• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Iuhas Cristian-Ioan
27 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
clinica

Dr. Iuhas Cristian-Ioan

Dr. Iuhas Cristian-Ioan, medic specialist obstetrica - ginecologie, competente si supraspecializari: UMF Iuliu Hatieganu Cluj-Napoca, catedra Obstetrica - Ginecologie, Policlinica Regina Maria - Cluj Napoca.

Dr. Iuhas Cristian-Ioan, medic specialist obstetrica - ginecologie, competente si supraspecializari: UMF Iuliu Hatieganu Cluj-Napoca, catedra Obstetrica - Ginecologie, Policlinica Regina Maria - Cluj Napoca.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Policlinica Regina Maria - Cluj Napoca

Opinii utilizatori

Doctor deosebit care te ajuta sa treci mai ușor peste problema medicala
De Lăzărică Alexandra pe 23 Octombrie 2016

Un medic profesionist care își face meseria cu drag și care are răbdare cu pacienții (eu fiind o pacientă care pune multe întrebări). Îl recomand cu toată încrederea. Ma bucur ca încă există asa cadre medicale (ca profesor este la fel de apreciat de către studenți).

Competenta si respect!
De Otilia pe 04 Octombrie 2016

Îmi pare rau ca l-am descoperit târziu în sarcina, la recomandarea unor prietene,dupa după un lant de dezamăgiri in ceea ce priveste medicii. Întotdeauna am plecat din cabinetul lui informată,linistita, nu m-am simtit niciodată grăbită sau nerespectata. Mi-a dat nr de telefon fără să apuc sa i-l cer,atitudinea este deschisă, pentru mine a contat foarte mult si acest lucru pe lângă competenta. Din păcate nu era în oras cand am născut si m-a asistat altcineva la nastere,ceea ce m-a dat putin peste cap, dar chiar si asa a aranjat telefonic cu medicul respectiv si totul a mers bine. L-as alege cu siguranta petru o a doua sarcina!

Nota 10
De Andra pe 09 Septembrie 2016

Un medic profesionist, inarmat cu multa rabdare si carisma, da dovada de un real interes fata de pacient. Recomand cu toata increderea!

Nota 10
De Deac Mihaela pe 06 August 2016

De la 3 săptămâni de când am descoperit sarcina am fost indrumați şi urmăriți de dl.doc Iuhas și am rămas plăcut surprinși de profesionalismul,calmul și răbdarea de care a dat dovadă.Îl recomand cu căldură viitoarelor mămici.

Cel mai bun medic!
De Monica pe 22 Aprilie 2016

O persoana cum rar întâlnești, mai ales in sistemul medical. Un superprofesionist începând de la prima ecografie pana la controlul de după naștere. Implicat in ceea ce face, disponibil cu orice informație si la orice ora din zi sau noapte, calm, întotdeauna bine dispus si cu simtul umorului.
Un om si un medic excepțional!

Un medic si un om extraordinar
De Andra pe 02 Februarie 2016

Rabdator,profi,carismatic si mereu disponibil!

Un medic foarte bun
De Daniela S. pe 01 Februarie 2016

Dr. Iuhas mi-a supravegheat foate atent sarcina si eu chiar am avut tot felul de probleme in sarcina, insa a fost foarte atent, mi-a raspuns la telefon ori de cate ori am avut o problema medicala si am reusit sa nasc cu dansul o fetita minunata,. Il recomand cu incredere tutUror viitoarelor mamici. Ii doresc sanatate si tot binele din lume deorece este un medic si un om deosebit !!!

Un medic minunat
De Talida pe 20 Ianuarie 2016

Un medic extrem de implicat si profesionalist.Il recomand cu toata increderea tuturor viitoarelor mamici.Te lamureste la orice nederire si te ajuta indiferent de momentul zilei in care se iveste orice problema medicală.
Un medic cum nu credeam ca mai exista!!!!

Un om deosebit
De Bianca pe 24 Noiembrie 2015

Un dr ff implicat si devotat.manifesta un interes si un profesionalism cum rar intalnesti.m-a ajutat enorm la nastere, in primul rand psihic.dupa nastere m-a vizitat zilnic,iar intr-una din zile,fiind de garda..chiar de mai multe ori
Recomand cu toata increderea!!

Super Medic
De Liana pe 06 August 2015

Iuhas Cristian- un medic si om deosebit care-si face meseria din pasiune.Il recomand cu toata increderea

Contact Dr. Iuhas Cristian-Ioan

Adresa

Louis Pasteur, 24-72, Cluj, Cluj Napoca

Site www.reginamaria.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.