• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Mardare Claudia
3 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Mardare Claudia

Dr. Mardare Claudia, medic specialist obstetrica - ginecologie, locatii: Policlinica Sanador Decebal, Policlinica Sanador Victoriei, Spital Sanador.

Dr. Mardare Claudia, medic specialist obstetrica - ginecologie, locatii: Policlinica Sanador Decebal, Policlinica Sanador Victoriei, Spital Sanador.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Policlinica Sanador Decebal, Policlinica Sanador Victoriei, Spital Sanador

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 021.9699

Opinii utilizatori

Super
De Andreea pe 17 Aprilie 2018

Monitorizare sarcina, nastere si extra super - nota 10

Super
De Andreea pe 17 Aprilie 2018

Monitorizare sarcina, nastere si extra super

consultatiile cu Doamna Doctor Mardare Claudia
De Anonim pe 18 Ianuarie 2018

Pt cei care se duc la doamna doctor Mardare, o sa va spun pe scurt un fapt real: eu am trimis-o pe mama mea la dansa cu o problema la doi sani, unul este suspect de cancer la san iar celalalt are o infectie. Doamna doctor a fost fff superficiala, grabita. La primul consult a tinut-o pe holurile clinicii Sanador ca sa -i interpreteze analizele, iar la al doilea consult nici macar nu a intrebat-o ce se intampla cu celelalt san, daca i-a priit tratamentul etc. Nu mai stia cum sa scape de mama desi va dati seama cate emotii avea si frica in acel moment. Plus ca nici macar nu i-a palpat sanul ca sa vada unde se alfa si cat de mare, doar la mamografii a aruncat un ochi

Contact Dr. Mardare Claudia

Adresa

Sevastopol, 9, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.9699
Site www.sanador.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.