• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Lupan Cristina
9 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Lupan Cristina

Dr. Lupan Cristina medic specialist obstetrica - ginecologie, Gynia spital privat de obstetrica si ginecologie.

Dr. Lupan Cristina medic specialist obstetrica - ginecologie, Gynia spital privat de obstetrica si ginecologie.

obstetrica - ginecologie

ambulator obstetrica - ginecologie

Gynia spital privat de obstetrica si ginecologie

luni: 08:00 - 10:00;
miercuri: 12:00 - 16:00;
joi: 17:00 - 20:00;
vineri: 12:00 - 15:00;
sambata: 12:00 - 15:00;

Opinii utilizatori

Un medic care merita!
De Narcisa pe 25 Februarie 2018

O doamna doctor foarte amabila, care stie sa se comporte cu pacientul astfel incat sa nu fie jenat sau crispat, dar in acelasi timp foarte profesionista. Recomand!

Medic complet
De Amelia si Rafael pe 01 Ianuarie 2018

Doamna Dr. Lupan mi-a adus pe lume ambii copii. Mi-a urmarit sarcinile cu atentie, grija si competenta. Este nu doar un profesionalistbun, ci si o persoana calda si fina, precum si un medic dedicat, caruia ii raman recunoscatoare!

Recomand!
De Victoria pe 16 Iulie 2017

Acum 3 ani, am avut o sarcina dificila, o sarcina la care 9 medici mi-au recomadat sa renunt, dar din fericire am ajuns la doamna dr. Lupan care cu profesionalism, rapdare, perseverenta, a urmarit sarcina, am nascut -- fiind un moment incredibil de fericit-- . Azi am un copil minunat! Multumesc doamnei doctor! O vom pretui toata viata!

Fertila
De Silvia pe 08 Iunie 2017

Bună ziua am și eu o întrebare luna trecut pe 28 am făcut un test de ovulatie. și a ești pozitiv i-ar în ziua aceea am făcut (sex) i-ar azi am făcut un test de sarcină și a ești negativ credeți că m-ai am vreo șansă să rămână însărcinată? I-ar de luna trecuta mă tot doare sâni și urinez foarte des..

Dr. Cristina Lupan, un medic extraordinar
De Irina pe 15 Mai 2017

Ma bucur mult ca am avut aceasta sansa de a cunoaste pe Dn Dr. Cristina Lupan. Cu atentie si rabdare m-a observat pe parcursul sarcinii. De asemenea, de fiecare data ii admiram profesionalismul. Este un medic competent cu o inima mare!

un doctor de exceptie , recomand
De Rosu adriana pe 18 Ianuarie 2017

Pe parcursul sarcinii am fost atent observata de doamna doctor Lupan cu multa atentie si rabdare.

Dr. Lupan Cristina
De Iulia pe 09 Septembrie 2014

Un medic extraordinar de preocupat de starea pacientilor sai. Eu o recomand cu caldura.

Un medic extraordinar
De Oana P pe 06 Iunie 2014

Am fost de-a lungul timpului la mai multi medici dar pana la dansa nu am gasit pe nimeni asa interesat de pacient, sa aiba asa rabdare, sa iti explice tot fara sa mai ai nelamuriri, o recomand cu caldura!

Doctor de nota 11
De Monica Cismaru pe 30 Mai 2012

De trei ani de cand merg pe la doctori, avand infertilitate inexplicabila de cuplu, am intalnit multi doctori, unii foarte buni profesional, dar cu care nu puteai comunica deloc. Dna dr. Lupan a fost o experienta exprem de agreabila, atat ca prezenta, cat si ca modalitate de abordare. Mai mult, interesul manifestat pentru cazul meu, in conditiile in care eram pentru prima data la ea, m-a socat, la modul placut. M-a sunat de pe telefon sau sa-mi explice tratamentul pe care mi l-a prescris, dupa care a revenit cu un alt telefon pentru a fi convinsa ca am inteles ce a vrut sa-mi prescrie si de ce anume mi-a dat respectivul tratamant. Sincer, desi situatia nu era prea roza, toata ziua am avut un zambet pe fata datorita ei. Mi-am spus ca mai am o sansa cu astfel de doctori, O recomand din toata inima.

Contact Dr. Lupan Cristina

Adresa

General Traian Mosoiu, 60, Cluj, Cluj Napoca

Site www.gynia.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.