• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Mantoiu Oana Roxana
15 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
clinica

Dr. Mantoiu Oana Roxana

Dr. Mantoiu Oana Roxana, medic obstetrica - ginecologie, Clinica Anima Delfinului.

Dr. Mantoiu Oana Roxana, medic obstetrica - ginecologie, Clinica Anima Delfinului.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Clinica Anima Delfinului

program clinica 07:30 - 21:00;

021.270.17.00 / 021.9838

Opinii utilizatori

Un doctor excelent!
De Ioana pe 26 Iulie 2014

Recomand cu toata increderea pe doamna doctor, un om exceptional care te face sa te simti in largul tau complet, iti explica calm si pe intelesul oricui tot ceea ce doresti sa stii, poti intreba orice, efectiv cu un zambet si lamuriri calme iti spulbera orice griji ai avea in momentul in care intri in cabinet.

Este doctorul ginecolog pe care l-am cautat multi ani si nu pot decat sa ii multumesc si sa sper sa ramana la fel mereu pentru toate pacientele care au nevoie de dansa. Va multumesc, doamna doctor.

Profesionalism 100%
De Diana Pogor pe 23 Iulie 2014

Profesionalism, rabdare si interes crescut fata de pacient. Felicitari!

Medic deosebit
De Valentina pe 30 Mai 2014

Doamna doctor este un om deosebit inainte de a fi un medic foarte bun, dedicat meseriei sale. Atunci cand pasesti in cabinetul dansei, te intampina cu un zambet deschis, iti confera incredere si senzatia ca stai de vorba cu un prieten.

Un medic calm, rabdator, profesionist cum nu credeam ca mai exista! Felicitari, doamna doctor!

dedicata unui scop nobil - copiii
De Maria pe 25 Iulie 2013

Buna ziua,

As vrea sa spun doar atat despre dna doctor: sper sa nu-si piarda niciodata entuziasmul si interesul in a ajuta oamenii.

Este primul doctor (dintre toti specialistii in domeniu) care mi-a explicat pas cu pas (chiar si schematic) tot ceea ce inseamna probleme de infertilitate, cauze, analize, tratamente.

Scopul dansei este de a obtine rezultate maxime cu cat mai putine tratamente si suferinte.

Va multumesc.

Exemplu de profesionalism
De Ionela pe 21 Iulie 2013

Buna ziua,

Am avut recent o poblema specifica activitatii ce o desfasoara doamna doctor pe care a gestionat-o cu profesionalism, seriozitate, multa rabdare recomandandu-mi, totodata, si pasii de intreprins mai departe pentru a-mi rezolva problema definitiv.

Vreau sa multumesc din nou doamnei doctor pentru devotamentul/implicarea in meseria pe care o practica si caldura pe care mi-a dovedit-o, mai ales ca fost prima data cand m-am confruntat cu o astfel de problema.

Sper ca mesajul meu sa ajunga acolo unde trebuie, o recomand cu incredere tuturor mamelor, doamnelor si domnisoarelor care se confrunta cu probleme de sanatate de profil, va va ajuta neconditionat!

Profesionalismul, doza de umanitate, amabilitatea si disponibilitatea doamnei doctor mi-au amintit de juramantul lui Hippocrate si nu de "codul tacit al buzunarului halatului alb".

Va multumesc si mult succes in continuare!

Contact Dr. Mantoiu Oana Roxana

Adresa

Soseaua Pantelimon, 245, Bucuresti, Sectorul 2

Telefon 021.270.17.00 / 021.9838
Site www.clinica-anima.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.