• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Lazar Tudor
19 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Lazar Tudor

Dr. Lazar Tudor, medic ginecolog, Maternitatea "Cuza-Voda" Iasi.

Dr. Lazar Tudor, medic ginecolog, Maternitatea "Cuza-Voda" Iasi.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Universitar de Obstetrica si Ginecologie "Cuza Voda" Iasi

Opinii utilizatori

Dr.Lazăr Tudor Ioan
De Daniela pe 23 Ianuarie 2017

Domnul dr.Lazăr este un profesionist excepțional și un om minunat. După ce am avut operația de cezariana m-a supravegheat și îngrijit personal pana am plecat acasă cu băiețelul meu. Revin cu drag la cabinet, cu zâmbetul pe buze pentru ca știu ca acolo este un OM de incredere

Dr Lazar Tudor
De Lavinia pe 18 Octombrie 2016

Este un medic bun, competent si glumet. Este alegerea perfecta pentru cezariene. Eu am fost la el toata sarcina si cand sa nasc a intrat in concediu, am fost plasata, si de aici o intreaga serie de neplaceri. Nu vine la nasteri naturale, te lasa de izbeliste. Doua gravidute pe care le stiam eu, tot asa au patit.(in unul din cazuri, iar a intrat in concediu (la doua luni dupa ce fusese in concediu- in cazul meu) si la cealalta pur si simplu nu a venit.

Dr. Lazar Tudor
De Mary pe 12 Aprilie 2013

Am o sarcina de 20 de saptamani si ma simt minunat. Am ales sa merg la acest doctor deoarece mi-a fost recomandat si nu stiu cum sa multumesc persoanei care m-a trimis la d-lui. Este un tip super de treaba si te trateaza foarte bine ca si pacienta. Este un om minunat care are rabdare cu tine glumeste si te face sa te simti in largul tau. Il recomand din toata inima, nu pentru mamici, ci pentru bebelusi! Aveti incredere in el, e un doctor foarte bun si bine pregatit.

Numai de bine
De Galan adriana pe 09 Iulie 2012

Mi-as dori sa am parte si la cea de-a doua nastere cand va fi sa fie de un domn doctor Lazar de care am fost extraordinar de multumita in felul in care a facut sa decurga nasterea si perioada de dupa. Am ajuns la IS (sireteanca fiind de loc) dintr-o problema a "craciunitei" - fetita a fost nascuta in ajunul Craciunului - ivita din a 7-a luna de sarcina si care imi daduse mult stres si griji, dar cu ajutorul lui Doamne-Doamne care a facut si in cazul meu o minune, fetita nu a mai trebuit operata si ne-am intors acasa prea bucuroase! 5 stele mari de apreciere pentru dr. Lazar!

Dr. Lazar Tudor
De Cosmina pe 27 Iunie 2012

Merg la dl. doctor din saptamana 18 de sarcina si m-a acceptat fara nicio problema, desi veneam de la alt medic. Este un medic ok, fara toane si cu multa rabdare. Mie una mi-a placut si il recomand cu toate inima. Cat despre preturile de la cabinet (Medis) pot sa zic ca sunt mari, dar ca peste tot.

Dr Tudor Lazar
De Adriana pe 19 Iunie 2012

Cu dr Lazar am nascut un baietel acum 3 ani si acum sunt din nou insarcinata si ma duc tot la el. Este un doctor foarte bun. Sunt foarte multumita.

Dr. Lazar Tudor
De Ana pe 08 Iunie 2012

Intr-adevar ne batem cu preturile, dar asta e, doar la clinici particulare de renume poti fi tratat corespunzator asteptarilor si direct proportional cu tariful practicat. Eu una ii multumesc domnului doctor ca m-a suportat 9 luni de zile cu ifose si un milion de intrebari, o nastere naturala cu peripetii si ca datorita dumnealui Ariana mea e cu mine! Toata stima si consideratia!

Dr. Lazar Tudor
De Ramona_m pe 02 Aprilie 2012

Eu am fost foarte multumita de serviciile d-lui doctor si sunt convinsa ca am facut cea mai buna alegere atunci cand am mers la dumnealui sa imi monitorizeze sarcina. Am avut sarcina gemelara cu risc si mi s-a rupt apa la 3.30 dimineata. L-am sunat pe dl doctor pe mobil si la ora 4 dimineata a ajuns in spital odata cu mine. Operatia a fost un succes si datorita lui am acum doi baietei frumosi si sanatosi. La doua luni dupa nastere l-am sunat pentru un control si m-a recunoscut si retinut dupa numele mic, asta dovedeste ca se implica in fiecare caz. Intr-adevar, tarifele sunt putin ridicate, dar a meritat fiecare banut. Eu il recomand cu toata increderea pe dl. doctor Tudor Lazar.

Multumesc!
De Dana pe 08 Martie 2012

Am nascut cu dr. Tudor Lazar de doua ori, doua cezariene, 2 copii sanatosi! Este cel mai bun si atent! Il recomand tuturor!

Multumesc
De Geo pe 02 Decembrie 2011

Am fost supravegheata pe tot parcursul sarcinii de dumnealui, desi e barbat m-a facut sa ma simt in largul meu, am nascut natural un baietel frumos si sanatos. Am toata increderea in el si desi o nastere naturala nu e deloc usoara cu toate astea datorita lui deja ma gandesc la al doilea copil. Are darul de a te linisti si a face lucrurile sa para simple indiferent cat de complicate ar fi.

Contact Dr. Lazar Tudor

Adresa

Cuza Voda, 34, Iasi, Iasi

Site www.obstetrics.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.