• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Leru Dan
11 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Leru Dan

Dr. Leru Dan medic primar obstretica - ginecologie, cursuri laserterapie, cursuri de specializare in laser terapie
tratamentul menopauzei, cursuri de specializare in tratamentul menopauzei, oncologie ginecologica, cursuri de specializare in oncologie ginecologica, tratamentul sterilitatii, cursuri de specializare tratamentul sterilitatii.

Dr. Leru Dan medic primar obstretica - ginecologie, cursuri laserterapie, cursuri de specializare in laser terapie
tratamentul menopauzei, cursuri de specializare in tratamentul menopauzei, oncologie ginecologica, cursuri de specializare in oncologie ginecologica, tratamentul sterilitatii, cursuri de specializare tratamentul sterilitatii.

obstretica - ginecologie

obstretica - ginecologie

Centrul Medical Romclinic

program clinica:
luni - vineri 08:00 - 19:00;
sambata 09:00 - 12:00

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoerele numere de telefon: 021.210.40.40 / 021.210.28.45

Opinii utilizatori

Intrebare
De Karmen pe 04 Martie 2019

Buna ziua
Stie cineva unde il pot gasi pe domnul dr.Leru Dan? Exclus clinica din str.Ardeleni ptr ca este inchisa si de asemeni nici la cea din Calea 13 Septembrie nu mai raspunde nimeni. Va multumesc!

Pret laser Terapie
De Miri pe 29 Octombrie 2014

Buna Alice,

Pretul pentru o sedinta de laser terapie e 50 lei, iar pentru numarul de sedinte iti spune la primul consult.

Bafta!

Intrebare
De Alice pe 28 Octombrie 2014

Buna,

Stie cineva care ar fi pretul pentru o laser terapie? Si cam cate sedinte se fac?

Doctor Leru
De Daniela pe 22 Octombrie 2014

Vi-l recomand pe dr Leru Dan de la Romclinic ( acolo sunt cei mai buni doctori si acum au si cateva oferte, asa ca profitati fetelor de oferta! ). Doctorul are recomandari foarte bune si este foarte clar in explicatii.

Recomand
De Cornelia Mina pe 16 Octombrie 2014

Si eu am fost la dr Leru pentru laser terapie - pentru anexita. Dupa un consult mi-a recomandat o serie de sedinte de terapie. Sunt inca in tratament momentan, dar ma simt mult mai ok. Il recomand cu caldura.

Dr Leru - Recomand
De Nina Janssens pe 03 Septembrie 2014

In urma cu 2 ani si jumatate am fost la un consult ginecologic deoarece nu mai aveam menstruatie, eram nervoasa mai tot timpul, migrene. Rezultatul consultatiei ca am intrat la menopauza (la 50 ani, mi s-a spus ca este bine) insa tratamentele pentru ameliorarea starilor nu prea au fost eficiente. Pentru ca nu mai stiam ce sa fac am intrebat si eu in stanga in dreapta si o colega mi-a recomandat o clinica medicala (la centrul Romclinic).

Acolo am fost programata la dr. Leru, care dupa cateva analize mi-a recomandat niste medicamente de substitutie hormonala - un gel (cu estrogen) pe care il utilizez in fiecare zi si mi-a recomandat o protectie pentru uter.

De doi ani de cand urmez tratamentul am scapat de migrene si de starea de nervozitate, ma simt ca inainte de menopauza. Va multumesc.

Dr. Leru Dan
De Irina Marin pe 14 Mai 2013

Pe dr. Dan Leru il mai puteti gasi si la clinica din 13 Septembrie, zona Monitorul Oficial (contact 021.410.04.35)

Dr. Leru Dan
De Ionescu Mina pe 14 Mai 2013

Foloseam anticonceptionale orale de 3 ani si am luat in greutate. Pentru ca am vrut sa fiu si protejata, insa sa-mi pastrez totusi si silueta am cautat un medic ginecolog sa ma sfatuiasca. Dupa mai multe incercari esuate am ajuns la Romclinic la dr. Leru. Acesta mi-a explicat care ar fi solutia sa scap de kilogramele in plus care vin odata cu anticonceptionalele orale, metoda fiind folosirea ringului vaginal. Prin intermediul acestui forum tin sa-i multumesc dr. Leru pentru rabdarea acordata si solutia care ma avantajeaza.

Anticonceptionale
De Vesilescu Anca pe 27 Aprilie 2012

Daca vreti sa va scimbati anticonceptionalul sau sa incepeti sa luati puteti merge la Dr. Leru Dan (Acum il gasiti la Romclinic). Nu mi le-a dat dupa ureche (cum mai fac alti medici), mi-a recomandat o serie de analize de hormoni dupa care am primit ce anticonceptional mi se potriveste.

Dr. Leru Dan
De Cornelia pe 15 Iulie 2011

Dr. Leru Dan este un profesionist desavarsit, corect, iti explica pe intelesul tau problema pentru care ai solicitat consultul, manifesta interes in rezolvarea cazului. Il recomand cu multa respensabilitate. Felicitari domnule doctor!

Contact Dr. Leru Dan

Adresa

Ardeleni, 3, Bucuresti, Afumati

Reper Zona Mosilor
Telefon 021.210.40.40 / 021.210.28.45
Site www.romclinic.ro
Email office@romclinic.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.