• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Lupu Georgeta
11 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Lupu Georgeta

Dr. Lupu Georgeta medic primar obstetrica ginecologie, Spitalul Judetean de Urgenta Buzau.

Dr. Lupu Georgeta medic primar obstetrica ginecologie, Spitalul Judetean de Urgenta Buzau.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie II

Spitalul Judetean de Urgenta Buzau

Opinii utilizatori

Buna ziua,
De Cristina pe 14 Martie 2017

Doamna doctor este o super doctorita atat timp cat mergi la cabinetul dansei personal.Am mers la dansa la recomandarea cuiva.inca nu eram insarcinata dar doream sa gasesc un doctor bun pana la sarcina.
Prima consultatie a fost foarte ok pentru ca ma fost la cabinetul dansei.Am ramas cu o impresie foarte buna despre dansa.
2 luni mai tarziu am ramas gravida si am mers la dansa, dar nu la cabinetul personal ci la maternitate.
S-a purtat oribil, nici nu s-a uitat la mine, asa zisa consultatie a durat 2 min si nici nu au interesat-o analize facute deja.
Concluzie:daca vreti sa fie o doctorita buna trebuie sa ii intre bani direct in buzunar .

Buna ziua
De Apostol Adina Cristina pe 23 Iulie 2016

Buna ziua Doamna doctor as vrea sa va intreb daca acum un an mia fost descoperit un chist ovarian si acum sunt gravida sarcia mea va fii cu probleme sau coplul meu va iesi cu probleme astept un raspuns va multumesc

O a doua mamica a fetitei mele
De Camelia pe 04 Noiembrie 2014

Pot spune ca este singurul om de pe pamant care m-a facut sa am incredere ca totul va fi bine. Cat despre ""consilierea pacientului", poti pune cate intrebari vrei, ti se va raspunde la toate. Poti fi cat de speriata vrei, te va linisti. Poti fi un "parlamentar" sau un om de rand, nu face nicio diferenta. Descrierea mea? Un suflet minunat, un caracter puternic, mult profesionalism in ceea ce face.

O mare doamna!
De Castravete Daniela pe 23 Aprilie 2013

Datorita dansei am un baietel de 4 anisori . La primul control dupa nastere i-am spus doamnei doctor ca este si dansa mamica puiului meu, ca si mine. Am avut o sarcina cu probleme, doua reprize de sangerari urate, am stat internata de cateva ori, iar doamna doctor a fost singura mea speranta ca imi voi vedea cu bine bebelusul. Tot timpul a fost atenta si blanda, a stat de vorba cu mine ori de cate ori am avut vreo problema, a venit la maternitate in 5 minute la ora 1 noaptea atunci cand mi s-a rupt apa si doar cand am vazut-o intrand pe usa cabinetului de la urgente am simtit ca va fi bine.

Dupa nastere a fost foarte atenta si venea tot timpul sa vada cum ma simt. Este un mare om si un doctor minunat, care intr-adevar merita tot respectul nostru. Va multumim inca o data noi pentru ca suntem o familie implinita: Razvanel, Ionel si Daniela Castravete. La multi ani si tot binele din lume, pentru ca astazi e ziua dumneavoatra!

