii multumesc. Nr. de telefon de la clinica este 0269243884 sau 0269243885.

E-mail-ul si telefonul doctorului Remus Maxim
De Ioan si Ana pe 13 Februarie 2012

Buna ziua. Suntem sot si sotie si lucram in strainatate. Am auzit numai cuvinte bune despre doctorul ginecolog Remus Maxim din Sibiu. Dorim sa venim in tara pentru un consult ginecologic si pentru sfatului doctorului Remus Maxim. Va rog sa ne comunicati, de urgenta, E-mail-ul si telefonul doctorului Remus Maxim din Sibiu.
Va multumim mult.
Ioan si Ana
E-mail: euagenda@gmail.com

Este un profesionist adevarat si un OM adevarat.
De Mihaila pe 29 Octombrie 2011

Cuvintele nu sunt suficiente pentru a descrie acest om.

Dr. Maxim Remus
De HANSA ALIN pe 07 Iunie 2011

Apelati cu incredere la (parerea mea) cel mai bun medic ginecolog din Sibiu.

Contact Dr. Maxim Remus

Adresa

Bulevardul Victoriei, 42-46, Sibiu, Sibiu

Site www.mapn.ro/spitalmilitarsb
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.