• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Margaritescu Mihaela Gabriela
29 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Margaritescu Mihaela Gabriela

Dr. Margaritescu Mihaela Gabriela medic primar obstetrica - ginecologie.

Dr. Margaritescu Mihaela Gabriela medic primar obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

Ambulatoriul de specialitate - C.F.R nr. 2

Spitalul Universitar Cfr Nr. 2

Opinii utilizatori

Recomand
De Theostheos18 pe 27 Noiembrie 2018

Am cunoscut-o pe dna doctor Margaritescu chiar de ziua mea pe 18 iulie 2017, practic pot spune ca Dumnezeu mi-a trimis-o sub forma de cadou. Eram gravida in 25 saptamani si 3 zile cand am mers la dansa pentru un control suplimentar. Doctora care ma monitorizase( recomamdata de cumnata mea), mi-a prezentat-o pt ca eu mai vroiam inca o opinie referitoare la un posibil cerclaj. Inca de la inceputul sarcini am avut probleme(aceasta era situata prea jos si nu s-a ridicat, contractii, un col f elastic, scurt si cicatrial in urma unui ERAD). Cum am sunat-o,m-a si primit, m-a consultat si mi-a dat f multe sfaturi utile, explicandu-mi situatia mea.Am decis sa continui cu dansa si am facut cerclaj la 25 sapt si 5 zile, astfel am putut sa duc sarcina la bun sfarsit. Am facut cezariana la 38 sapt si 3 zile, totul a decurs super bine. A avut mare grija de mine, a ales sa imi faca operatia cand a intrat de garda, astfel m-a vizitat de vreo 12 ori in ziua si noaptea respectiva sa vada cum sunt si de ce am nevoie. A discutat si cu sotul meu imediat ce a iesit din operatie, i-a explicat cu lux de amanunte totul, inclusiv ce pot manca, bea zilele urmatoare. Eu am mai stat in camera cu o alta proaspata mamica care a avut alta doctorita( care comparativ cu a mea aceea a venit o singira data in 3 zile la pacienta, iar cauza nu a fost motivul financiar pt ca si mamica respectiva a oferit aceiasi atentie ca si mine).
Singurul regret este ca nu mi-am luat rezerva ca sa poata sta si sotul cu noi, este un program f stric de vizite la spitalul CF2.
La controale a fost la fel de atenta si mi-a explicat toate posibilele dereglari hormonale date de operatie, sarcina si alaptat. Datorita problemelor de sanatate mai vechi, m-a trimis sa fac investigatii suplimentare la Centrul de Excelenta pe leziuni de col( a fost singura care mi-a zis de asa ceva din cei 4 doctori care m-au vazut dupa ce am aflat de diagnosticul meu- H-Sil).
Pe scurt, daca nu era dna doctor nu cred ca o aveam pe micuta Maya. O recomand din tot sufletul, este un super doctor+om, asta vazandu-se si din respectul pe care i-l poarta colegii doctori, asistenti din spital.

Info
De Didi pe 30 Ianuarie 2018

Buna ziua, m-ar interesa sa stiu daca a nascut cineva la cf 2 cu doamna Margaritescu, cat costa operatia de cezariana si restul costurilor? Multumesc..

Info
De Diana pe 19 Septembrie 2017

Buna ziua, m-ar interesa sa stiu daca a nascut cineva la cf 2 cu doamna Margaritescu, cat costa operatia de cezariana, cate persoane stau in camera si mai multe detalii despre nasterea la cf2. Multumesc.

Recomand cu drag!
De Claudia pe 24 Aprilie 2017

Datorita doamnei Margaritescu am putut rămâne însărcinată după 2 am de încercări.... În dumneaei nu găsiti doar un medic ginecolog.... Recomand cu drag

