• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Maher Karim
52 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Maher Karim

Dr. Maher Karim medic specialist obstetrica - ginecologie.

Dr. Maher Karim medic specialist obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Cabinet de dermatologie si ginecologie Cutismed

consultatii ginecologie: luni si miercuri 13:00 - 20:00

Opinii utilizatori

Cea mai proasta experienta cu un medic ginecolog!
De Ana Maria pe 01 Septembrie 2018

Pe scurt, motivul pentru care am ajuns pe mainile acestui medic:
Insarcinata 34 saptamani, istoric de sarcini pierdute (4 la numar, la 2-5 luni), multipli factori de risc: HTA, col intredeschis etc etc.
Am sunat si am facut programarea la dumnealui, la Regina Maria, pt ca am vazut ca e specializat in mirfologie fetala, medic primar, experienta etc.

Am confirmat de 3 ori (in call-center, cand am fost sunata din clinica, cu rugamintea sa vin cu 2 ore mai devreme si la receptie) programarea: Ecografie de morfologie fetala trimestrul 3 2D.

Am fost primita in cabinet, fara sa se discute cu mine, mi s-a spus sa ma intind pe pat si mi s-a efectuat o alta procedura decat solicitasem. Mi s-a parut timpul mult prea scurt si medicul prea grabit, apoi am vazut pe raportul medical “Ecografie sarcina trimestrul 2-3”, cand eu solicitasem “Ecografie de morfologie fetala trimestrul 3 2D”. Masuratorile au fost efectuate prost, cf raportului, copilul avea 32 de saptamani si 1.900g, ceea ce mi s-a parut ciudat, pentru o sarcina care a evoluat bine si a fost monitorizata aproape saptamanal. Conform ecografiei, copilul meu se micsorase?!
Cand am discutat cu asistenta, aceasta a tipat la mine ca asta e ecografia care se efectueaza la varsta asta a sarcinii. Prin urmare, aici, medicii iti ofera serviciile pe care le doresc ei, nu ce soliciti. I-am spus sa se uite pe site-ul Regina Maria si va vedea ca ecografia de morfologie fetala trimestrul 3 se realizeaza intre 32 si 34 de saptamani, eu avand 34 in momentul procedurii. Imi pusesera la dispozitie chiar si CD cu ecografia, pentru care mai aveau nerusinarea sa imi ceara inca 40 de lei, dar l-am refuzat.

Am asteptat aproximativ 30 de minute la receptie, in total, pentru a lamuri aceasta situatie si, cand parea ca situatia se va rezolva, am fost instiintata ca voi primi bonul pe email, pentru ca receptionera nu ni-l poate oferi atunci.

Am refacut ecografia ziua urmatoare, la un alt medic si dimensiunile corespundeau pentru 34 de saptamani si avea 2.400 g. Stiu ca greutatea este estimata si pot exista erori de masurare, dar asta nu e eroare. E bataie de joc.

Eu consider ca am pierdut timp si bani si cu siguranta nu voi mai reveni in clinicile Regina Maria. Am plecat cu un gust cel putin amar si cu certitudinea nu ca voi recomanda cunostintelor sa foloseasca serviciile voastre, ci sa fuga de clinicile Regina Maria si de dl dr Karim Maher!

O stea este mult prea mult, pentru serviciile oferite. Nu stiu cum e in alt context, dar nici nu as vrea sa aflu!

Dr.Karim
De Nichita Larisa pe 05 Noiembrie 2017

Fetele care ati nascut cu dr.Karim Maher,la ce spital ati nascut si ce metodă.As dori sa aflu mai multe deoarece nu as dori sa nasc in Slobozia.In prezent merg la dr.Karim la Philos dar sunt la inceput 8 sapt.

