• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Madroane Horia
5 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Madroane Horia

Dr. Madroane Horia medic ginecolog, Cabinet Medical Individual Dr. Madroane Horia.

Dr. Madroane Horia medic ginecolog, Cabinet Medical Individual Dr. Madroane Horia.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie.

Cabinet Medical Individual Dr. Madroane Horia

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0253.243.900

Opinii utilizatori

Ciao
De Mariana pe 23 Iulie 2015

Este un doctor deosebit unicul care ma ajutat intr-o problemă foarte grea si delicată este cel mai bun doctor din Tg-Jiu.

Dr. Madroane Horia
De Danapopescuu pe 22 Iunie 2015

Este un om deosebit. Ii place ceea ce face si chiar isi da interesul. Datorita dansului am acum 2 bebelasi gemeni minunati, fetita si baiat, obtinuti prin fiv. Asta dupa ce foarte multi medici mi-au spus ca nu pot avea copii. Il recomand tuturor cu toata increderea. Este un medic foarte bun.

DR.MADROANE HORIA
De GIORGI DANIELA pe 24 Aprilie 2015

Doctor jainic ,caracter de doi bani,temperament coleric,intr-un cuvant incercati sa-l evitati !!!!!!

Dr. Madroane Horia
De Pufu mihaela pe 16 Ianuarie 2011

Eu cu el am nascut dupa 12 ore de chin si jale din cauza ca asistentra care era de garda noaptea nu ma bagat in seama si nici nu la anuntat sa vina la mine.

Contact Dr. Madroane Horia

Adresa

14 Octombrie, 94, Gorj, Targu-Jiu

Telefon 0740.095.220
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.