• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Iurco Lucia
18 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Iurco Lucia

Dr. Iurco Lucia medic specialist obstetrica - ginecologie la Clinica Medicover Victoriei.

Dr. Iurco Lucia medic specialist obstetrica - ginecologie la Clinica Medicover Victoriei.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Clinica Medicover Victoriei

miercuri: 14:00-20:00

Opinii utilizatori

Un doctor minunat
De Ioana S pe 14 Decembrie 2017

Recomand cu toată inima, este un doctor extraordinar și un om bun și cald. Plec întotdeauna liniștita de la dumneaei.

Lipsa de profesionalism
De Alexandra M pe 31 Iulie 2017

Prima si ultima intalnire cu aceasta asa zisa dna Dr. a fost la spitalul Sanador pengru o simpla histerosalpinografie. Pe langa atitudinea agresiva si lipsita de profesionalism practic am fost data afara din cabinet pe motiv caanalizele mele nu sunt facute a SANADOR si nu sunt suficient de recente pentru ea. Avand in vedere ca pentru investigatie minunata doamna dr.trebuia sa stea peste program a considerat ca mai bine ma trimite acasa pe mine decat sa se oboseasca ea, mai ales ca eu eram pacienta unui alt medic si deci pe termen lung nu prezentam potential. Nu o recomand pe aceasta individa care isi spune doctor.
Multumesc

Dna dr Iurco Lucia - un doctor minunat
De Dana I. pe 24 Iunie 2017

Recomand din suflet dna dr Iurco Lucia, Sanador. Este un om minunat, un doctor profesionist, se implica foarte mult, emana incredere si optimism, mereu plec de la dumneaei cu zambetul pe buze. Mi-a salvat viata in ianuarie 2017 si pe a bebelusului meu, eram insarcina in 2 luni. Mi s-a spart chistul endometriozic si am facut pelviperitonita. A urmat operatia de chisectomie ovariana unilaterala si totul s-a terminat cu bine, am scapat de infectie, de chist, iar bebe este sanatos si creste foarte bine. Toata viata ii voi fi recunoascatoare dnei doctor.

Un medic deosebit
De Maria B. pe 22 Aprilie 2017

Nefiind in localitate medicul ginecolog care imi monitorizeaza sarcina, m-a indrumat catre Dna Dr Lucia Iurco, care mi-a vorbit si explicat extrem de frumos, calm si pe intelesul meu.Aveam o stare usor disperata cand am ajuns si am plecat de la consult zambind. Conteaza foarte mult pentru un pacient ca medicul sa fie si un om deosebit.
Ii multumesc inca o data doamnei doctor.

Lucia Iurco - O splendoare de medic
De Oana Vladila pe 13 Septembrie 2016

Dr. Lucia Iurco - Medic de un profesionalism la un nivel superior, cu o putere de empatizare cu pacientul iesita din comun. Am ajuns sa ma atasez de dumneaei din primele "intalniri". O recomand din tot sufletul viitoarelor mamici!

Dr. Iurco Lucia
De Ioana Dascalu pe 24 Octombrie 2013

Am nascut cu dansa si o recomand pentru profesionalism si pentru comunicarea excelenta cu pacientul.

Dr. Iurco Lucia
De Andreea pe 18 August 2012

Eu nu am avut o experienta foarte buna cu dansa. Poate am fost eu mai ghinionista. M-a facut sa ma simt foarte inconfortabil in timpul examinarii, zambind si chicotind in permanenta cu asistena din momentul in care m-am asezat pe masa de examinare. M-a facut sa ma simt foarte prost, ca si cand era foarte amuzant ce vedeam "acolo". Mai mult, mie nu mi-a dat niciun fel de explicatie. Rezultatul testului Babes Papanicolau a fost ASCUS si singura explicatie care mi-a fost data a fost ca "nu e bine",chiar daca am insistat sa imi explice in ce se poate concretiza acest "nu e bine" si care sunt solutiile pe mai departe. Foarte urat sentimentul sa stii ca poti avea orice si sa trebuiasca sa te documentezi tu despre ce presupune un anumit diagnostic. Pe de alta parte am o prietena care a avut o experienta foarte OK cu dansa, ea fiind si cea care mi-a recomandat-o. Poate am fost eu mai "neplacuta" la vedere in ziua aceea, cine stie.

Dr. Iurco Lucia
De Cristina pe 27 Octombrie 2011

Cu ce spital/ maternitate colaboreaza, in afara de Medicover?

O super doctorita
De Lucia Gurduza pe 27 Octombrie 2011

Dna doctor este acum la Sanador. Este usor sa o gasiti. Eu ii sint profund recunoscatoare. M-a acceptat ca pacienta, desi eram in saptaman 35 de sarcina. Am ajuns la ea, pentru ca doctorul meu n-a vrut sa-mi asiste nasterea la maternitatea Sanador, iar eu nu eram de acord sa nasc la maternitatea unde se mutase dinsul (Bucur). Este o profesionista si un om extraordinar. Absolut totul se explica clar, cu toate consecintele bune si rele. Datorita dnei doctor am nascut usor. Bebelusul e de nota 10. Deja am fost la toate controalele de dupa nastere. Aceeasi atitudine, demna de un doctor. inca o data un mare multumesc doctoritei Iurco si o recomand din toata inima.

Raspuns
De Ro pe 26 Septembrie 2011

Dr. Iurco Lucia colaboreaza cu Medicover acum. Nr. de programari 021/9896.

Contact Dr. Iurco Lucia

Adresa

Grigore Alexandrescu, 16-20, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.medicover.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.