Momente de Neuitat
De LEUAICA pe 21 Octombrie 2012

Nu stiu cum sa incep, ca am niste emotii ingrozitoare, am sa trec peste si am sa va spun pe scurt o mica poveste. Eram gravida in 6 saptamani si impinsa de la spate de prieteni si mai ales sot, am luat legatura cu doamna doctor si parca ar fi azi i-am spus: credeti ca am sanse? Dupa 3 sarcini mari pierdute, imi pierdusem si gramul de speranta existent. Am renuntat la serviciu de la doua luni si jumatate cu repaus total si cu multa obstacole si un serclaj am ajuns la 7 luni unde din acea secunda pana la 9 luni nu am mai plecat acasa si am stat internata zi de zi asa ca am crescut burtica in spital alaturi de toti cei de acolo si mai ales alaturi de doamna dr. care fie de garda sau nu ma vizita continu deja ma stiau toti acolo pentru internarile saptamanale pe care le-am avut. Cand a venit ziua cea mare eram euforica si nu mai conta ca mai fac inca o cezariana, am intrat in sala de operatie cu zambetul pe buze si i-am spus doamnei dr. va iubesc din tot sufletul meu, dupa care am picat in anestezie. Intradevar am iesit din sala si la 30 de minute m-am trezit si mi-am vazut puiul de om. Cand am plecat acasa parca as fi vrut sa mai stau pentrecandu-mi 6 din cele 9 acolo nu voi uita emotia cu care intram si fericirea cu care ieseam cat despre doamna dr. tot respectul meu. Va pup si va iubim toti 3, Daria Maria, Daniela, Gabriel.

Doctor de milioane!
De Ileana pe 20 Mai 2012

Nu da vina pe alti pentru greselile tale. Doamna doctor e om, un om cu multa rabdare, omenie si profesionalism. In fata lui Dumnezeu toti avem pacate, ganditi-va daca nu a fost pedeapsa data de Dumnezeu pentru dumneavoastra, iar doamna doctor trage faptele neavand nici dansa vreo explicatie. Eu personal ii port tot respectul, ii doresc tot binele din lume si multa sanatate!

Dr. Lupu Georgeta
De CIRLOMANEANU ANDREEA pe 19 Februarie 2012

Sa va fie rusine celor care calomniati un om deosebit cum este d-na doctor. Am o sarcina tratata cu dansa, un om exceptional, un profesionisi desavarsit, cu o calmitate iesita din comun si daca a realizat ceva e din munca dansei cinste ei. De ce nu ati facut ce a facut dansa? Felicitari pentru ceea ce faceti. Nu mi-ar ajunge o zi sa descriu acest om deosebit!

Excelent doctor
De Afrodita pe 23 Ianuarie 2012

Eu am doua sarcini tratate cu d-na dr., (un profesionist desavarsit) doua cezariene perfecte si doi copii minunati adusi pe lume de o d-na dr minunata.

Dr. Lupu Georgeta
De DANA pe 04 Mai 2011

Intrebati-o cu ce bani si-a luat masina de teren si-a facut casa in Mizil si multe altele? Poate din amaratul salariu de medic. Eu cel putin dadeam cate un milion la fiecare consultatie, fara sa faca nimic altceva decat sa-si bage mainile in tine si sa zica ca e o ok. Nici pana in ziua de astazi n-a fost in stare sa-mi explice ce mi-a facut pe masa de operatie si cum mi-a omorat copilasul.astept si ma rog la Dumnezeu pentru dreptate pentru ca stiu ca se va face. De-abia acum am vazut ce inseamna un consult adevarat cand am fost la Bucuresti, iar doctorul statea cu fiecare pacienta cel putin un sfert de ora si nu baga mai multe o data ca pe niste oi. Pentru mine este cea mai incompetenta doctorita si un om de nici doua parale. Daca nu-i dadeai bani, nici nu te baga in seama.Ii dau o stea pentru ca nu se poate bifa 0 si vreau sa auda si alte femei sa nu pateasca ce am patit eu.

Dr. Lupu Georgeta
De Elena pe 02 Mai 2011

Un medic nota 10, pot sa te contrazic"anonim" nu e ciubucara asa cum spui, chiar e printre singurii medici din maternitatea bz care nu cere spaga. Eu am fost pacienta dansei si am fost foarte multumita, vorbeste frumos e calma, si eu am avut o sarcina cu probleme, dar datorita sfaturilor dansei si ajutorului pe care mi la acordat am o fetita frumoasa de un an si jumatate. Mii de multumiri doamnei doctor!

Contact Dr. Lupu Georgeta

Adresa

Stadionului, 7, Buzau, Buzau

Site www.spitalulbuzau.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.