• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Margina Eliza Elvira
4 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual

Dr. Margina Eliza Elvira

Dr. Margina Eliza Elvira, medic primar obstetrica-ginecologie, Piatra Neamt.

Dr. Margina Eliza Elvira, medic primar obstetrica-ginecologie, Piatra Neamt.

Obstetrica-ginecologie;

Ambulatoriu de Specialitate;

CMI Dr. Rugina Eliza, Piatra Neamt;
Spitalul Judetean Piatra Neamt;

Luni-vineri 14:30-18:00;
Sambata 9:00-12:00;

Opinii utilizatori

Multumiri!
De Oprea Clementina pe 19 Iulie 2014

Vreau sa ii multumesc d-nei dr. Margina Eliza pentru modul deosebit in care am fost tratata si, in special, pentru reusita interventiei chirurgicale. Va multumesc si va urez succes in continuare pe plan profesional si nu numai!

Excelent
De Ananicoara pe 13 Februarie 2013

Sa ii dea D-zeu sanatate Dr. Margina Eliza! Este un doctor excelent, un om deosebit cu mainele de aur. O recomand tuturor mamicilor sau viitoarelor mamici din toata inima!

Dr. Margina Eliza Elvira
De Alina t pe 25 Ianuarie 2011

Este un medic foarte bun si de cuvant. Pentru mine a fost super cu ea. Un medic interesat de pacient.

Dr. Margina Eliza Elvira
De Calugaru cristina pe 01 Noiembrie 2010

Este un medic exceptional plin de incredere si profesonalism.

Contact Dr. Margina Eliza Elvira

Adresa

Darmanesti, 22, Neamt, Piatra Neamt

Reper CMI
Telefon 0233.621.407;
0722.522.435;
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.