• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Matei Alexandru
6 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; spital particular; clinica; centru medical; institut; maternitate

Dr. Matei Alexandru

Dr. Matei Alexandru medic specialist obstetrica - ginecologie,
Asistent universitar UMF "Carol Davila" catedra de obstetrica - ginecologie Polizu, doctor in medicina, atestat ecografie obstetricala si ginecologica, atestat histeroscopie.

Dr. Matei Alexandru medic specialist obstetrica - ginecologie,
Asistent universitar UMF "Carol Davila" catedra de obstetrica - ginecologie Polizu, doctor in medicina, atestat ecografie obstetricala si ginecologica, atestat histeroscopie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Clinic Polizu

luni - vineri: 08:00 - 13:00

021.3214707 AMCA Medical

Opinii utilizatori

super medic, super om
De Dana pe 24 Noiembrie 2017

Mergeti cu încredere si veti fi pe mâini bune! Nu exista relatia: medic- pacient, ci mai degrabă : prieten - pacient.Un medic de milioane.

Respect si recunostinta , un medic minunat
De Carmen Baron pe 19 Octombrie 2015

Am cel mai mare respect pentru Dl. doctor ! Va recomand cu mare drag serviciile dumnealui! Este un medic extraordinar si un om minunat !

Profesionist
De Dorina pe 03 Decembrie 2014

Dl. doctor mi-a urmărit ecografic a doua sarcina. Am ajuns la dansul fara prea multe speranțe, dupa ce la începutul sarcinii am fost la unul din "doctorii" care mi-au "urmărit" si prima sarcina, dezgustata de sistemul medical care încearcă sa compenseze lipsurile si incompetenta cu prețuri mari si multa aroganta. Dupa ce am fost la dansul am vazut ca mai exista speranța, mai sunt medici bine pregătiți si responsabili si in România, totul e sa ii gasesti.
Multumesc, Domnule Doctor!

Recunostinta
De Nicoleta M. pe 10 Ianuarie 2014

Fetita mea traieste datorita domnului dr. Matei Alexandru. Inainte de a ajunge la dansul fusesem la alti trei medici, relativ cunoscuti, si toti mi-au recomandat intreruperea sarcinii. Am fost trimisa si la dansul pentru inca o ecografie si a fost singurul care mi-a dat speranta. Ne-a convins sa pastram sarcina si ne-a incurajat ca bebe va fi bine. Asa a fost, am ramas pacienta dansului si am nascut o fetita de 3.400 g, perfect sanatoasa!

Nu pot sa am decat un imens respect pentru dansul, a fost mereu calm, mi-a raspuns la intrebari de fiecare data cu rabdare si ne-a incurajat, pe mine si pe sotul meu.

Un om minunat
De Simona pe 24 Octombrie 2012

Sunt pacienta dansului din 2008 si pot spune ca domnul doctor Matei Alexandru este un medic si un om minunat, atent, are multa rabdare si grija pentru paciente. Eu am nascut cu dansul primul copil acum 3 ani cand era la spitalul Caritas. Dupa ce acesta s-a inchis am avut cateva experiente neplacute cu alti dr ginecologi pana cand am aflat ca dr. Matei este la Polizu. Acum sunt insarcinata cu al doilea bebe si voi naste tot cu d-nul doctor.

Un medic extraordinar
De Mihaela Olariu pe 22 Octombrie 2012

Am nascut acum 5 luni cu domnul doctor Matei Alexandru, dansul mi-a urmarit si sarcina si l-as recomanda oricarei cunostinte. Este un om bun si sufletist, l-am simtit aproape atat pe parcursul sarcinii cat si la nastere. Daca voi mai avea un copil tot cu dansul voi naste. Multumesc din suflet!

Contact Dr. Matei Alexandru

Adresa

Gheorghe Polizu, 38-52, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.316.92.04 / 021.316.5635
Email drmateialexandru@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.