Dr. Maher Karim
De Liliana pe 01 Septembrie 2017

Multumiri din suflet D-lui Doctor .Un bun profesionist si un om de exceptie. Am fost operata de dansu la IOB in luna august 2017 .Daca aveiti probleme de sanatate va recomand sa-i cereti parerea cu increderea ca va va da cel mai bun sfat.Multumiri si personalului de la IOB niste profesionisti.

Nota 20
De Andreea pe 31 August 2017

Merita 5 stele. Sau mai multe. Nu inteleg de ce unele persoane care nici nu cunosc acest medic dau mai putine. Trebuie sa il cunoasteti ca sa va puteti da cu parerea, este un om si un medic de exceptie. Sunt pacienta dansului din 2013 cu diferite probleme, inclusiv o sarcina pierduta, am si nascut cu dansul si am numai cuvinte de lauda. Mai rar asemenea oameni in Romania!

Dr. Maher Karim
De Roxana pe 11 Mai 2016

Sunt pacienta Dr. Karim si va spun sincer ca este cel mai bun medic si in 2016. Nu am avut probleme foarte grave, din fericire, insa, desi am doar 20 de ani,am fost luata in serios si tratata cu respect si profesionalism.Acum merg regulat la dumnealui pentru analize si monitorizarea situatiei. Sanatate multa!

Dr .Maher Karim
De Ana pe 06 Decembrie 2015

Este un medic super bun pe mine m-a ajutat foarte mult mi -a luat ceva timp pana sa dau de dansul dar mă bucur ca l-am cunoscut , pe lângă faptul ca Îți explica pe limba ta ceea ce ai îmi place ca dansul este tot timpul activ mă refer ca învață tot timpul despre meseria Dansului ;) eu merg la cutis med clinica lui privata ....deci fără dar și poate este cel mai bun doctor pe care l am întâlnit atât în străinătate cât și în România ...Va pup fetelor

Dr.Karim
De Iulia pe 30 Septembrie 2014

Buna ziua, nu il cunosc pe aces doctor dar ia fost recomandat soacrei mele care are probleme de sanatate si medicul din Pitesti care ia descoperit problema a trimis-o la acest medic la IOB. Nu stim ce sa facem deoarece ste vorba de cancer si suntem foarte speriatai, am citit numai de bine despre dumnealui, dar tot nu suntem convinsi, martea viitoare ne intalnim cu el si sper sa fie bine.

Nastere
De Veronica pe 02 Martie 2014

Buna Diana, ce ai facut pana la urma, unde ai nascut si cat te-a costat?

Dr. Maher Karim
De Stanciu cristina pe 14 Februarie 2014

Fetelor, vreau sa va intreb daca dr. Maher Karim se ocupa si de probleme de infertilitate? Eu nu am mai ramas insarcinata si vroiam sa stiu daca ma poate ajuta. Multumesc.

Pret nastere
De Veronica pe 20 Ianuarie 2014

Buna Diana. Vreau sa te intreb daca ai nascut la Polizu cu dr. Maher Karim si cat te-a costat?Ai nascut normal sau prin cezariana? Si eu sunt tot din Slobozia,am aflat ca sunt insarcinata si nu m-am hotarat inca la ce medic sa ma duc in timpul sarcinii,pentru ca vreau un medic cu care sa pot naste prin cezariana la Bucuresti. Vreau sa nasc prin cezariana pentru ca in 2012 am fost insarcinata si m-am internat la Slobozia la 41 saptamani, si nu mi-au facut cezariana, m-au lasat sa nasc normal numai ca copilasul meu s-a asfixiat cu cateva ore inaintea nasterii pentru ca de cand m-am internat nimeni nu a mai venit sa ma consulte, nu mai vreau sa aud de spitalul din Slobozia. Astept raspuns de la tine.

Contact Dr. Maher Karim

Adresa

Soseaua Mihai Bravu, 444, Bucuresti, Sectorul 3

Reper Bloc V10, scara 3, apartament 66, interfon 66, sector 3
Site www.cutismed.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.