Pentru mine...un inger
De Loredana Feraru pe 22 Martie 2017

Buna, tuturor! Am nascut cu dna doctor in 2014, o fetita sanatoasa. Insa pana acolo, este poveste lunga. Am aflat ca sunt insarcinata, am fugit urmatoare zi la control la dansa. Apoi a urmat socul: aveam sarcina cornuala dreapta. Un caz foarte rar. Doamna doctor mi-a cerut permisiunea sa isi cheme colegii sa se sfatuiasca. Au venit toti medicii care erau in acel moment la sectia de ginecologie, sa vada si sa isi dea cu parerea. Absolut toti i-au spus doamnei doctor sa ma bage in operatie sa imi scoata trompa cu totul. Chiar una i-a spus :"N-are rost sa risti.E tanara, merge." Dupa ce au plecat , m-a intrebat doar atat : "Cat de mult va doriti sarcina ?" I-am spus ca foarte mult, mai ales ca era prima oara cand am ramas insarcinata si ne doream copil atat eu,cat si sotul meu. Mi-a spus ca am auzit parerile colegilor, ca sunt sanse foarte mici sa avem reusita, dar daca eu sunt de acord, riscam.Mi-a explicat in detaliu riscurile, le-am acceptat si va rog sa ma credeti, s-a interesat la toate cunostintele dansei din tara si din afara ei ce e mai bine pentru mine si bebe. M-a internat si 3 saptamani a fost atat de grijulie, incat o simteam ca o mama. A plecat joi la un concres la Cluj, mi-a spus ca se intoarce luni, (dupa cele 3 saptamani), iar daca nu se intampla nimic, luni dimineata ma opereaza. Luni dimineata, la ora 06:50, era cu geanta pe mana langa patul meu, mi-a spus ca ne vedem la ecograf,ca nu a stat deloc linistita. Am uitat sa va spus ca seful de sectie i-a spus cand s-a descoperit sarcina ca parerea lui este sa nu se complice, dar sa faca ce vrea. Am fost noi doua impotriva tuturor. Recompensa? Luni, la ecograf, s-au auzit pentr prima oara bataile inimii fetitei mele. Eram bine,reusisem. Iar toti colegii la ecograf, sa vada minunea. Le multumesc si doamnei doctor si lui Dumnezeu.Merg in continuare la dansa pentru controale, tot. Pentru mine, e un inger.

Dr. Margaritescu Mihaela Gabriela
De Maria pe 01 Noiembrie 2016

In februarie 2014 am nascut prin cezariana (tripla circulara de cordon ombilical) o fetita minunata. Ii multumim doamnei doctor si suntem foarte multumiti de cum s-a ocupat de noi pe toata durata sarcinii, la nastere si chiar si dupa nastere. Operatia de cezariana abia daca se vede (pare doar o zgarietura). Conditiile din spitalul CF2 de asemenea au fost foarte bune: curatenie, personal medical pregatit si amabil, rezerve private sau de stat cu numai 2 paturi. In continuare am mers la controale la doamna doctor. Si cum ne mai doream inca un bebelus, am inceput demersurile. Din pacate in februarie 2016 am avut o sarcina pierduta la numai 6 saptamani, dar doamna doctor m-a incurajat si m-a sustinut in tot acest timp. Dupa controale amanuntite si verificari, medicamente recomandate de doamna doctor, acum mai asteptam un bebe. Doamna doctor ne va urmari si in aceasta sarcina. Multumim!

Servicii de 2 bani
De Raluca pe 04 Iulie 2016

Am fost la dna dr pentru morfologia 3. Dansa nu mi.a spus ca nu face asa ceva dar totusi mi.a luat banii pentru niste masuratori gresite. Nu a cazut ca fatul avea cordonul in jurul gatului. A vorbit urat pentru ca am un alt doctor curant. Am facut reclamatie pentru ca am plecat plangand si a trebuit sa fac a 2 a morfologie. In urma reclamatiei dansa a avut un tupeu fantastic sa minta , sustinand ca m.a informat. Interesul dansei este doar partea financiara

Eu am născut și mi-a pus si sterlitet si ma tratez la doamna doctor din 2005
De Diana Gheorghe pe 13 Iunie 2016

Sânt foarte mulțumită foarte drăguță , lucrează foarte bine are mâna ușoară nu am ce sa spun acum urmează să schimbe steriletul , no coment

O dr. foarte buna
De Matei Daniela pe 12 Decembrie 2014

Nu am decat cuvinte de lauda o dr. foarte buna si profesionista. Eu am avut probleme cu sarcina. Cand am ajuns la ea, m-a incurajat, a avut grija de mine si m-a sfatuit ce sa fac si am nascut un baietel sanatos de 3480 kg si acuma are 2 luni de la nastere pe 13 12.2014.

Ii multumesc pentru ca stie ce sa faca. Mai rar gasesti asa medici. In ziua de azi asa bine pregatiti.

Dr. Margaritescu Mihaela Gabriela
De Dana pe 09 Martie 2014

Totul a fost pe fuga. Am ajuns la control si am nascut prin cezariana. Nu stiam ca la spitalul 2 CFR se practica doar cezariene. Dupa operatie, doctorita a pleca (era vineri) si s-a mai intors luni. Eu am avut noroc pentru ca eram la a doua nastere (prima fusese naturala) si am stiut ce sa fac cu copilul si sa suport durerea (nu am primit niciun analgezic cu toate ca noi le cumparasem), dar tinerelor mamici le urez bafta si mult noroc.

Contact Dr. Margaritescu Mihaela Gabriela

Adresa

Bd. Marasti, 63, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.spitalulcliniccf2.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.