• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Matei Raluca
14 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
clinica

Dr. Matei Raluca

Dr. Matei Raluca medic specialist obstetrica - ginecologie,
competenta ecografie obstetrica - ginecologie, competenta colposcopie, Clinica Promed System Targoviste.

Dr. Matei Raluca medic specialist obstetrica - ginecologie,
competenta ecografie obstetrica - ginecologie, competenta colposcopie, Clinica Promed System Targoviste.

competenta ecografie obstetrica - ginecologie;
competenta colposcopie;

obstetrica - ginecologie

Clinica Promed System Targoviste

Opinii utilizatori

Nu recomand!
De Prodan Florentina pe 22 Aprilie 2018

Nici macar o stea nu ar merita.Mi.am facut testul papanicolau pe data de 15 februarie si suntem in data de 22 aprilie si eu nici acum nu stiu rezultatul...am tot insistat,am sunat dar asistenta doamnei doctore tot imi zice sa sun in alta zi...si in alta zi cand am sunat nu mai mi.a rasp si nici nu mai m.a sunat....In ziua de azi nici daca platesti nu mai primesti nimic, ce sa mai zic sa te duci fara sa platesti...Lasa de dorit.Nu recomand!

asi dori o parere
De Toader pe 11 Iunie 2017

buna fetelor , si eu am cam umblat pe la mai multi medici din dambovita si nu am rezolvat mai nimic , mi sa dat doar un diagnostic k asi avea ovar polichistic si tot nu sunt in regula , nici cu menstruatia si nici nu am reusit sa raman insarcinata . daca aveti si voi o situatie asemanatoare spuneti cum ati rezolvato sau daca ati fost cu o asemenea problema la doamna doctora raluca matei ? astept . multumesc . o zi buna tuturor .

Recomand!
De Iosif pe 30 Ianuarie 2017

Un medic foarte bun!

Extraordinar doctor
De Claudia pe 24 Ianuarie 2016

Dupa 8 Ani de zile cu ajutorul dumbeavoatra azi am 2 cooii minunati ,licuiesc in Anglia si sunt fericita,sa va dea bunul Dzeu tot ce va doritu de la viata,asa cum ati avut grija de mn cand m-ati operat la Bucuresti niciodata nu va voi uita,astept cu nerabdare sa va vad dp 5 ani.cuvintele sunt de prisos sunteti un dar de la Dzeu pt multe femei

nastere
De Georgiana pe 05 Mai 2015

Buna seara! Am si eu o intrebare la doamnele care au naacut pein cezariana cu Doamna Matei Raluca....unde anume se fac nasterile cu dansa? Adik la ce spital si unde anume se niste cu dansa?

Oameni cu suflet
De Adriana m. pe 01 Septembrie 2014

Se spune ca doctorii sunt trimisii lui Dumnezeu pe pamant, niste ingeri. M-am bucurat de sprijin din partea unui astfel de "inger": dr. Matei Rauca. Iti da incredere, speranta, si nu in ultimul rand, ajuta la venirea pe lume a unor ingeri. Multumesc din suflet pentru ajutorul oferit in aducerea pe lume a INGERULUI meu, Darius! Continuati sa vorbiti frumos pacientelor, ca nu stiti ce tamaduitoare sunt cuvintele dumneavostra!!!

Doamna doctor
De Andreea pe 03 Octombrie 2013

Dupa atatia ani in sfarsit am putut da de dvs... Va admir foarte mult sunteti intradevar un doctor care merita tot respectul!!!!

Un medic excelent
De Silvia pe 18 Iunie 2013

Dupa cativa ani de incercari esuate am reusit sa raman insarcinata sub indrumarea d-nei doctor si acum am 4 luni, sarcina merge bine si sunt sigura ca asa va fi in continuare! Mi-a redat increderea si speranta!

Bravo Doamna Doctor
De Florina nicoleta pe 15 Iunie 2013

Datorita d-nei Dr. Matei am o fetita, mi-a redat speranta si increderea ca voi avea un copil, atunci cand nu mai credeam nici macar ca ma voi vindeca si aproape ma resemnasem, in sinea mea imi ziceam: "macar sa ma fac bine, chiar daca nu voi putea vreodata sa am copiii", datorita dansei astazi imi tin copilul in brate! Multumesc din suflet si sa va dea Dumnezeu sanatate!

Dr.Matei Raluca
De Ionela pe 02 Octombrie 2012

Si eu tin sa-i multumes doamnei doctor pentru ca acum 3 ani si jumatate am urmat la dansa pe tot timpul sarcini si mi-a spus inca de la inceput ca exista o mare posibilitate sa nasc prin cezariana, desi eu nu vroiam asa a si fost. Acum am o fetita pe care am botezat-o Raluca la fel ca pe doamna doctor pentru ca intradevar este un medic deosebit. Acum vreau sa raman iar insarcinata si mi-am facut programare pentru un control de rutina, tot la cabinetul dumneaei la Pucioasa.

Contact Dr. Matei Raluca

Adresa

Benone Georgescu, 12A, Dambovita, Targoviste

Site www.clinica-promed.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.