• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Lupu Gabriela
10 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Lupu Gabriela

Dr. Lupu Gabriela, medic specialist Obstetrica Ginecologie, Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Dr. I. A. Sbarcea.

Dr. Lupu Gabriela, medic specialist Obstetrica Ginecologie, Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Dr. I. A. Sbarcea.

Obstetrica Ginecologie

Obstetrica Ginecologie

Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Dr. I. A. Sbarcea

Opinii utilizatori

Dr Lupu Gabriela
De Oana pe 01 Noiembrie 2017

Groaznica, neimplicata, se comporta urat. Nu o recomand nici dusmanilor! Am avut probleme si eu si copilul dupa nastere din cauza ei!

FIV
De Ancapo pe 26 Octombrie 2013

Este un medic si un om nemaipomenit, pentru mine personal a fost un inger care mi-a redat speranta si increderea, faptul ca iti spune de la inceput clar ce cum si cat este un lucru foarte bun, sti la ce sa te astepti. O recomand cu toata increderea, de fiecare data cand merg la dansa imi inspira incredere si sunt sigura ca vom fi bine, eu si bebelusul meu de 24 saptamani, pe care il asteptam datorita dansei.

Dr, Lupu Gabriea
De Elena pe 27 Februarie 2013

Cu toata increderea as recomanda-o, nu stiu cum este cu altii, dar cu mine a fost o adevarata profesionalista! Desi mi-a zis in fata ca este cam "scumpa" si este alegera mea daca merg la dansa sau nu, am mers in toata sarcina cu dumneaei, am ajuns la maternitate la ora 22.00 si a venit de acasa moarta coapta si racita sa fie alaturi de mine. Am nascut normal dupa 45 de minute de travaliu ( da, am fost o fericita), a fost acolo cu mine si m-a incurajat mereu! O recomand!

Dr. Lupu Gabriela
De Andras iulia pe 09 Septembrie 2012

O recomand cu toata increderea. Este o femeie deosebita si mai ales profesionista.

Dr Lupu Gabriela
De Ramona pe 14 Ianuarie 2012

Este o profesionista si isi da interesul in ceea ce face.Sunt pacienta ei de 5 ani, am nascut prima oara cu dansa si am avut probleme in sarcina, dar le-am depasit cu brio problemele si am nascut un baietel sanatos aproape de termen, iar acum sunt insarcinata in 33 de saptamani si merg tot la dansa si sunt foarte multumita. O recomand cu toata increderea.

Dr. Lupu Gabriela
De Camy pe 07 Februarie 2011

Nu-si da interesul in cazul unei sarcini. Am avut probleme cu sarcina si am mers la ea .In loc sa ma asculte mi-a zis ca n-are timp de mine ca o sa imi faca ecograf maine si am pierdut sarcina la 23 saptamani. Nu o recomand nimanui.

Dr. Lupu Gabriela
De Laura pe 25 Ianuarie 2011

Am devenit pacienta Doamnei Dr. Lupu deoarece in primul rand sunt pudica si m-a ajutat sa ma simt in largul meu plus ca este o adevarata profesionista. Sunt pacienta ei de 2 ani si sunt extrem de multumita.

Dr. Lupu Gabriela
De Zaharia Mirabela pe 29 Mai 2010

Sunt pacienta Doamnei dr. Lupu de 4 ani, acum 2 luni jumatate am nascut cu dansa, am avut o sarcina cu probleme, dar cu profesionalism doamna doctor a reusit sa putem tine sarcina cat mai aproape de termen. Am nascut prin cezariana o fetita minunata, de doar 2200 gr, dar a recuperat. O recomand din toata inima pentru orice problema ginecologica pentru ca D-na Dr. Lupu sigur o va rezolva. Pe aceasta cale ii multumesc pentru toata atentia acordata in acesti 4 ani.

Dr. Lupu Gabriela
De Maky pe 18 Mai 2010

Este medic specialist, este un bun profesionist, trateaza deopotriva cu acelasi interes orice fel de afectiune. Pentru cei interesati, o pot gasi si in alta parte decat la maternitate, la clinica Vivamed, pe Matei Basarab nr.33. Pentru probleme de infertilitate apelati cu toata increderea,este foarte buna, adica are rezultate reale.

FIV
De Cleo pe 17 Mai 2010

Incercati cu toata increderea! E super si e o profesionista!

Contact Dr. Lupu Gabriela

Adresa

Gheorghe Baritiu, 36, Brasov, Brasov

Site www.maternitatea.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.