• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Mataca Daniela
18 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; centru medical

Dr. Mataca Daniela

Dr. Mataca Daniela, medic primar obstetrica-ginecologie, Galati.

Dr. Mataca Daniela, medic primar obstetrica-ginecologie, Galati.

Obstetrica-ginecologie;

Obstetrica Patologica;

Spitalul Judetean de Urgenta Sf. Apostol Andrei, Galati;
Centrul Medical Romar;

Opinii utilizatori

Dr. Mataca Daniela
De Valentina Maravela pe 22 Mai 2017

Eu am doua nasteri prin cezariana cu doamna Mataca si am fost foarte multumita. Sunt pacienta dumneaei in continuare si ii multumesc pentru tot.

dezamagitor
De Elena pe 10 Noiembrie 2016

Nu o recomand pe doamna medic Mataca. Tratamentul dat a fost superficial. Nu a tratat, ci din contra a inrautatit. Doreste sa mergi des la consultatii si astfel, da tratamente superficiale ca problema sa persiste. Din pacate este interesata doar de bani.

Suparata
De Gina pe 02 August 2016

Eu sunt suparata pe doamna doctor ca nu era in localitate cand am născut. Asa ca m-a operat cineva care habar n-avea de cazul meu, care nu m-a urmărit pe perioada sarcinii. Foarte urat!!

Dr. Mataca Daniela
De CAMY pe 09 Iulie 2014

Din pacate, am pierdut luna trecuta o sarcina cu dumneaei la 22 de saptamani. Am fost lunar la control si doar pe la 12 sapt mi-a spus ca e putin plasat cam jos ca stau mult pe scaun, dar ca nu e nicio problema si doar acasa sa stau mai intinsa. Nu mi-a dat nimic de mentinere. In rest, toate analizele bune. La morfologia de 22 de sapt aam fost la dr. Calin Alina la recomandarea dumneaei si totul era perfect, l-am vazut si 4d.

Bebelusul nu avea nimic, totul era ok. A doua zi dupa morfologie m-am trezit noaptea si mi s-au rup membranele, am pierdut tot lichidul. In spital nu am primit nicio explicatie, niciun motiv, nu am primit nicio analiza de la patologie de la bebe, desi a zis ca il duce si trebuie sa semnez ceva. Astept acum dupa o luna sa ma duc la control sa vad daca totul e in regula si sper sa mai fac niste analize poate voi afla cumva care a fost cauza.

Medic exceptional
De Anda Marcu pe 26 Octombrie 2012

O apreciez foarte mult pe d-na doctor! Datorita dinsei, dupa prima pierdere, am ramas din nou insarcinata! Cu ajutorul dumneaei, mai am mai putin de o luna pana la cezariana! O recomand cu caldura: apropiata, desteapta, inimoasa, ce mai! Medicul ginecolog ideal!

Doctor foarte bun
De Bulat mihaela pe 26 Mai 2012

Eu am nascut ambii copii prin cezariana la dna.dr Mataca si tin sa mentionez ca nu am avut nici cea mai mica problema. Este un medic foarte bun, cum mi-a urmarit sarcina si cum au decurs operatiile. Daca as mai face unul tot la dumneaiei as merge. O recomand cu toata inima, este un medic foarte bun.

Nu am fost prea multumita
De Carmen pe 08 Decembrie 2011

M-am dus la dumneai la recomandarea unei prietene. La o prima consulatie m-a bagat in sperieti de n-am mai fost on o luna intreaga. Mi-a zis ca am o rana foarte urata pe col, mare si ca nici nu s-ar fi spus ca n-am nascut sau n-am avut nici un chiuretaj. Pana mi-au venit rezultatele numai eu stiu ce am simtit. Slava Domnului ca in final s-a dovedit a fi o simpla rana si nu cancer, asa cum de acum ma pregateam sa aflu. Dupa ce mi-au venit rezultatele m-am dus la interpretare. Mi-a zis ca este ok, nu e cancer. I-am dat in fata niste analize si i-am zis ca banuiesc de unde am rana, la care ea s-a rastit la mine si mi-a zis ca acum n-are timp de asta, doar imi citeste rezultatele. Asa ca de acum voi cauta cu siguranta un alt medic. Dupa ce ca mai dai si bani mai si tipa la tine. Jalnic.

Dr. Mataca Daniela
De Stefania pe 06 Decembrie 2011

Buna ziua! Am avut o sarcina cu probleme si am dus-o pana la capat cu ajutorul dnei. dr. Mataca, daca nu era dansa nu cred ca acum ma mai puteam bucura de momentele frumoase petrecute alaturi de fetita mea in vartsa de 1 anisor. O recomand din tot sufletul.

Mataca Daniela
De Dumitru Stefania pe 22 Septembrie 2011

Am si eu o intrebare: dna doctor Mataca este o doamna mai in varsta, sau abia absolventa de universitate?

Dr. Mataca Daniela
De Valentina pe 18 Iulie 2011

Am dus o sarcina si am nascut cu doamna doctor. Am fost foarte multumita, iar a doua sarcina tot cu dumneaei am s-o duc. O recomand:).

Contact Dr. Mataca Daniela

Adresa

Brailei, 177, Galati, Galati

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.