• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Lemnete Gabriel
33 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Lemnete Gabriel

Dr. Lemnete Gabriel medic primar obstetrica ginecologie.

Dr. Lemnete Gabriel medic primar obstetrica ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

maternitatea Polizu

Opinii utilizatori

Dr.Lemnete Gabriel
De Catalina Toma pe 09 Ianuarie 2018

Doctorul Lemnete Gabriel este un medic incompetent, care nu stie sa faca fata decat unor nasteri usoare, normale, fata complicatii. Am nascut cu acest doctor acum multi ani, la Polizu si datorita unei nasteri provocate inainte de termen - 35 saptamani si a refuzului de a face cezariana, desi nu aveam dilatatie, copilul a suferit o hipoxie grava la nastere, atac cerebral, a ramas toata viata cu tetrapareza spastica. Toti doctorii din Polizu au recunoscut ca a fost o eroare umana, un caz grav de malpraxis. Evident ca dnul doctor Lemnete a scapat "basma curata" in urma anchetei desfasurate de catre Colegiul Medicilor si Parchet.
Scriu aceste randuri, la atata timp dupa acest eveniment, intrucat am auzit si de alte cazuri grave in legatura cu acest medic iar daca nu vom spune adevarul, vor avea de suferit si alte persoane care vor face greseala de a consulta sau de a naste cu acest doctor.

Dr Gabriel Lemnete
De Ema pe 21 Februarie 2017

Domnul doctor joaca in prima liga a celor mai buni medici, distantandu-se cu multe puncte de asa numitii medici renumiti(cu ghilimelele de rigoare).

un om minunat!
De Andreea pe 09 Noiembrie 2016

Sunt pacienta domnului doctor de 2 ani. Ne am chinuit 4 ani pentru un bebe si pana la dl doctor am fost la 7 doctori, care nu ne au dat nici o sansa de a reusi pe cale naturala. Dansul a fost singurul care ne a spus ca vom reusi natural. M am operat cu dansul de un chist si desfundare de trompe, iar recuperarea a fost imediata. Cu schema de tratament data, ne am rezolvat problemele, iar acum sunt insarcinata in 13 saptamani. Este un om minunat cu care poti vorbi deschis despre orice si o persoana foarte calda. Oricand am avut nevoie, dansul a fost disponibil. O sa ii fim mereu recunoscatori pentru tot ajutorul oferit!

Un doctor exceptional, un OM minunat
De Ionescu Daniela pe 24 Octombrie 2016

Am 46 ani, sunt din Bucuresti si il cunosc pe dr Lemnete de 18ani. Am mers la dansul atat eu cat si mama mea, iar acum merg impreuna cu fiica mea. Nu polemizez cu nimeni dar noua ne recolteaza analize la 6 luni si Papa Nicolau anual obligatoriu. Au nascut cu el 4 prietene si nici una nu a avut probleme(fiecare cate 2 nasteri). Un doctor disponibil la orice ora si fara fite pt ca este "deranjat". Profesionalism, sfaturi bune si o vorba buna oricand. Merita tot respectul meu si al familiei mele. Sa va tina bunul Dumnezeu sanatos!

De o superficialitate grava
De Mihaela pe 12 Octombrie 2016

A fost medicul meu mai multi ani. Nu este capabil sa detecteze decat afectiuni extraordinar de simple si asta doar daca insista pacienta. In rest, e dezastru. Eu am avut sangerari in afara ciclului timp de aproape un an -- de exemplu -- si pur si simplu mi-a spus ca e normal (sa sangerezi toata luna nu este normal, in caz ca se intreaba cineva). Am fost intr-un final la alt doctor care nu sufera de indiferenta monstruoasa a lui Lemnete si am rezolvat.

Cel mai bun medic
De Andreea Fasie pe 19 Septembrie 2016

Am doi copii minunați unu băiețel de 3 ani si o fetita de 1luna pe amândoi i-am adus pe lume cu autorul domnului doctor prin operatie de cezariana. Va multumesc pentru ca ati fost langa mine si nu ma-ti lăsat la greu cum se intampla cu alți medici

Medic pe care il recomand
De Ana-Maria T pe 17 Ianuarie 2015

Eu am nascut cu dl dr. Lemnete de doua ori, prima data natural, a doua oara, prin cezariana. Nu am avut nici un fel de probleme, nici la prima, nici la a doua nastere, cicatricea de pe burtica este atat de subtire incat abia se mai observa. De fiecare data cand a fost nevoie, dl doctor a fost langa mine cu o vorba buna, cu tratamente la care am raspuns foarte bine. Sunt in continuare pacienta dansului si ii multumesc pentru optimismul si deschiderea cu care priveste problemele. Sa va dea Dumnezeu sanatate, sa aveti grija de noi cat mai mult!

Un medic foarte bun
De Ariadna pe 12 Ianuarie 2015

Sunt pacienta domnului doctor de 14 ani. Am nascut cu dumnealui acum 12 ani, m-am tratat de-a lungul anilor pentru diverse probleme, uneori mai simple, alte ori mai complicate, de fiecare data cu rezultate foarte bune. Un medic caruia nu am ce sa ii reprosez!

10 Apgar
De Tanasa florin pe 27 Decembrie 2014

Cum se poate ca un doctor cu experienta d-voastra sa dea 10, cand stiti foarte bine ca daca este nascut prin cezariana pleaca de la nota 9 in jos?

Dr. Lemnete Gabriel
De Cristina pe 18 Iunie 2014

D-nul Lemnete Gabriel trateaza orice problema cu dezinteres. Dansul este plictisit de meseria pe care o practica. Cu o luna in urma am avut cumplita nesansa sa pierd copilasul. Aveam 35 de saptamani implinite. Nu mi-a monitorizat sarcina cum ar fi trebuit, nu a luat masurile necesare la timp. Nu stie sa faca o ecografie cum ar trebui, foloseste ecograful doar 2 minute si nu este atent la detalii, rezultatul fiind doar poza si atat, fara fisa de observatie,fara absolut nimic.

Nu considera ca sunt necesare analizele, pentru el toate starile de rau pe care le are o gravida sunt normale intr-o sarcina.

Analizele amanuntite le faceam pentru linistea mea, iar rezultatele imi erau interpretate de catre alti medici ginecologi pentru ca el nici macar nu se stresa sa se uite pe ele.

Dupa ce m-a pus sa nasc pe cale naturala copilasul mort, a doua zi vroia sa ma externeze, confirmand ca starea mea fizica este ok. Nu mi-a putut da nici o expicatie concreta pentru ceea ce s-a intamplat.

Ajunsa acasa, nu am avut prescris niciun fel de tratament, iar la 3 saptamani dupa pierderea copilasului am suferit o alta interventie, pentru ca mi-au fost gasite resturi de placenta si fire care nu au fost scoase si s-au inflamat.

Puteam sa fac septicemie sau alte complicatii. A lasat totul in voia sortii. Pe mine m-a nenorocit atat fizic cat si psihic. M-a dezamagit total.

Parerea mea este sa aveti mare grija privind "specialitatea" lui. In orice sarcina pot aparea riscuri si complicatii, insa el trateaza orice problema doar la suprafata.

Contact Dr. Lemnete Gabriel

Adresa

Gheorghe Polizu, 40, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Acces Metrou Gara de Nord iesirea Gh. Polizu si Piata Victoriei
Tramvai: 24, 20
Troleibuz: 65, 79, 86, 97
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.