• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Marieta Musetescu
11 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Marieta Musetescu

Dr. Marieta Musetescu, medic primar obstetrica - ginecologie, competente si supraspecializari: colposcopie, tratamentul infertilitatii cuplului si reproducere umana asistata, histeroscopie, homeopatie, ultrasonografie obstetricala si ginecologica, chirurgie laparoscopica ginecologica, Regina Maria: Campus Medical Brasov.

Dr. Marieta Musetescu, medic primar obstetrica - ginecologie, competente si supraspecializari: colposcopie, tratamentul infertilitatii cuplului si reproducere umana asistata, histeroscopie, homeopatie, ultrasonografie obstetricala si ginecologica, chirurgie laparoscopica ginecologica, Regina Maria: Campus Medical Brasov.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Regina Maria: Campus Medical Brasov

Opinii utilizatori

A doua mama
De Pop Anamaria pe 19 Iulie 2017

Doamna dr. Musetescu ,am simtit-o ca pe a doua mama , ca pe cea mai buna prietena cea careia poti sa i te destainui si sa o intrebi vrute si nevrute.S-a intamplat anul trecut cand m-am programat la Eva pentru a mi se confirma sarcina , era singurul medic care era liber in intervalul orar dorit de mine , nu am cautat ,, nume mari,, sau ,,cei mai cei,, pur si simplu s-a nimerit si Doamne ce ma bucur ca am intalnit-o .A fost cu mine de la marea veste ca sunt insarcinata pana la marea veste ca fetita este sanatoasa si operatia a decurs normal. Nu a fost niciodata superficiala si am gasit-o mereu cu zambetul pe buze.Pentru mine va fi un om special ,un om care a fost langa mine cu sfaturi,rabdare,dragoste,umor ,caldura ..toate calitatile unui Om Bun. Multumesc ca existati!

DR .MUSETESCU MARIETA ESTE UN MEDIC EXTRAORDINAR
De MANEA GEORGETA pe 25 Iulie 2016

Azi , 25 iulie 2016, am ajuns pentru prima oara la control la d-na dr Musetescu Marieta la Regina Maria /Campus Brasov . M.a cucerit de la prima intalnire si sunt foarte multumita de felul cum mi-a vorbit si cum m-a consultat. Este o persoana calda si un bun profesionist. O recomand cu placere.

O persoana minunata
De Gabi pe 04 Februarie 2015

Am fost la mai multi medici, dar ca ea nu am intalnit. Este o persoana minunata, calda si chiar isi face me seria. Am fost la alti medici pe timpul sarcinii si imi ziceau ca o sa nasc un copil cu malformatii din cauza unui virus, apoi am intalnit-o pe doamna doctor Musetescu Marieta si a zis ca nu este adevarat si ca virusul a fost in sange si nu este nici o sansa sa fie vreo problema. Vreau sa zic ca am un copil foarte sanatos si minunat. Si acum merg la ea la controale de rutina si este un om extraordinar. Daca aveti ocazia sa alegeti sa nu stati pe ganduri, un medic minunat si care isi face meseria asa cum ar trebui toti medicii sa o faca.

Super doctor
De Alina pe 28 Ianuarie 2015

Doamna doctor imi monitorizeaza sarcina. Pot sa spun ca pe langa faptul ca este un medic profesionis, este si un om minunat. Este mereu atenta si imi explica in detaliu tot ce nu inteleg.

Chiar o recomand cu drag tuturor!

Recomand
De Silvia pe 20 Ianuarie 2015

Eu am fost la doamna doctor sunt foarte multumita si cum mi-a vorbit si cum m-a consultat. Imi primul rand este o persoana calda si un bun profesionist. O recomand cu placere.

D-na dr Musetescu
De Claudia P. pe 04 Iulie 2014

Am reusit si eu sa ajung la un control la d-na dr la clinica Eva. Este un medic foarte bun si un om extraordinar, m-a cucerit de la prima intalnire si abia astept sa ne vedem din nou.

O profesionista
De Madalina pe 21 Mai 2014

O recomand din suflet, de fiecare data cand merg la dansa la consultatii ma simt confortabil si pot discuta deschis si prieteneste. Este un om ce se dedica acestei meserii si o face din pasiune. Detine multe cunostinte in acest domeniu si are abalitatea de a oferi explicatii pe intelesul tuturor.

Extraordinara
De Ramona Ionasca pe 05 Mai 2014

De cate ori ma vad cu dna Dr. ma simt in largul meu. Este comunicativa, calda, explica cu rabdare orice neintelegere ai. Am avut situatii in care am vazut alti doctori care m-am demoralizat, speriat chiar, legat de evolutia sarcinii mele, am iesit plangand din cabinet, dar cand am sunat-o pe dna dr. Musatescu mi-a transmis o stare incredibila. Pun foarte mult pret pe relatia doctor - pacient, iar dna Dr. Musatescu este peste asteptarile mele.

Unde ati nascut?
De Marianaderjitschi pe 20 Ianuarie 2014

Buna! Unde ati nascut? Doamna doctor este si la maternitate?

Super doctor
De Ani pe 23 Noiembrie 2013

Un super doctor din toate punctele de vedere, multumesc din suflet!

Contact Dr. Marieta Musetescu

Adresa

Bulevardul Iuliu Maniu, 85, Brasov, Brasov

Site www.reginamaria.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.